Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Dag Dagoberovic

    trebali bi se osjećati bezbrižnima da nema revolveraša u vladi i njima podobnih podanika koji su dobili pravo na nošenje oružja koji hodaju po gradu kao šerifi te pucaju u sve što se miče ...

    kad smo birali ljude na vlasti znali smo da će mo odabrati krive no ipak su odabrani te sad to trebamo trpiti, dok gledano iz prave perspektive u Hrvatskoj nema političara niti u jednoj stranci, sve su to kvazi političari, bivše komunjare ili ustaše koji su se ovdje došli promovirati jer tamo gdje bijahu su bilo obično 'ništa' ...

    avatar

    07.06.2007. (09:44)    -   -   -   -  

  • Redakcija Jučerašnjih novina

    Oružjem se ubija. Tko ima oružje u prilici će ubiti. Ili raniti. Imati oružje i dozvoliti da ga se ima je neizrečena dozvola za ubijanje. Prestrašno je u doba kompjutera, naših slobodnih izbora s čime ćemo se baviti, pa i biti otkačena individua i otkačit se od sviju, i opet ljudi izaberu imati oružje.
    Pozdrav, prošetala sam tvojim postovima i još ću, i kao da sam se lijepo napričala!
    Bistra

    avatar

    08.06.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ bistra, zahvaljujem na posjeti i na komplimentima, drago mi je da ti se svidjelo...:))) uuuuhh, sad si mi dala "posla"...:))))))
    ...@ dag, prijatelju, imaš pravo...:))))

    avatar

    09.06.2007. (15:26)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Dva su načina rješavanja toga.
    Prvi je potpuno razoružavanje društva i ukidanje svih do sada dodijeljenih dozvola.
    Drugi je potpuna legalizacija nošenja oružja.

    Nedostatak prvog je što to neće spriječiti budale da imaju oružje na crno, a negativna strana drugog je što će zavladati divlji zapad ili ono što danas ima Amerika na svojim ulicama.
    Doduše prednost drugog je i to što će se budalama brže presuđivati. Na licu mjesta ;)

    avatar

    11.06.2007. (12:05)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@manga, zašto nikom nije palo na pamet da nosi ilegalno oružje u bivšoj državi? zato jer ga je policija odmah tretirala ko okorjelog kriminalca te upucala bez razmišljanja ako je isto izvadio i zato jer se za to sigurno išlo u zatvor...:)

    avatar

    11.06.2007. (15:25)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ne može se uspoređivati sustav koji je fukcionirao 40-godina nakon 2.rata i ovaj danas nakon 12. Jer uvijek je glavni problem dostupnost oružja na ulicama. Legalizacija istog je u biti samo pokušaj stavljanja istog pod nadzor države. Ionako ako misliš raditi nešto ilegalno, to se nikada ne isplati činiti sa registriranim ganom.

    avatar

    13.06.2007. (09:27)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Nemoj zaboraviti da nije samo vatreno oružje oružje. I u bivšoj državi si imao prepune crne kronike, samo je danas broj propucanih veći od broja zaštihanih... Čeljad je bjesna, to ti je. Mislim da nema tog zakona ili policije koja može ispraviti što idioti, primitivci i druga stoka naprave svojoj djeci od kolijevke pa do škole, kad ih neodgajaju. Ali ni to nije jedino, naravno, samo mislim da je jedan od ključnih faktora.
    Ne može čoban voditi državu. Ne može. Ne zna i ne može znati. A danas profesori bez posla čuvaju ovce, čobani uzmu gan, pa u vladu... jebat ga...

    avatar

    13.06.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...