Komentari

domoljubni.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • delnice

    milo za drago, milo za vasića..
    i šta se tiče tvog teksta o ustašama, ne slažen se s nikakvin odobravanjen njihovog postojanja. istina, oni su nastali kao pokret na supresiju hrvata i svi su bili za njih sve do rata kad su se priklonili. ajde samo logikon zdravog razmišljanja, kakva je to država koja nastaje u jeku 2. svjetskog rata, dok ostatak svita ratuje i bori se za opstanak svojih država. nadalje, prikaza si ih ka ljude, vojnike, šta već koji su napokon dobili svoju državi, al su, eto, malo tu i tamo radili etničko čišćenje, al nisu imali striktan plan za to..jadni oni..i za mene je pavelić najveća izdajica, a ustaše sramota hrvatskog naroda, bacaju mrlju na sve šta smo napravili otkad smo na ovin prostorima! umisto da se pridružia svima nama kad je ima šansu srušit tuđi režim u nas, on je izda svog ministra vanjskih poslova i okrenia se njemcima. junačina..i reci zašto se danas svaki imalo inteligentan čovik ograđuje od tog režima (ne samo od tog jer je svaki režim sam po sebi loš!), a ne priznaje ga?!
    i opće je poznata stvar da svi naši emigranti misle dobro o ustašama..al jeben ja sve emigrante koji stoje vanka i seru o tome šta se dešava u hrvatskoj, neka dođu nazad sa svojin dolarima i eurima i naprave nešto korisno!
    lako je tuđin kurcen po koprivama mlatit..

    avatar

    31.05.2007. (15:33)    -   -   -   -  

  • delnice

    e, da, zaboravih još jednu stvar reć: za koji kurac se još uvik raspravlja o stvarima od prije 60 godina?! al mi smo očito takav narod, da nije ustaša, pričali bi mi o balkanskon ratu, a da nije o tome, onda mađarima i habsurzima jebenin, a da nije toga, vratili bi se sve do stoljeća sedmog jebenog..

    avatar

    31.05.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  • prorok

    Na žalost imam jako mnogo obaveza ovih dana
    i koristim svaki slobodni trenutak da vam odgovorim
    na komentare, nadam se da me shvatate srdačan pozdrav šaljem.

    avatar

    31.05.2007. (16:58)    -   -   -   -  

  • majja

    ne kužim
    27 bundi?
    27?
    šta one vide u tim bundama? štaaaa?

    avatar

    01.06.2007. (12:59)    -   -   -   -  

  • proširene vene

    eh, da, zaboravih..tuđman je bia partizan!

    avatar

    03.06.2007. (18:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...