Komentari

tomofexpirience.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • horny_247

    baš kompliciraš :p :) :D :))))))

    avatar

    23.04.2007. (09:53)    -   -   -   -  

  • monita(ljepotica...bez zvijeri, s mužem)

    razumijem te, i ja se trenutno tako osijećam. ali, ako stvarno misliš da ti treba promjena napravi mali rez u životu i otuđi tamo negdje gdje misliš da bi trebao biti. ima bezbroj nekih stipendija za kratki radni posjet, usavršavanje...a to što ne znaš lagati ni sakriti kada nekog voliš mislim da je to super osobina i da se ne trebaš ni oko toga zabrinjavati.iako možda upravo zbog toga budeš povrijeđen isto tako olakšati će put i otvoriti vrata i onoj pravoj ljubavi...e jesam filozof jutros..

    avatar

    23.04.2007. (09:56)    -   -   -   -  

  • Žena zmija

    hej,napokon netko priča o pravim stvarima. Nisi jedini koji se osjeća stjeran u kut i više te ništa ne ispunjava. Živiš život ko na traci, svaki dan isti, više ne znaš tko si i što je najbolje a što sada? Što napraviti? Znaš da nešto moraš promijeniti a ne znaš što bi mijenjao, jer što je ono što te čini sretnim i zadovoljnim, čuj ako ti imaš odgovor na to pitanje onda imaš neki putokaz, kakav, takav...već ti je lakše...ja sam ti u fazi kad bez obzira na moju veselost i prpošnost ne nalazim više sebe i zadovoljstvo i stalno me muči pitanje, a što sada? ali od silnih pitanja u glavi jednostavno ne nalazim odgovor, frustrirajuće do boli...i tako se vrtim u krug i vrtim i vrtim, nadam se da i ta faza neće dugo trajati, jer iscrpljuje psihički i frustrira do boli!
    Tako da znaš nisi jedini...ali ja mislim da ti već znaš što ti je raditi, samo moraš skupiti hrabrosti da skočiš!!!!!!!!!!!!
    Držim fige da uspiješ!
    A što se tiče ljubavi, samo se moraš prepustiti, jer to je najbrži put da se opet vratiš sebi! Ljubav je predivna, pa makar i sa krivom osobom, bar živiš i osjećaš se živim!
    Ma bulaznim,haha
    Ciao

    avatar

    23.04.2007. (22:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...