Oprosti, nisam. Evo slijedi (za oko pola šalice paste):
100 g oguljenog đumbira 100 g zelenog čilija 1 žličica soli 1 žlica ulja
Zagrij ulje, ubaci đumbir i čili, poklopi i ugasi vatru. Pričekaj da se ohladi. Ne u poptunosti već da bude toplo. Prebaci u mužar ili sl. dodaj sol i dobro istuci dok ne dobiješ pastu. Spremi u staklenu bocu i čuvaj u hladnjaku oko mjesec dana.
Ja ih nekada samo narežem i istučem u mužaru, a nekada niti to ;) lijenost, šta ćeš, samo ih sitno nasjeckam i meni je dovoljno dobro.
31.05.2007. (15:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bhadra
Mozda si vec negdje napisala, al ja nisam bio pazljiv...ali molim te kako se radi pasta od cilija. i djumbira
31.05.2007. (14:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mirisi, zlato i začini
Oprosti, nisam. Evo slijedi (za oko pola šalice paste):
100 g oguljenog đumbira
100 g zelenog čilija
1 žličica soli
1 žlica ulja
Zagrij ulje, ubaci đumbir i čili, poklopi i ugasi vatru. Pričekaj da se ohladi. Ne u poptunosti već da bude toplo. Prebaci u mužar ili sl. dodaj sol i dobro istuci dok ne dobiješ pastu. Spremi u staklenu bocu i čuvaj u hladnjaku oko mjesec dana.
Ja ih nekada samo narežem i istučem u mužaru, a nekada niti to ;) lijenost, šta ćeš, samo ih sitno nasjeckam i meni je dovoljno dobro.
31.05.2007. (15:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xiola bleu
Fino izgledaju. Idem veceras u Mint Leaf, indijski restoran.
02.06.2007. (12:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Stone
Odlično
22.01.2008. (14:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...