dom, kuća, okućnica

četvrtak, 31.05.2007.

Kurvetina ili prostitutka - pitanje je sad?????

Zagrebački Općinski sud zaprimio je tužbu Vlatke Pokos kojom tuži supruga Josipa Radeljaka za smetanje suposjeda te zahtijeva da Općinski sud donese privremenu mjeru, odnosno vrati je u luksuzni stan na Cvjetnom trgu u roku od 24 sata od donošenja sudske odluke. To nam je potvrdio glasnogovornik suda Ivica Veselić, dodajući da je tužba zaprimljena u utorak. Vlatka Pokos, osim Radeljaka, tuži i poduzeće Leora d. o. o., u kojem je njezin suprug direktor.

Bunde i grudnjaci
No najžalosnije je da se priča o idiličnom braku ljepotice i bogataša koja je posljednjih godina punila stupce ženskih časopisa svela na ulični odnos toga bračnog para, promijenjene brave i sudski zahtjev da joj muž vrati čak i gaćice! Legitimno je pravo svake osobe koja se razvodi zatražiti osobne stvari te na to ima pravo i Vlatka Pokos, a druga je stvar što popis stvari zatraženih tužbom izaziva i druge konotacije.

Pjevačica zahtijeva da joj suprug vrati 27 bundi, kaputa i balonera marki Fendi, Gucci, Prada, Dolce & Gabbana, Ferretti i Hugo Boss, 15 torbi Fendi, Dior, Gucci, Max Mara, Dolce & Gabbana i drugih. Vlatka Pokos je nabrojila i desetak suknji marki Gucci, Fendi, Ferretti, Kenzo, Dolce & Gabbana, ne zaboravljajući spomenuti i kojih su boja.

U tužbenom zahtjevu da joj Radeljak vrati osobne stvari popisala je i tridesetak haljina raznih boja marki Gucci, Fendi, Prada, Kenzo, Dior, Ferretti, Cavalli i drugih te 30 odijela i hlača marki Gucci, Hugo Boss, Fendi, Armani, Escada, Kenzo, Max Mara...

Berberova slika
Sud će u parnici rješavati i Vlatkin zahtjev da joj suprug vrati donje rublje, odnosno 20 komada gaćica, među ostalim, marke La Perla, osam grudnjaka i dvije svilene spavaćice. Pjevačica traži i četiri remena te majice i bluze. Od nakita predmet spora bit će i ogrlica te narukvica s biserima i brilijantima, koje također traži, a i sliku Mersada Berbera. Ročište je već sazvano te će biti održano za nekoliko dana.

Što Vlatka traži???

27 bundi, kaputa i balonera
20 gaćica
8 grudnjaka
4 remena
2 svilene spavaćice

- 08:13 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • lamentacije, halucinacije, rekreacije..

Linkovi





  • frontpage hit counter