Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Rubia

    Joj Ruzsa Magdolna. Jednom prije sam cijeli post posvetila toj curi. Baš ima krasan glas. A i digla je bila salve emocija svojom pobjedom na Music Talentsu. Osobito u finalu sa izvedbom Đurđevdana. Voljela bih da se dobro plasira, baš je cura iznimna.

    avatar

    11.05.2007. (02:35)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Pjeva!

    avatar

    11.05.2007. (07:15)    -   -   -   -  

  • prorok

    Sa kćerkom sam pričao o našem nastupu i nisam je želio razočarat ali sam znao da nećemo proći, nisam poklonik Topićeve glazbe ali mislim da je to takmičenje izgubilo svoje čari jer je debelo komercijalizirano.
    Kćerkica je jako razočarana a gledala je do kraja i kasno išla na spavanje a jutros rano u školu.
    Pozdrav ostavljam.

    avatar

    11.05.2007. (08:37)    -   -   -   -  

  • tyche

    Imamo dobrih pjevaca i skladatelja - ali se uporno srozavamo. Zadnja dobra pjesma koje se sjecam mi je bila Maja Blagdan sa Svetom ljubavi. Proslogodisnji nastup Severine me je ZGROZIO. Ove godine nisam ni vidjela pobjednicu.

    avatar

    11.05.2007. (09:34)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ja ti tu paradu transvestita i wannabe strptizeta više ni ne gledam.

    avatar

    11.05.2007. (10:26)    -   -   -   -  

  • teuta

    Uh, što reći na Eurosong!! Zapravo, ja ga više niti ne gledam, kao niti moj Dragi...ponekad samo letimično kao i ovaj put. Uglavnom, strašno i strašnoooo!! Pjesme su ne kvalitetne, čast iznimkama. Bolje da ne trošim riječi na to. Što se tiče filma, nismo ga gledali bili smo tako umorni da smo odmah zaspali jer smo cijelo popodne bili na moru. Pozdrav draga...cmokkkk.

    avatar

    11.05.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • teuta

    Tek sad vidim da sam pogrešno napisala "ne kvalitetne" jer to treba ići zajedno. No, ne mogu to više ispraviti, valjda je prošao rok za to. Cmoka.

    avatar

    11.05.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ma nek je naš i nek ti je drag... ali sestro, nastup im je bio banana. Dobro znam ja da je sve to unaprijed namješteno, ali pjevali su ko na prvom pljesku. Bili su raštimani totalka. Uzbuđenje ili koji kua, ali neko vrijeme uopće nisam prepoznavao melodiju. E sad da ne bi ispalo da sam sinoć gledao to parapolitičko žutilo... sasvim slučajno sam nabasao dok su naši nastupali. Pjesma završila, a ja produžio dalje ;)

    avatar

    11.05.2007. (13:04)    -   -   -   -  

  • xxdadaxx

    ej, dada je (damira) došla ja i do tu..... da ja sam gledala eurosong, nijedna pjesam mi nije dobra... najbolja mi je od crne gore, al mi se ni ta nesviđa

    avatar

    11.05.2007. (14:37)    -   -   -   -  

  • xxdadaxx

    e samo da pitam , al maja dobro sad... pozz

    avatar

    11.05.2007. (14:40)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Imam osjećaj da bi Dado prošao obučen u žensku obleku, ili kao netko drugi, he he. A sjećam se ljepših melodija i odjeće sa Eurosonga. Ali možda sam malo staromodan. Pozdraw iz tople RI

    avatar

    11.05.2007. (15:00)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    draga evo i mene napokon :)) e ovakoc prvo da ti kažem da ti s zakašnjenem čestitam dvadesetu godišnjicu braka da vam želim još najmanje dvadeset hihih :))
    zezam samo, onda da se i dalje volite kao što se to vidi na fotkama, baš me očarala ona prva fotka gdje si ti u prekrasnoj srebrnastoj haljini, mislim bar tak zgleda :))
    Fakat na njoj se vidi ljepota zaljubljene žene, to je tako...
    simpa ste mi oboje, a na vjenčanju fanny sva blijeda hihihi s svojom dugom kosom hehe
    ali onda ispod već kod stola, vidi se ponovno tvoja odlučnost hihi
    onda komentar na ovaj danas post, ah budimo realni i ja volim Dadu, al ova pjesma mu je totalno bezveze, nimalo mi se ne sviđa, nema onu neku energiju koja pokreče, ne prolaze me srsi itd...a što se tiče Magdi malo mi zavlači ko Janiska, jap da malo ima glas na nju...
    dobra je mala, eto pošto ja nisam gledala mogu joj poželjeti pobjedu, jer meni se osobno sviđa njeg glas.
    A tebi velika pusa fanny :))
    p.s. vidjela sam da si nadodala nove crteže, sjajno si portretirala zmaju, fakat sjajno, detalji su me oborili s nogu!
    pusaaaaaa samo ruljaj naprijed :))

    avatar

    11.05.2007. (18:04)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    oo, ja sam isto definitivno za ovu žensku, ...nisam jučer gledala eurosong jer sam bila na treningu, ali čula sam da je Dado ispao...žao mi je , jer , baš mi je simpa, a i meni se sviđa njagov glas, pokušavam nabaviti njegove starije kazete ako netko ima...baš, baš...:)

    no da, odem ja do grada, napokon malo odmora....

    pusa :))

    avatar

    11.05.2007. (18:21)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    OPjesma nije losa, ali nije to pjesma za Eurosong....Iskreno, daleko je bolja od "Stikle" koja nas je predstavljala prosle godine, ali trebamo biti realni, pjesma nije bila za takvo takmicenje...Lijep i ugodan ostatak dana zelim...

    avatar

    11.05.2007. (19:06)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Baš ti hvala...nisam sinoć uspjela pogledati, a sad imam nekakav pregled , a ova cura pjeva fantastično...uistinu moćan glas!
    Osmijeh

    avatar

    11.05.2007. (22:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...