Komentari

shvatime.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Ohimesama Ayu

    da,sjecam se.. i meni je tako bilo. ko da sam ja pisala. :) a koji te to fax zanima? rado bi ti pomogla nekom rijecju,ali "upast ces" je glupo , ni ja nisam u to tada vjerovala. upast ces ako ces smirena doc na prijamni. mislim da znanje i ne igra toliku ulogu koliko stanje tvog duha i tijela u tom trenutku. budi smirena , cool, kao da ti o tom trenutku ne ovisi trenutak. budi glumica taj dan. znam da ti nije svejedno, ali kako ces rijesiti test ako ces panicno drzat olovku i trest se ?? :) samo se smiri..

    prelijep dizajn bloga

    avatar

    01.06.2007. (05:36)    -   -   -   -  

  • Scarlett

    Jasno mi je zašto se toliko bojiš, to je normalno. Slažem se s ovim komentarom iznad...bit će sve u redu ako taj dan dođeš smirena na prijamni i uvjeriš samu sebe da sigurno prolaziš, tako neće biti straha i to znanje koje imaš ćeš uspjeti pokazati!;) Tako je uvijek...manje nervoze stvara više uspjeha!:o)

    avatar

    01.06.2007. (09:05)    -   -   -   -  

  • malena_1309

    kradeš mi pjesmice;)

    avatar

    01.06.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • PaM

    znaš šta ćem ti reć, mala.. razumijem zašto su svi ti ljudi oko tebe tako pozitivni glede tvog upadanja na fax.. istina, neznam te osobno.. ali i već po ovom postu vidim jedan ogroman razlog zašto imaš prednost nad ostalima.. a razlog se zove- marljivost.. već si krenula učiti.. vjeruj mi, samim time već si u prednosti.. a u glavi će ti nešto ostati, zasigurno..

    avatar

    01.06.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • Ribac

    ne daj da te više razočaravaju rekacije okoline od samog neuspjeha... to ja sebi dopuštam a nitko to sebi ne bi trebao dopustiti...

    avatar

    01.06.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • Amberka

    kam to ideš, na pravo?
    gle. i ja sam bila oslobođena mature. prosjek 5,00. a prijemni sam počela spremati i još prije norijade, a da ne govorim o tih mjesec i pol prije prijemnog. dok sam ja sjedila u kući i štrebala, moje cure koje su isto bile oslobođene mature lumpale su i ljenčarile, a kad je trebalo učiti onda su šizile i govorile kako toga previše ima... ja sam na kraju prošla oba prijemna na kojem sam bila, a one... hm... jedna je upisala s plaćanjem i to na jedvite jade, a druge nisu ni upisale nego su pauzirale...
    samo ti radi i budi vrijedna. isplatit će se :)

    avatar

    01.06.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    I ja sam se znojila pred prijemnim za srednju (da, da, Suvar nam tako odredio), a falabogu, za faks nisam trebala (studirah vani). Aj, bit ce sve u redu, vidjet ces.

    avatar

    01.06.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • Jeja

    ovo je kao da sam ja napisala.
    počela sam učiti za prijmani, nemam mature i ludim već par dana da ništa neću stići, a svi oko mene mi govore da u potpunosti vjeruju da ću proći.
    počela sam raditi povijest, jer to volim i imam osjećaj da će mi najlakše ići, pa sretno mi bilo, a i tebi. :)
    što planiraš upisati?
    pozdrav!

    avatar

    05.06.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • bebac

    ah...sve brine taj prijemni!
    znam da ce i meni tak bit sljedece godine...sam trebas vjerovat u sebe i sve ce bit ok
    drz se!

    avatar

    07.06.2007. (23:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...