Komentari

pripadantebi.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • cucciolo

    evo mali topli pozdrav od mene...
    Blog je nešto što držim dalje od muža i prijatelja, i mislim da bi ga izbrisala ako bi pomislila da netko koga znam ga čita. Nije da pišem neke preintimne stvari, ili ružno o drugim ljudima, ali ipak mi je to nešto osobno. I mislim da me blog veseli baš zato što je to kao moja neka mala tajna...

    pozdravić

    avatar

    20.04.2007. (17:06)    -   -   -   -  

  • D e l p h i n a

    pa ne znam, ja sam, kad sam odlucila pisat blog iako zivim u malom, jako malom, gradu, odlucila da se necu skrivat...i onda delphi udre sliku gdje mi se svaka pora vidi...briga me, ne sramim se sebe ni svojih postupaka ni razmisljanja....iako moram malo priznat da sam se mozda u nekim postovima zaletila, tipa u vezi posla, ali dobro what a hell! nastojim neke svoje najintimnije stvari zadrzat takvima...a sto se iskrenosti tice, pa meni je bitno da ljudi s kojima svakodnevno zivim i oslanjam se na njih i oni na mene, da smo jedno drugima iskreni...pa ovdje ne poznam nikoga osobno i uopce se ne zamaram time da li je on/ona stvarno iskreno to napisao/la...citam one blogove za koje mislim da su lijepo pisani i da ih vrijedi citat, a sad dali je ta osoba iskrena..manje mi je vazno...

    avatar

    20.04.2007. (21:16)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Čini mi se da vodite neke svoje intimne bitke ... što pisati, pa zašto se toliko opterećivati ?

    Na taj način sve postaje teret, stvara nervozu a trebalo bi biti bijeg u virtualu, u bajkovit svijet.

    Ako iznesem ili iznesete nešto, zašto žaliti, onaj tko čita nek misli što hoće, ako traži senzaciju, naći će je i bez da ste je napisali ... takvim osobama možemo pokloniti stih, bisernu kolajnu ali srce koje ne gleda očima ljubavi i bisernu kolajnu pretvorilo bi u zahrđalu.


    Lijep pozdrav i ugodnu travanjsku noć želim.

    avatar

    20.04.2007. (21:24)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @cucciolo: Ja bi vjerovatno napravila šta i ti. KLIK i nema više.
    @Delphi: Ti si tako izabrala i baš mi se sviđa. Vi mladi ste hrabriji od nas malo starijih. I baš si lipo izgledala na promociji.
    @ promatram,razmišljam:Ma ne opterečujem se uopće. Mogu samo reć da mi je puno lipše od kad pišem. I ne žalim za napisanim jer nisam napisala ništa skandalozno i ono šta je napisano nek tumači kako tko hoće.

    avatar

    20.04.2007. (23:11)    -   -   -   -  

  • Maškarada

    Dobro, to je i moja tajna, djeca vide ali ne kuže, a muž vidi da ja nešto tipkam ali on nema pojma. Zasad nemam problema. Pozdravić!

    avatar

    21.04.2007. (08:50)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Nakon puno razmišljanja sam zaključila da ovdje ne mogu pisati baš o svemu o čemu bi htjela i to prihvatila. I sad je sve ok. Ovdje sam da se, kao što sam rekla, družim sa drugim i drugačijim ljudima i baš mi je super!Malo me muči ovisnost, ali znam da će proći, kao sa SMS porukama, više ih gotovo i ne pišem....
    A svoj identitet štitim tako da ne otkrivam iz kojeg sam grada jer bi me ubrzo prepoznali.....
    Pozzzzzzzz!

    avatar

    21.04.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @Maškarada:Nema ni kod mene problema. Pozdrav
    @suncokretić:A šta ću kad je na svakoj mojoj slici Trogir.

    avatar

    21.04.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Iskreno, bilo bi mi drago, čini mi se da bih bila mirnija da znam da je sa curom vani nego sa dečkima,ali, ne znam, on svakoj nađe manu, uglavnom su sve "kurvaste" a to on ne oprašta.Rekla sam mu da onda promijeni društvo jer u ovom sve cure zna....vidjet ćemo.

    avatar

    21.04.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Ni ja trenutno ne radim puno na zemlji, uglavnom prodaja, a pomoć bi mi dobro došla, pogotovo ženska.....a možda bi i Buntovnik zaključio da nije točna ona tvrdnja iz gornjeg komentara!!!!
    Pišem ti ovdje da on ne čita, jer moj blog da, pa moram paziti šta pišem, a valjda ne čita i vaše....

    avatar

    21.04.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @suncokretićIzbriši onda onaj moj drugi komentar.

    avatar

    21.04.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    Potpisujem -promatram, razmišljam- ma opusti se sve je ovo gušt, meni svi doma znaju za blog, i muž i dica, sin mi misli da sam makla, kao u ovim godinama i kao moj život je dosadan pa ko će mene čitat, mužu mi drago, a neki prijatelji znaju neki ne, ali nisu ni zainteresirani, baš me briga ko čita čita. Jedino mi je krivo što zadnje vrijeme gledam onaj broj komentara, a to nije bila početna namjera, i zato sam već u fazi da to zanemarim i nastavim onako kako sam i počela. pozdrav.

    avatar

    22.04.2007. (00:57)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Ma što je rekla Aquaria u jednom komentaru na mom blogu - svatko iskreno vjeruje u ono što piše - u trenutku dok to nastaje. Ta je tema više razmatrana u onom smislu kako se nekad čini da smo svi tolerantni, puni razumijevanja, dobre volje, talentirani...bla, bla...ma znaš već...Što ne znači da nismo u mnogočemu takvi, ali taj je "ideal" samo dio mozaika, što bi se reklo. Naravno da imamo i svojih mana i loših dana i situacija. Svatko u životu voli stvoriti lijepu sliku o sebi, pa tako valjda i na blogu. Daleko od toga da se time treba opterećivati čitajući postove, ma tu je virtuala dušu dala, čitamo što nam se sviđa, komentiramo ako nas je volja, sami biramo. Uvijek postoji onaj famozni "iksić" u gornjem kutu, taj sve rješava. Jedan "klik" je dovoljan. ;-)

    avatar

    22.04.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @nitko nije otok I moje bi rekle da san pukla.
    @Big blue:Dobro si rekla, svi želimo bit savršeni i dok pišem onda mi je OK. Nakon po ure sve izgleda zbrčkano ali nema veze. Ionako svak sam bira i sam tumači kako želi. ;-))

    avatar

    22.04.2007. (21:22)    -   -   -   -  

  • grga čvorak

    @ciovka..nisi pukla, ma nikako..ovi mi se post svidija, jako...i draze mi je kad pises, mislin, i slije su ti lipe, ali draze mi je ipak kad pises, imas mota, ima tu nesto, cuti se, ćuti toplina ugodna...pozz...

    avatar

    22.04.2007. (22:50)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @malko neobičan um: Fala, lipo je čut. Pozdrav i tebi

    avatar

    22.04.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...