Komentari

lajavakuja.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • suzi q.

    kino Jadran mi je uz Kinoteku bilo najdraže

    avatar

    28.04.2007. (17:17)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Kao dijete sela, o kinima pojma nemam. Ne baš skroz, ali tu negdje.
    O devastaciji pak imam. Ono što se devastira je svijet starih (među koje sad spadam i ja). Neka druga djeca će sasvim ravnodušno gledati ostatke nečega što je nekima bio dio života. Što zbog nepoznavanja, što zbog novih pravila igre.

    avatar

    28.04.2007. (23:10)    -   -   -   -  

  • Manistra

    rukoljub ter šešir dolje za lance i okove! preporučam se sa štovanjem.

    avatar

    29.04.2007. (11:52)    -   -   -   -  

  • tAjNe JeDnE wJeShTiCe

    wooow žemssskaaaa!!!! blog ti je jebeno dobar!!! kaj se dotikavlje ovog tvojeg posta....slažem se sa tobom!!! ja sam gradsko dete,rođena v Rudešu....doduše,onda je to još bilo selo,ali...kina nam propadaju,a niko da bi nekaj rekel i stal na stranu kina....da ga se obnovi il kaj slično! samo da im je rušiti,pa gradit neke nebulozne garaže....jebali ih metalni ljubimci!!! a nekad nam je fakat bil doživljaj iti f kino....nek idu busom i trambulinom v grad! manje bu smoga i nebu tak često benga poskupljivala... pozdaf ti ostavljam i do čitanja! :)))

    avatar

    29.04.2007. (12:25)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Mislila sam da znaš..najlegendarnije porno kino u gradu se ruši, a tamo će niknuti:pogodi što? Stambeno poslovni centar. Zar si sumnjala da će možda napraviti vrtić, školu ili sportsku dvoranu? Neeee, samo još jedno mjesto za trošenje para i utočište za s kamena odbjegle Banderase.

    avatar

    30.04.2007. (18:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...