Komentari

jebestakavzivot16.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Valerija

    evo napokon imaš blog.

    avatar

    31.05.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • Valerija

    makar sam ti ja pisala post

    avatar

    31.05.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • Valerija

    ajde pusek

    avatar

    31.05.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • iveco01

    Daj malo pripazi na pravopis!!
    Blog je sasvim ok!

    avatar

    31.05.2007. (16:06)    -   -   -   -  

  • iV@N@

    pa nisam ja pisala post, mislim stvarno!!!

    avatar

    31.05.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  • hawkeye1306

    poz
    -------
    evo sam pogledao
    pogledaj i ti
    ciao

    avatar

    03.06.2007. (16:27)    -   -   -   -  

  • nesrece

    e pa dobro da si se sjetila više napravit blog! još da ti i bolja mjuza svira bila bi i ponosna na tebe! al svejedno te se neću odreć! :) nego daj ti nama napiši onako jedan pošteni post, i onako iznesi sve prljavo rublje tih tu droca (za koje svi znamo da jesu droce) i ne ustručavaj se jer bi one to tebi napravile!:) cmokić i do čitanja!

    avatar

    03.06.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • ZUBIĆ VILA

    ej..jadna ti...pa koliko lud moras biti da se ides rezati zbog decka..a joj da,pa to si ipak ti....kako napredujes s danijelom??
    kako beba..jel na putu?? :)

    avatar

    03.06.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • hawkeye1306

    heh
    ------------
    poz zdrav
    nadam se da ćeš opet navratiti
    ciao

    avatar

    05.06.2007. (09:15)    -   -   -   -  

  • *BaD:-)KiK@*

    ej tenks na komentarima imam ti novi post pa navrati i još komentiraj
    i guba ti je blog
    k
    i
    s
    s

    avatar

    05.06.2007. (10:13)    -   -   -   -  

  • samofrendica

    hej curo...moslim blog je ok al daj....imas samo sva texta. daj si truda i nepisi nesto posteno

    avatar

    06.06.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • hrvatima džakula šef

    MESIĆEV ŠTIČENIK

    Veljko Džakula se kandidira za predsjednika Republike Hrvatske
    Predsjednik Srpskog demokratskog foruma (SDF) objasnio je da mu je cilj homogenizirati biračko tijelo srpske nacionalne manjine.

    VELKO DŽAKULA - PAKRAČKI ČETNIK, ZA KOJIME JE ČAKU U BJELOVARSKOM OPĆINSKOM DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU BILA RASPISANA TJERALICA.

    Predsjednik Srpskog demokratskog foruma (SDF) Veljko Džakula najavio je kandididaturu za predsjednika Republike Hrvatske. On kazao: "Sazrelo je vrijeme da najbrojnija nacionalna manjina u Hrvatskoj dade svog predsjedničkog kandidata i da se kroz tog kandidata homogenizira biračko tijelo koje je sada razasuto na SDP, HNS, pa čak i na HDZ, preko SDSS-a".

    Džakula na konferenciji za novinare koju je održao - on se predstavio kao predsjednički kandidat Demokratske partije Srba (DPS), Srpske narodne stranke (SNS) i Nove srpske stranke (NSS).

    Džakula između ostaloga je rekao - da su tri stranke u procesu ujedinjenja, od kojega ih, kaže dijeli još samo nekoliko tehničkih detalja.

    Kao osnovne značajke svog programa - Džakula je naveo demokratizaciju i ujednačen razvoj Hrvatske. Zalaže se za dosljednu primjenu zakona, posebno Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina, ekonomski razvoj ratom poharanih područja i stvaranje preduvjeta za povratak izbjeglog stanovništva.

    Džakula kaže - "Ta su područja doživjela najtežu demografsku i ekonomsku devastaciju, a u njima danas živi samo polovica predratnog stanovništva i postoji tek trećina predratnih radnih mjesta". . Drži da velike stranke nisu pokazale interes za te probleme, a da se manjinske stranke koje su ušle u vlast ponašaju kao da su samim time ostvarile svoje ciljeve.

    Veljko Džakula je naznačio - da će kroz predsjedničku kampanju velike stranke upozoravati na težak položaj svih koji žive na ratom poharanim područjima, Hrvata iz Hrvatske, naseljenih Hrvata iz BiH i Srba, koji su, kaže, u najtežoj situaciji, jer ne mogu ostvariti svoja prava.

    Džakula tvrdi i da političke stranke građane drže u vazalskom položaju, u kojem im radna mjesta ovise o pripadnosti strankama te da se poslovi i na državnoj i na lokalnoj razini dodjeljuju isključivo po političkim kriterijima.

    Džakula je napomenuo i važnost gospodarske suradnje u regiji, najavivši da će se zalagati za "prekograničnu suradnju sa Srbijom, BiH i Republikom Srpskom". Dodao je da će podršku svom programu tražiti od svih građana Hrvatske, od srpske zajednice, pa i od SDSS-a, ako ne istaknu vlastitog predsjedničkog kandidata.

    U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji stranka Srba ima izabranog dožupana na vlasti. Jer promjenjen je Statut, u koji je uvršteno - da može biti ne samo dva dožupana nego i tri dožupana. U Domovinskom ratu navodno smo se riješili nekog utjecaja od Srba, sad oni imaju i svoje viječnike, gradonačelnike, dožupane. itd.

    Uživajte sad Hrvati - za to ste se i borili. No, Stjepan Mesić teško s vama manipulira, ponižava vas i sramoti... Ovo je katastrofa na što ste sve spali vi Hrvati.

    CROATIA / BJELOVAR
    19. listopada 2009.
    NEZAVISAN KANDIDAT
    Branko Stojković
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    brankostojkovic152@yahoo.com
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomes o.blog.hr

    avatar

    19.10.2009. (16:23)    -   -   -   -  

  • Stojković, Y.X.

    MESIĆ JE FIZIČKI OTIŠAO SA PANTOVČAKA, ALI

    NJEGOV DUH JOŠ UVIJEK TAMO ŽIVI





    Hrvatski diktator sprovodio je svoju tiraniju i posredstvom „faraonskih poduhvata“, koji su narod gurali u sve još veću bijedu. Do posljednjeg dana vladavine Stjepana Mesića bili su na snazi najgori agitropovski oblici „usmjeravanja“ društva, u antifašizam. Diktator je, naređivao da se „zahvati“ što više iz džepa hrvatskih građana, kako bi imao više za svoja megalomanska putovanja po stranim državama. I danas poslije prestanka predsjedničkog mandata Mesić je obasut sa svim privilegijama: vilom, kola s vozačem, službenicima, zaštitarima,…, on se snabdijeva iz državnog magazina za povlaštene.



    Mesić je fizički otišao sa Pantovčaka, ali njegov duh još uvijek tamo živi. Njegov zamjenik, odnosno „naš novi predsjednik“ Ivo Josipović, naslijedio je svu Mesićevu poslugu i savjetnike… Mesićeva kontrola nad predsjedničkim dvorima Pantovčaku i dalje je ostala. On kad je (tobože) otišao, sa sobom je ponio „makete brodova“, o kojima je više skrbio nego o narodu. Oporba je kriva (SDP, HSLS, HSS, IDS, HNS i LS) što je na predsjedničkim izborima 18. veljače 2000. godine izabran (bivši) predsjednik SFRJ-a i Vrhovni komandant JNA Stjepan Mesić. Za tu uslugu vođe i pristaše tih stranaka, nagrađeni su sa najvišim državnim funkcijama. A isto „kolo“ i danas vrti se u krug. Tako veliki „epoholog“ Stjepan Mesić i sam kaže za sebe da je svrstan u hrvatsku povijest.



    Taj komunistički najviši činovnik, koji je 1991. godine rušio hrvatske gradove, sa svojim yugo generalima. Očigledno je, da silom natureni su upravljači ala „epohe Mesić“, koji su imali mašte, kad su sebi htjeli da pribave korist ili što udobniji život. Cijenu nepromišljenosti platio je hrvatski narod. Pitam se: Gdje su u tome svemu Hrvati? Hoćemo li nakon detuđmanizacije imati i demesićizaciju? Sjetimo se 2000.-tih godina kad je Stjepan Mesić dolazio za hrvatskog predsjednika, rekao je: „Ja znam gdje se Hrvatska nalazi i što Hrvatskoj je potrebno.“ To isto izjavio je na kraju svoja dva mandata 21. veljače 2010., čiju izjavu je prenesla RTL televizija.



    Stjepan Mesić umjesto da položi račun hrvatskom narodu za svoju upravu, no on svoj mandat završava sa vicevima i prepirkama: „Ja neznam zašto Bandić nije stavio moje ime i moj program na izborima!?“ Te pred kamerama on je sa svog mobitela nazvao Bandića i rekao mu: „Kako si gradonačelniče? Čujem da je kod tebe glasovao jedan mrtvac.“ Poslije toga Mesić je svojim ljudima komentirao: „Groblje nije pod video nadzorom.“ Očito je, da Stjepan Mesić je deset i ovih zadnjih godina ismijavao hrvatski narod i političare koji mu nisu pasali. On kaže na kraju svega: „Bilo je najvažnije animirati pred biračima, jer to je njima pasalo.“ Eto kako „naša Hrvatska“ politika radi na duge staze. Od „krvnika i izdajnika“ oni postali su spasioci nacije.



    Predsjednik Udruge „ŠTIT“:

    Branko Stojković
    095/814-82-90
    brankostojkovic152@yahoo.com


    U Bjelovaru, 26. 02. 2010.
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    27.02.2010. (19:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...