Komentari

mistressninella.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • kati

    Ne mogu vjerovati da si isla pisati post, zbog mog nevaznog komentara..zanimljivo...kao nesto nas ne dira, a odmah se ovim postom peremo od toga.

    avatar

    24.05.2007. (17:49)    -   -   -   -  

  • BLoody

    SLažem se da je Ljudska gLupost nemjerLjiva.
    OstaLo me se ne tiče pa neču da komentarišem.
    Srdačan pozdrav.

    avatar

    24.05.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  • Laeana

    Da li je možda to konstantno poricanje te želje za sadizmom uzrok nezadovoljstva i tuge?
    Može biti. No, ne čini mi se draga da ti poričeš toliko tu želju za sadizmom. Istina, ne treba uvijek na sva zvona svoju želju vješati, no shvatit ćeš kad ti kažem da ne smatram da živiš u sjeni.

    Ili je sadizam tek ispoljavanje istoga?
    Sadizam u nekim slučajevima jest ispoljavanje nezadovoljstva, a nekad je jednostavno načinom života stečena ličnost, ona koja nanosi bol. Tebe oduvijek stavljam u ovo drugo.
    Draga, znam da si ponekad nezadovoljna, ali najzadovoljnija si u ulozi Domme koliko se meni čini. Znači da tražiš sreću u tome, a ne ispucavaš nezadovoljstvo.

    Eto moje skromno mišljenje :) jer sam se prepoznala u:
    Ne pitam dežurne psihoanalitičare-amatere ništa, pitam meni drage osobe. Oni znaju koji su.

    Čuvaj se, i ne mijenjaj se, samo otvori oči.

    avatar

    24.05.2007. (20:32)    -   -   -   -  

  • so P.

    N. darling, nicely put... however there's more than subtle difference between NEED and WANT... as is that of NEEDS in regards to WISHES...

    Treba mi ...
    Treba mi ...
    Treba mi ...
    Treba mi ...
    Treba mi ...

    Treba mi ...
    Treba mi ...
    Treba mi ...
    Treba mi ...

    A onda me stvarno briga za sve.

    Being Domme has nothing to do with being careless... but nor am I your Judge nor am I a foe...

    avatar

    25.05.2007. (01:41)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Dosadna si ko proljev gazdarice. Mnogo o gluposti(drugih,naravski), a o svojoj samo primjerom, mada to nisi baš imala namjeru...

    avatar

    25.05.2007. (06:23)    -   -   -   -  

  • demonicia

    mene više brinu oni koji analiziraju svaki oblik ljudskog ponašanja. i još od toga rade profesiju. brinem se za takve ljude. što im fali u životu da toliko žele promatrati tuđi?

    avatar

    25.05.2007. (09:51)    -   -   -   -  

  • forsaken_angel

    hy, evo prvi puta sam ovdje, and I like it:)
    ako ti treba, nemoj se ustrucavat uzet:)

    avatar

    25.05.2007. (09:53)    -   -   -   -  

  • Robust

    Gospodarice Ninella,niste sami...

    avatar

    25.05.2007. (10:14)    -   -   -   -  

  • umijece_boli

    Sadistički pristup, kao i svaki drugi koji želiš, mjeri se u relaciji s drugima. Da li je dobar ili ne vidimo po tome da li te s nekim do koga ti je stako zbližava ili te udaljava. Ako oboje dobijaju, sve je bez greške.
    S.

    avatar

    25.05.2007. (10:49)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Što momčad ozbiljno shvaća ovu blesu. Svi se dali u neke psihoanalize, sve znalci od formata, a gazdarica šuplja, a momčad nešto kao jako važna...Oni će da riješe problem bitisanja, oni će da skuže kako stoji poredak stvari..E jeste svi skupa smiješni i ako to nećete, majstor Dragan ode nalazi mnogo dobre zabave.Nastavite samo u tom tonu naučnici.

    avatar

    26.05.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Majčicu ti tvoju umobolnu! Ona bi da bije da bi se osjećala bolje. E šta bi ja tebi razvalio po njušci pa bi vidjela...Ozdravila bi u roku dok si reko keks. Ali ono najbolesnije u svemu je što ima ljiga koji bi dali da ih ovo dupe od ženske bije.

    avatar

    26.05.2007. (14:07)    -   -   -   -  

  • Distorted

    hello my dear ;)
    kako si mi ti? ja ću također napisati neku pametnu kada se priberem od ovih dana :)
    pusza

    avatar

    26.05.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • malena_bdsm

    Nikada o samoći nisam razmišljala na taj način. Za mene biti sam znači biti usamljen. Jer uvijek kad sam sama, bez ikoga - osječam se usamljeno. Mislim da je to razlog što volim biti okružena ljudima, bojim se samoće. Nemam neki pametan komentar na ovaj post... Svi mi želimo i žudimo za nećim ili nekim... Pozdrav, mb

    avatar

    27.05.2007. (09:55)    -   -   -   -  

  • Tramplefreak

    Lijep pozdrav Mistress Ninella :-)

    Prekrasno pišeš... Inače, ja sam ti jedan mladi sub, istinski ljubitelj BDSM-a pa se nadam da nećeš zamjeriti što se drznuh tu "umiješati" među tvoje prijatelje i ljude koji te već duže vremea prate. Slučajno sam te pronašao i to tek danas. Drago mi je vidjeti da postoji netko s te, meni još uvijek tajanstvene "druge strane" a u čijim ću pričama bez sumnje uživati i nadalje, kao što sam danas. Dakle, od sad možeš računati da imaš još jednog štovatelja :-). Nadam se da nećeš zamjeriti što ću i ubuduće sigurno navratiti, da vidim što se novo zbiva u tvom, rekao bih vrlo zanimljivom životu. E da, nadam se da si one lijepe DeMask cipelice uspjela iskoristiti upravo za ono za što su i namijenjene :-). Inače obožavam trampling i iskreno zavidim onome na kome si ih iskoristila :-). Mislim da će ti možda biti zanimljiva ova mala digresija oko muzike - bio sam nedavno u Amsterdamu i doživio prekrasnu seansu s jednom Dominom koja baš poput tebe voli Depecheovce (a volim ih i ja)! Kao i sve ostalo što sam tada doživio, i glazba mi se neizbrisivo usjekla u pamćenje. Bila je poput živog bića! Nekako je pomagala da između nas poteče taj neki posebni, nevidljivi fluid... Osim njih, dok sam ležao na podu, sjećam se da sam slušao i Muse, Enigmu i sl. bendove. Rekao bih da nema prikladnije glazbe :-). Počeo sam i ja pisati neku priču o tom iskustvu... Skoro je gotova (obećao sam joj da ću to napraviti kao znak zahvale za prekrasno iskustvo u kojem smo obostrano istinski uživali), no kako nisam bloger, "izaći" će na njenom siteu (na engl. doduše). Pa kad je završim, poslat ću Vam link. Možda nekom bude zanimljivo vidjeti kako to "rade" vani :-). Toliko od mene, već sam se previše raspisao... Svima vama okupljenim oko Ninelle želim puno sreće i da doživite što više onih iskustava koje volite. Usudite se! Ninella, znam da si kao i svaka žena, biće prožeto bogatim unutarnjim svijetom i upravo to je ono što čini tvoje priče tako lijepima no svejedno se nadam da ću, kad slijedeći put dođem na tvoj site, pročitati neku manje tužnu pričicu. Kad se riješiš poricanja sebe, sve će sjesti na mjesto :-). Ne pametujem, iskreno vjerujem u to. Za mene vrijedi - pa tko zna... Uživaj!

    avatar

    27.05.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Bog te mazno, šta me ovaj "mladi sob" ganuo. Jebote, rasplako sam se ko klinja. Taj će da ti podmetne dupe garant. Pa šibaJ gazdarice i nemoj da se osjećaš nešto krivom. On to hoće jer ga inspiriše pa šibaj i nabijaj šta ti se nađe. Možda ćeš onda da budeš vesela. Ali moram da ti kažem ako si ti ova treba na sliki, nemaš seko bokova, ko muško si. A negdje sam ti vido i stopala. Kvrgava ko krompir. Al dobro, uvijek se nađe malih sobova koji vole nešta takva. Još ako im i pustiš svoju muziku dok ti budu puzali...

    avatar

    27.05.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • Tramplefreak

    Ti si Dragoljupče očito neki iskompleksirani kreten. Prema muškima si sigurno papak - jer lakše ti je biti jak i dominantan prema ženama, jel' da? Dobro, ne baš svim ženama, neke koje znam bi te vjerojatno prebile bez beda. E pa čobane, to ti uopće nije neka fora. A vjerojatno si i ružan k'o lopov :-). Kladio bih se 100% da su te sve cure s kojima si ikad pokušao ikakav kontakt odbijale i onda si vjerojatno pomislio da jedino ako se isfuraš kao neki "master", možda onda nađeš neku jadnicu kojoj ćeš se uopće moći približiti. Inače te karaju vjerojatno frajeri s brkovima :-). Jadne te koje se s tobom zajebu... A ako ti se Ninella ne sviđa, pa što tu radiš? Hajde ti lijepo odjebi odavde. To bi bilo najbolje. Teško da ćeš nekom nedostajati. Svi mrze negativne i iskompleksirane tipove, a to se tebi "burazeru" vidi odmah. Kao oni koji mrze "pedere", a zapravo su baš to - samo si to ne žele priznati. Ne bih se čudio ni da te vlastita majka zlostavljala kakav si mutant sigurno bio već i kao mali :-). I na kraju, sreća tvoja da živiš tamo negdje u pizdi materini (nesreća, kad se bolje pogleda) gde se baš ne razumete u padeži pa te ne mogu dohvatiti! Ma neću uopće više trošiti slova na nekog iz kog ovako prozirno izbijaju frustracije a ti sad piši što hoćeš. Koliko vidim, do sada ti izražavanje baš i nije na nekom nivou, azbuka nije svakom laka :-)

    avatar

    29.05.2007. (23:14)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Ha,ha,ha..."Tra(m)pavi freak" se oglasio sa more hipoteza. A odakle Tram(p)avom tolike pretpostavke. Pa Tram(p)avi samo projicira svoja lična iskustva. I pri tom me pokušava prikazati kao primitivca punog predrasuda dok svjedoči o ličnim predrasudama najgore vrste. Onim nacionalističkim i šovinističkim. A koga bi ti mizerijo "dohvaćao", pa patos bi tobom pomeo samo da te ugrabim za šiju...Da znaš Majstora Dragana ne bi se tu kočoperio pred društvom jer bi znao da taj pesnicom iz cipela izuva. Tebe ne bi ni bio, samo bi te pokaro onako pedagoški budući da imam brkove. Pa kad ti je već to milo... No u ta tvoja lajava usta koja broje bez da misle. Ne bi prljo karu na posranca...

    avatar

    30.05.2007. (19:59)    -   -   -   -  

  • Tramplefreak

    Ej "brko". Dobro sam se nasmijao, vidim da si prava lafčina :-). Sad znam da sam dobro pretpostavio - imaš sigurno i onu kožnu kapicu :-). Inače, moja osobna iskustva su ti odlična. Nije se baš lijepo samo-hvaliti, ali za razliku od nekog tamo čobana s brkovima, ja sam jedan poprilično zgodan frajer (koji puno vježba) i ne znam kako bi se ti sa mnom proveo da se sretnemo. Vjerujem da sam u životu bio s više žena nego što ćeš ti ikada biti. I tu ne mislim samo na BDSM. Je, to mi je strast ali fukcioniram i bez toga sasvim OK. A ti u svom kraju vjerojatno možeš samo karat ovce kao i do sad :-).

    avatar

    31.05.2007. (10:47)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Ej Trapavi, pročitaj šta sam ti napiso gore o karanju ovaca. Da ti to nije sastavni dio biografije ne bi ti to stalno isplivavalo na površinu ničim izazvano. Htio bi da mene prikazuješ glupim a ispostavlja se iz tvojeg pisanja da si budala na kvadrat. Šta ti možeš da znaš ko je šta i koliko karo? Ne može da zna to ni onaj sa kojim se dijeli postelja a kamoli neznanac. Nisi Bog jer si prevelika truba da bi bio Bog, nisi ni vidovnjak, a kao sve ti nešto znaš. E baš zbog toga šta hoćeš da se predstaviš za više nego šta jesi najbolje se vidi da si najobičnija budala koja sebe precjenjuje. I to šta ti vježbaš i šta sam za sebe kažeš da si zgodan( ha,ha,ha...) možeš da objesiš mačku o rep. A ako bi da se biješ samo daj. Kaži gdje da ti ostavim svoj broj ili mi daj svoj pa da se fino ogledamo.

    avatar

    31.05.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • Tramplefreak

    Hahahaha, baš si majmun :-)

    avatar

    31.05.2007. (17:38)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Neka sam ja majmun, ali nema da bi se ljutio kad mi to kaže drugi majmun koji je još k tomu i nastrani majmun. Koji kara ovce i pri tom se toga stidi pa hoće da svoju nastranost imputira drugom.

    avatar

    31.05.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...