Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • Klara

    neću posustat, obećajem, teče moj drugi dan dijete, sad jedem dunje, a vaga jutros pokazuje 85, jučer je bilo 87, dobro, znam da je prvih nekoliko kg voda, al je dobar osjećaj kad vaga pokazuje bar mrvicu manje, a osim toga sad ću si izmjerit opseg struka, i to zapisivat, jer je i to dobar pokazatelj mršavljenja, a što se tiče vježbanja, tu se svi slažemo, ako ništa dugo onda barem hodat po stepenicama gore dole, ja naime veći dio dana jednostavno moram bit kod kuće

    avatar

    26.04.2007. (08:30)    -   -   -   -  

  • Kirshna

    ova juha izgleda fantastično...

    avatar

    26.04.2007. (08:41)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    odlicno zvuci (i izgleda) ova juhica. mislim da danas imam doma sve sastojke - skuhat cu i ja !!!!
    a bicikl - pohvala za sve napisano. u zagrebu je voziti bicikl opasno po zivot (znam iz vlastitog iskustva) i stvarno bi bilo odlicno kada bi bilo vise staza. na srecu to u becu jako dobro funkcionira te se biciklom moze voziti stvarno svuda, biciklisti imaju prednost i auti itekako paze na njih. puno je i roditelja koji djecu voze na djecjem sjedalu, bez straha. koristi su visestruke! i za bicikliste, koji tako stede novac a cesto i vrijeme, u dobroj su formi, tako i za grad u kojem se smanjuje broj automobila, guzve na cestama i javnom prijevozu ali i zagadjenje zraka.

    nadam se da ce se u zagrebu nastaviti graditi nove staze jer vjerujem da je puno onih koji bi zeljeli prijeci na bicikl kao prijevozno sredstvo.

    avatar

    26.04.2007. (09:45)    -   -   -   -  

  • ledena

    Čudo jedno da Zagreb u nečemu zaostaje za ostatkom Hrvatske.
    U Bj, je u subotu bila akcija - Ide na žgance. Isto poularizacija kretanja biciklom. I svi nvoi pločnici koji se rade, rade se sa biciklističkom stazom. u gotovo cijelom gradu su prelazi složeni tako da mogu propustiti i invalide i bicikle.
    Možda je mala sredina ipak ponekad socijalno osjetljivija, ha?
    A ova juhica - ja to zovem ragu juhica. Doduše, u pravu ragu ide i malo meseka, na sitno nasjeckanog i prodinstanog, no i ovo dobro "zvuči"...

    avatar

    26.04.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • Angie

    @ siscijanka - kažu stručniji od mene da je minimalno potrebno kretanje dnevno prelazak stepeništa do petog kata naravno pješice i tako šest puta.predpostavljam koliko je teško biti u kući no pokušaj i za to vrijeme malo "stisnuti guzu"dok sjediš ili kuhaš, uvući trbuh ili naizmjenično otpuštati i stiskati trbušne mišiće, mic po mic.:)
    @ kirshna - meni u zadnje vrijeme sva papica izgleda fantastično
    @ lipa mare - baš sam "surfajući" vidjela stranicu na kojoj je objašnjeno kako je stvar riješena u Beču još da jo znam Njemački :(!Je u pravu si svakako u Zagrebu se provozati biciklom znači opasnost.
    @ ledena- ma moj Zagreb koliko god ga volim ima i previše mana i stoga i "radi socijalne osjetljivosti male sredine" kako ti kažeš sve više razmišljam o bijegu iz grada , u kućicu sa cvijećem!e dau ovom varivu ili juhici ima piletine i malo graška mi bi ga doma zvali ajgemahtec.

    avatar

    26.04.2007. (10:45)    -   -   -   -  

  • Wanda

    ja znam da ćete sad odvaliti od smijeha, ali ja NE ZNAM voziti biciklu. zadnji put sjela na biciklu kad mi je bilo 15. i završila u moru, pred kolonom djece iz odmarališta koja se sa plaže vraćala na ručak. trebam li spominjati da nisam izašla iz kuće dok god im se nije promijenila smjena?:-) mislim da je divno voziti biciklu, i zavidim ljudima koji znaju, i puno toga lijepoga vezanoi za izlete biciklom mi je promaklo, ali jednostavno je nikad nisam uspjela naučiti voziti. ne mislim da je vezano za centar za ravnotežu, jer na rolama sam ok. što je najgore, svi moji bliski su uvijek pokušavali naučiti me. zadnji put sam ja od isto skoro metar i žilet tako bila prisiljena sjest na biciklu trkačicu čiji je vlasnik 190 cm visok i čudom se čudio kako to meni treba skoro pola metra do tla. tila sam mu reć... inače, tvrdi moja prijateljica da su svi motiviraniji uhvatit me za guzicu nego naučit me vozit.:-))) možda me ti angie uspiješ naučiti?;-) i ima li itko još ponicu za posudit? mislim da je to moja kategorija, zapravo:-)

    avatar

    26.04.2007. (10:49)    -   -   -   -  

  • ledena

    @Wanda -imam ja nešto dječjih bicikla. I sa pomoćnim kotačima, ako treba ;))))

    avatar

    26.04.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • Angie

    @ nećeš vjerovati wanda imam pony za tebe eto ga u podrumu i to zlatni. riješit ćemo mi biciklizam. jer kad jednom naučiš vziti bike to je vještina stečena za cijeli život ne zaboravlja se.pony doduše nema pomoćne kotače al naći ćemo neko "pomagača" koji ne fata.

    avatar

    26.04.2007. (11:22)    -   -   -   -  

  • Tedica

    draga angie, hvala na receptu (prikladan i za vegetarijanke) jer vec sat vremena mislim sto bih jela. cmok.

    avatar

    26.04.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    angie, cudi me da nema engleski prijevod. probaj malo prosurfat vienna.at ili wien.at

    avatar

    26.04.2007. (12:45)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @Wanda, a tandem-paciklo s dva sica? Ti na stražnjem, naravno, a instruktor sprijeda, na oku...i pri ruci :-)))...

    avatar

    26.04.2007. (12:57)    -   -   -   -  

  • Wanda

    ma to mi super, znam na što misliš, ali ja bi tu nešto za'ebala, pa ja sam čuda činila i u onim kolicima di su dva bicikla paralelno stavljena kao pogon, a kamoli ne to. dakle, ako budemo imali neki zajednički izlet, preporučam se: nemojte, pliiiiz, sa biciklama:-* btw... ima li tu među nama još itko da ne zna vozit biciklu?! bar jedna još? pliiiiz.... :-( nije vraga da sam ja jedina?

    avatar

    26.04.2007. (13:31)    -   -   -   -  

  • Angie

    @ tedi nema na čemu i drugi put
    @ lipa mare - da se poklopim ušima ako priznam da sam sličke gledala i sve mi je bilo jasno Beč je Beč uvijek bio i ostao, no fala pogledat ću s engleskim je već nešto lakše
    @ wando ti na bicilu i ja na rolama pa da vidiš!

    avatar

    26.04.2007. (14:08)    -   -   -   -  

  • junac

    sa strane piše da ne primate "debele u glavi" pa me zanima; imam 183cm i 86kg i malu škembu (97cm opsega).... jel me primate? upozoravam vas da se protivim bilo kakvim dijetama (preferiram više umjerenost u jelu i načine poput ovog opisanog u postu), ali karakter cijenim!
    p.s. i di se tu prijavljuje? ne vidim niš....

    avatar

    26.04.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • lorraine

    U Rijeci me uvijek fascinirao i dovodio do ludila "miomiris" u busu. No Rijeka je previse brdovita da bi se koristio bike, steta. No zato ovdje vidim ekipu na biciklama, uglavnom Meksikanci koji nemaju vozacke pa bikeom idu na job. Al zato djeca voli ici biciklama u skolu i to je ok, jer imaju ispred skola mjesta za ostaviti i vezati bicikle.
    E mogla bi i ja ovu juhu danas, bas sam se sva pogubila sad kad ne moram kuhat po danima pa ni sama neznam kud bi sa sobom po kuhinji ;)

    avatar

    26.04.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • ...keza...

    izvrstan blog... voljela bih zatraziti vasu pomoc... jas jedna malena djevojcica... visoka sam 157 i imam 49 kila... imam 14 godina i uopce mi ne smetaju moje ogromne noge i nerazvijena prsa... moj je problem sto u sedmom mjesecu imam europsko prvenstvo u taekwon do-u i vrlo mi je bitno da imam ispod 46 kila... posto sam jako sitna pasala bi mi i niza kategorija... ja sam inace u kategoriji do 55 kilograma i vrlo mi se tesko tuci s curama koje su me vise za glavu i pol... nadam se da ce te mi pomoc... meni treba samo pravilna prehrana sto je vrlo tesko kod mene... ja treniram 6 puta tjedno po dva sata tako da to i nije problem... manje vise sto god pojedem slatkog mi iscuri kroz znoj na treningu... i treba tu malo volje...hvala unaprijed...

    avatar

    26.04.2007. (14:51)    -   -   -   -  

  • Angie

    @ Dragi Moj Junac - evo što kaće kalkulator koji su smislili pametniji od mene Kalkulator indeksa tjelesne mase, vidiš kaže da si idealne težeine . Zato osobno "šlaufek"preporučam gubiti vježbanjem aerobnim pa zatm vježbama snage , trbušnjaci pa nakon toga trbušnjaci sa tako primamnim kockicama,pločicama kako već.Dakle na posao -trenirat.Tu upravo tu se prijavljuje a da te stavim u potporu da ne dobijemo prvog blog bulimičnog muškića?
    @ lorry - predivno je kad klince možeš tako pustiti uopće da se voze a kamoli u školu idu kod nas je to znanstvna fantastika. ako radiš ručak za ekipu ubaciš i malo graška , piletine ili teletine i imaš meni mrakkkkk varivo.
    @ ...keza...- drago dijete mogu razumjeti tvoju potrebu da smršaviš da bi "ušla"u određenu kategoriju za natjecanje. ali razmisli što će to učiniti tvom maldom organizmu , zdrava si sportašica pa ti moraš izgledati predivno. ulazak u višu kategoriju po meni je manje važan od tvojeg zdravlja. samo se ti dobro nabrusi na protivnice i vjerujem da ćeš ih "razbiti" i upostojećoj kategoriji. klopaj zdravo, izbaci junk food pojačaj unos meseka odnosno proteina ali naravno sve namirnice konzumiraj , ne igraj se sa mršavljenjem.( za kraj kako mama malo strože)

    avatar

    26.04.2007. (15:08)    -   -   -   -  

  • Wanda

    LOL @angie... misliš ja vozim bajk i vučem tebe na rolama, ha? a obje vrsni sturčnjaci... daleko bismo stigle:-)))

    avatar

    26.04.2007. (15:31)    -   -   -   -  

  • Angie

    eeeeee baš to mislim Wanda , nema nas Hrvatska ko bi nam kraj ulovio!:))))

    avatar

    26.04.2007. (15:37)    -   -   -   -  

  • ledena

    @Wanda i @Angie - molim pisanu obavijest o tome. A onda ću razmisliti, hoću li to fotografirati, ili pobjeći glavom bez obzira :)

    avatar

    26.04.2007. (15:49)    -   -   -   -  

  • bez karaktera

    sve pohvale receptu.
    što se tiče bicikla do posla bih valjda stigla za nekih 15 minuta, ali tu ima jedna druga stvar koja mene muči. ja se naime jako znojim pa ne znam bash kako bi to izgledalo da ja sva zajapurena i znojna ujutro dođem oko 8 sati na posel i da me se čuje do trećeg kata pa i šire. mislim da bi pala dobra bruka. al nema veze snaći ću se ja na nekom drugom planu. eto....

    avatar

    26.04.2007. (15:53)    -   -   -   -  

  • junac

    a ne znam, stavi me di hoćeš, ali bulimičan nisam. nikako. kao što rekoh, ne podržavam nikakve dijete, a ni nikakva izgladnjivanja lijepih naziva.
    možda indeks tjelesne mase kaže da sam idealan, ali to isto kaže i za 81kg. a ja po sebi vidim da sada nisam idealan, što bih s 81kg bio!
    i dalje pretendiram na članstvo u klubu, ali ako ipak nede, zadovoljit ću se i samo titulom člana potpore. ;)

    avatar

    26.04.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • ledena

    @bez karaktera i @Dragi Moj Junac - eto vas na listi. Po željama i pozdravima...Dobro nam došli :))

    avatar

    26.04.2007. (19:52)    -   -   -   -  

  • Angie

    @ bez karaktera - ma ima rješenja znam curu koja je na posao u jedno od ministarstava dolazila u trenirci pola sata ranije i presvlačila se i od klinke na bicu postajala žemska u kostimu
    @ Dragi Moj Junac - šalila sam se naravno , na tebi je odluka

    Dobrodošli oboje!

    @ ledenčice evo ja pišem , obavještavam da pristajem.hvala na pomoći.upravo uđoh u kuću.

    avatar

    26.04.2007. (20:22)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @angie... imaš još jednu prijavu na mail.

    avatar

    26.04.2007. (20:43)    -   -   -   -  

učitavam...