Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    ipak si se pojavila :) a ja sam se vec prestala nadati postu u petak :)...
    sad se bacam na citanje.

    avatar

    11.05.2007. (18:29)    -   -   -   -  

  • jja

    Tekst je bio gotov i prije (nema puno, bila sam na godisnjem) ali je blog.hr opet imao stucavicu.

    avatar

    11.05.2007. (18:47)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Pitam se pitam gdje si to bila, tjedan dana ,ostala si u Europi?
    Ili do sjevera Afrike?
    Gle mene, ko baba vracara.
    Lijep park za relaksaciju, a otvoreni bazeni mi tako fale ovdje.
    Valjda ce se opametiti ( a i postaje sve toplije u Engleskoj) pa sagrade koji i kod nas.

    avatar

    11.05.2007. (18:47)    -   -   -   -  

  • ljelja

    hej, svakako ću se očešljati sa šamponom od kornjačevine:))) I ja sam prošlih dana lutala zelenim bregovima. Pozdravi male slikare:)

    avatar

    11.05.2007. (18:51)    -   -   -   -  

  • jja

    Zvrk - ostala u drzavi, malo wellness-a i to neplanirano skroz i pod mus, zakoniti me prisilio. Ali ponekad i mali bijeg iz svakodnevice puno znaci.
    ljelja - ajde sapni gdje si se skitala ;-) a male slikare cu svakako pozdraviti. To su nacrtali dok sam ih neplanirano dovela u ured jer sam nesto hitno morala dogovoriti sa seficom. I nisu htjeli ici dok nisu bili gotovi, htjeli su mi kazu uljepsati to dosadno mjesto LOL

    avatar

    11.05.2007. (19:15)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Ravnim kotarima, iznad Zadra. I potrošila baterije od fotića:)))

    avatar

    11.05.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ja imam 1 pitanje jer me zanima odgovor upravo od tebe :) Naime, inače imam smeđu ravnu kosu, do ispod polovice leđa, sve jednake dužine, nije ispucala, nije ni valovita, ni poluvalovita, ni kovrčava, ravna je, ali kada ju operem, prosušim u ručniku nekih pola sata i onda isfeniram četkom, želim da mi ispadne kao na ovoj slici, dakle, da cijelom dužinom bude glatka, sjajna i skroz ravna. Meni se često dogodi da imam duž kose one sitne, neposlušne dlačice koje vire prema van, a kad je vlažnije, izgleda naelektrizirano, nekad i vunasto. A sami vrhovi rijetko kad budu totalno ravni, kao ispeglani.
    E sad, peglu imam, ali ju izbjegavam koristiti. Zanima me što od proizvoda koristiti ili ne, što eventualno radim krivo, jel ima neki trik ili sl. Frizerka mi uspije od kose napraviti teksturu baš kakvu želim, ali kolikogod kopirala sve što radi ona (čak sam i neke proizvode iste kupila), ne bude mi nikad tako. Nju, naravno, ne mogu pitati jer joj nije u cilju odati mi tajnu, pa da više ne dolazim :)
    Bude meni kosa, u osnovi, ravna, ne izgleda loše, ali bome ne ni kao na ovoj slici :( I znam da je slika i photoshopirana i da su ju frizirali stručnjaci i učinili sve da slika ispadne baš tako, ali najgore mi je što znam vidjeti u gradu cure kojima kosa doista izgleda kao sa ove slike.
    Eto, nadam se da ćeš imati volje napisati išta što bi eventualno moglo pomoći. Pusa :)

    avatar

    11.05.2007. (22:49)    -   -   -   -  

  • jja

    Zelis li frizuru za slike (zapravo zelis iluziju koju su ti prodali) treba ti samo par sitnica: stilist od najbolje sorte, najbolji frizer, veliki fenovi koji pusu nevidljivo kosu u pravom smjeru, posebno osvjetljenje, poseban glanc sprej i naravno nekoga tko ce te just in that moment namjestiti u pravom profilu u smjeru kamere ;-) Nadam se da si skuzila poruku. Frizerka ti sve i da zeli nema tajnu za odati, sasvim jedno´stavno - ona ima iskustvo i praksu koje ti nemas jer ne feniras tudje glave po citav dan i iluzorno je ocekivati da postignemo isti efekt kao i one. Pokoji pokret cetkom mozes kopirati ipak. Mozes pokusati sa silikonskim sprejom ili tekucim kristalima.

    avatar

    11.05.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • mish misho

    @Kinki, ova zenska je mulatkinja (njihova kosa NIKAD ne izgleda tako, vjeruj mi) , ovo nije njena kosa, vec umjetni pramenovii. Jedini nacin da postignesh isti efekt je da si kosu totalno upletesh i na te pletenice (riblja kost tehnika) dash nanijeti umetke. To je jako skupo i uglavnom se koristi kosa Azijatkinja. A tih pramencica koji ti vire - njih se ne mozesh rijeshiti, ali mozesh ih redovno podshishavati. To su, naime, puknute dlake kojima je taj vrh totalno unishten. Kada ti izvire nakon pranja - makaze u ruke i shtrickaj. :)

    A sad o temi: ja imam genetski jako loshu i rijetku kosu, ali sam primijetila kako mi kvalitet vlasi koja izrasta puno ovisi ne samo o stresu, vec i o ishrani.

    avatar

    12.05.2007. (15:27)    -   -   -   -  

  • jja

    mish misho dala si odlican i jedini zaista ucinkovit savjet. Meni je bilo malo nezgodno napisati da je to ispucala kosa ali po opisu je bas to i nije rijedak slucaj kod duge kose.

    avatar

    12.05.2007. (15:53)    -   -   -   -  

  • tyche

    Ovaj kolac ce biti jedan od onih koje cu spremiti kad budem imala u osmom mjesecu ovo troje gostiju iz Engleske o kojima sam pisala u zadnjem postu. Mislim da ce se dobro obliznuti , nisam ga jos nikad pravila, pa mislim da cu se obliznuti i JA !!!Ovo o kosi je dusu dalo za objasniti stosta, ali daj napisi jedan dobar post o - OZBILJNA SAM - o JASTUCIMA ! Vidim sliku onog jastuka, a i sama si pisala da imas neki dobar - mene muci svaki jastuk koji sam probala u zadnje vrijeme, nakon spavanja osjetim da imam vrat - e to bas tako ne bi trebalo biti! Imam osjecaj da imas nesto za reci o tome :) LoL sto bi bilo korisno...I da, pisi o godisnjem.

    avatar

    12.05.2007. (20:59)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ok nestrpljivo cekam putopisni post a i ja cu se od sad iskljucivo CESLJATI SAMPONOM od kornjacevine :-) Park ti je prekrasan, i ja imam blizu jedan ali nema bazena :( nego nisam znala da si takav fan Ohrida. Na slici se ne vidi dobro, kaj je na onoj maloj razglednici?

    avatar

    13.05.2007. (01:47)    -   -   -   -  

  • jja

    Mentina - umirem od smijeha, prvo sam mislila kaj ljelja brije ;-))) a onda sam skuzila kaj sam napisala LOL. Idem ispraviti. Ohrid - ja radim na temu Ohrida. Ono malo je Peking, to moj mentor salje razglednice iz svih dijelova svijeta, cudno da mu uopce stignem na konzultacije koliko je posvuda.
    tyche - caroba rijec je Tempur. Nakon toga niti jedan drugi ne dolazi u obzir. Mislim da nikad vise u zivotu necu kupiti niti jedan drugi. Naravno i ovaj se izhaba ali preporodio me i muza i cijelu familiju sam opskrbila time. Vidi ovdje http://www.tempur.com/ a ako imas neko pitanje, rado cu odgovoriti. :-)

    avatar

    13.05.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • piplica

    Od kada sam kupila Tempur jastuk, nisam osjetila bol u vratu. Preporučam svima, uložite tih 600-700 kuna (koliko košta u našim ljekarnama). Čak je i moj muž, koji je spavao isključivo bez jastuka, na jedvite jade probao spavati na ovom jastuku i od tada ne može bez njega. Ja ga nosim i na put...
    Inače imam guuuustu plavu kosu, za moj ukus prečekinjastu (debela vlas), i svi mi zavide na kosi, ali ja bez feniranja mogu samo na plažu. Zato odlazim svaka tri dana mojoj frizerki koja me isfenira u pola sata i to tako da fen drži udaljen desetak cm od kose, pa je kosa uvijek zdrava. Tek tada imam dobru frizuru, onako glatku i sjajnu. Ja je feniram sama sat vremena i nikad ne ispadne tako... da ne kažem da uništavam više kosu i da mi već drugo jutro friz na ništa ne liči. Nije mi žao tih 50 kuna što platim, još malo i odahnem kod nje nakon posla, prije nego odjurim po klince u vrtić. Najljepša kosa mi je nakon peglanja, kao staklena, ali to odavno više ne radim, jer mi totalno uništi kosu. A za pranje kose mi je najbolja Redkenova linija All soft, ukrotila bi i lavlju grivu!

    avatar

    13.05.2007. (22:27)    -   -   -   -  

  • jja

    I ja svoj nosim na put ;-) nego ako joj ides svaki treci dan, to je ipak 500 kuna mjesecno samo za feniranje...jel dobijes popust kao jako redovita musterija?

    avatar

    14.05.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Sad sam tek vidjela da se i netko drugi uključio u moj komentar :) Da razjasnim, one male dlačice što vire, nije mi to puknuta kosa. Krivo sam se izrazila, ako mi je kosa do ispod polovice leđa, ne budu one meni čitavom dužinom, nego najviše pri tjemenu jer mi to raste nova kosica, pa su vlasi puno, puno kraće. I onda se probiju, pogotovo kad je vlažno vrijeme, između ovih dužih, pa izgledaju kao naelektrizirane. Inače se redovno šišam i pazim da mi kosa ne bude ispucala, redovno to pregledavam i nemam baš ni ispucalih vrhova, a ni duž same dlake :) Najgore mi je kad je nekome kosa ispucala čitavom dužinom, tada štogod da napraviš na kosi, ne može izgledati ni približno lijepo.
    Što se tiče slike koju sam stavila, stavila sam ju samo okvirno kao primjer što mi se sviđa i napisala da ja znam da je slika i photoshopirana i da je sve namješteno da nama izgleda ovako lijepo kako izgleda. Međutim, nije problem u slici, nego u tome što ja u gradu doista viđam cure sa svojom kosom koja izgleda jako, jako slično ovoj na slici. Ne vjerujem da su sve imale umetke, tj čisto sumnjam. Zato me zanimalo postoji li kakav trik u pranju/sušenju/preparatima/načinu šišanja koji ja, eto, možda ne znam, a drugi ga znaju :) Btw, umetke ne bih nikada stavila, ne volim umjetne stvari po sebi :)
    Moguće je da mogu samo žaliti za azijatskim genima, hehe ;-)

    avatar

    14.05.2007. (13:50)    -   -   -   -  

  • jja

    Draga Kinky, slazem se sa zadnjom recenicom. Moja najbolja frendica (Azijatkinja) cije sam slike par puta stavila ima predivnu, presjajnu, prezdravu dugu kosu bas bez tih sitnih vlasi, a sto radi s njom? Nista. pere ju u samponu za 1.99 eura i to svaki dan. I ne stavlja ni regenerator. Da to su geni. Ti pokusaj kosu ne trljati puno kod pranja, niti kod brisanja, vise tupkati rucnikom. Silikon na kraju (u spreju). I provjeri da ti to nije staticki elektricitet jel taj dan imas plastican dzon, jesi hodala puno po laminatu, jel ti majca od nekog elastana itd.

    avatar

    14.05.2007. (15:03)    -   -   -   -  

  • piplica

    Čuj, znam puno prijateljica koje daju tu lovu mjesečno za geliranje noktiju, ja radije uredno podrežem nokte na kratko i imam svaki dan dobar friz i njegovanu sjajnu kosu. Naravno da dobijem popust, svaka deseta frizura mi je besplatna i šišanje mi nikada ne naplati. Ono što mi je najbitnije je da NIKADA ne čekam red, ona je jako precizna u naručivanju. I uvijek će me primiti van radnog vremena ako mi je to zaista bitno ( npr. u nedjelju).
    BTW, srela sam neki dan jednu poznanicu, pogledam je malo bolje, vidim kosa joj je do guze. Pitam jesu li to umeci, kaže ona jeseu. Pitam ja da li je to prava kosa, ona odgovara da je to prava pravcata prirodna kosa, i nadodaje da je to sigurno sa nekog mrtvaca... Smrzla sam se...

    avatar

    15.05.2007. (14:35)    -   -   -   -  

  • jja

    Priznajem ni ja nebi sebi na glavu stavljala kosu neke mrtve osobe. Ne bi uopce nis nadostukovala nit nokte, nit grudi nit kosu. Mogu zivjeti s time kakva sam.

    A za frizuru, pa ne moras se nikome opravdavati. Tvoji novci. Mene bi to ovdje kostalo pravo bogastvo a i nemam potrebu pa moram zakonitog osvjestiti kak trosim malo goriva ;-) ali daleko od toga da ja ne potrosim na nesto drugo.

    avatar

    15.05.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    moja kosa je slicila ovoj na slici od kinky kad sam imala 14 godina. nisam se niti farbala niti stavljala pramenove. prala kosu jednom u 3 dana, ne precesto cesljala i nikad ju nisam susila fenom. bila je ko svila. ali sada izlaze sijede a i kosa mi je dobila misju boju, otkad ju stitim od sunca. izgleda bezivotno i jadno pa joj lijepo svako malo podarim pramenove :)
    inace sam probala sve ove silikone i slicno i mogu reci da mi nisu bas previse koristili. puno je bolje redovito rezuckati vrhove i uloziti u dobar regenerator (ja koristim vichy) ali to onda povecava trosak "odrzavanja".

    avatar

    15.05.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    eh... kosa... trenutno me strašno živciraju šiške..

    avatar

    15.05.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • irish cream

    aj molim te daj mi svoj mail....moram ti postavit par pitanja

    avatar

    15.05.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...