Komentari

stazicsdp.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • Zoompolitikon

    Slučaj Branmira Glavaša politički je slučaj gledajući isti u svom punom opsegu. Do podizanja optužnice politika je štitila Branimira Glavaša od progona, a kada je ta zaštita postala teret iste te politike uvjetovane vanjskim čimbenicima, caru se jednostavno skinulo ruho. Dakle logično je time da je slučaj Glavaš i prije podizanja optužnice bio politički slučaj, točnije neslučaj, koji time političkim nije mogao prestati biti, dapače samo se preformulirao u politički proces. Taj slučaj politički je proces stoga što je nastao kao dio politikanstva, dakle kada politici više nije odgovarao prepušten je na "milost i nemilost" pravosuđa, što se može okarakterizirati i kao legitimni politički obračun. Samim time što je slučaj proizašao kao politički on i jest politički i drugačiji ne može biti, ali ne, naglašavam; u smislu miješanja politike u sam sudski proces i postupak. Cijeli slučaj postao je politički u onom trenutku kada je politika zaštitila Glavaša na samome početku, a svojim metastaziranjem samim time on političkim nije ni mogao prestati biti.

    avatar

    18.04.2007. (13:24)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Nenek, nemoj se ljutiti, ali ovo me podsjeća na našeg YuBitoa (a svi mi vrlo dobro znamo tko je to i nećemo spominjati ime ministra svih nositelja pendreka u Hrvatskoj - Kirina) i njegovu izjavu da je MUP zaslužan za to što se na ulicama gradova Lijepe naše kriminalci ubijaju međusobno. Osjećam li i u ovom postu zadah likovanja ili mi se to samo čini? Budi iskren, ovo je samo blog...

    avatar

    18.04.2007. (13:25)    -   -   -   -  

  • Pravaš

    Mislim da bi Vi komunisti iz SDP-a, trebali razmisliti kada budete glasali o oduzimanju imuniteta Branimiru Glavašu, jer i sami znate kakve spletke je spreman HDZ napraviti da ušutka ljude koji znaju previše. Glavaš se okrenuo od Sanadera i sada se sve čini da ga se ušutka, jer HDZ gubi u Slavoniji povjerenje, mogu samo primjetiti da se Sanader ponaša kao i njegov pokojni mentor Franjo Tuđman, koji je takav teror vršio nad HSP-om i Dobroslavom Paragom. Nemoramo mi voliti niti mrziti Paragu, ali pogledajmo stvari realno, danas se te stvari događaju Branimiru Glavašu, kojemu će se suditi zato što je grupica pijanih takozvanih branitelja prije kukavica otimala srbe u Osijeku i ubijala. Uvjeren sam da Glavaš nema ništa s tim stvarima i da su to djela, onih koje sam naveo, nije bilo kontrole i svatko je radio šta je htio. Primjerice slučaj sela Ivanovac kod Osijeka, opljačkali su ga Tigrovi da bi na kraju bile optužene lokalne brigade. Niti dan danas nije razjašnjeno tko je opljačkao to mjesto. Htio sam samo ukazati da je rat prljava stvar i da se radi svašta, a da nije bilo popularno biti srbin u ratnim godinama to svi znamo, ali se nemože suditi netkome tko je organizirao obranu grada kojem se prijetilo da će biti novi Vukovar, dok su pijanice i kukavice željne osvete izvršavale gnjusna ubojstva po Osijeku, Pakračkoj poljani, Vinkovcima itd. Kao što je Paraga rušio Ustavni poredak RH, Dedaković prodao Vukovar, tako je Glavaš naređivao odvođenje srba u Osijeku, sve su to smiješne stvari u koje više nitko ne vjeruje!

    avatar

    18.04.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  • neutralna

    Dobar dan. Priznajem da mi je nevjerojatno kako se na blogovima SDP-ovaca ni po čemu ne vidi da se u njihovoj stranci vodi krvavi rat za predsjedničku, odnosno eventualnu premijersku funkciju. Pišete o glavašu, koji više nikog normalnog ne zanima, o tuđim problemima, kojih svakako ima. Međutim, nigdje ni riječi o tome kako se SDP podijelio na jedne i druge, ni riječi o onima koji igraju duple igre, ni riječi o načinu na koji su Vujić i Linić istisnuli iz igre Željku Antunović u što se sada uključuje i Bandić. Uostalom, na vašem bismo blogu željeli pročitati što vi mislite o događajima u vlastitoj stranci, koga želite za predsjednika, premijera, dobijete li izbore (što, ako ovako nastavite, zasigurno, nećete!). I još nešto, logično je očekivati da odgovorite na kometare. Inače oni ne moraju ni postojati. Ili ste cijelu priču zamislili kao samostalni uradak? U tom slučaju, najbolje da pišete meomoare. Dakle, lijepo molim odgovor, ne političku demagogiju, nego veoma konkretno - tko je kome, što i zbog čega podmjestio u vašoj kući. Kažu da prvo treba znati pomesti pred vlastitim vratima. Evo šanse...

    avatar

    18.04.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • zarsipozvaomene

    ja ipak mislim da je Isus umro na križu zbog naših grijeha
    slava Isusu

    neki kažu da su SDP-ovci a ja kažem da smo svi razapeli Isusa

    avatar

    18.04.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • Ima jedan svijet...

    Slažem se sa Zoompolitikonom.
    Gospodine Staziću vaš post je jako zgodan. I razumijem da morate pisati tako jer je izborna godina... no ipak u zadnjoj rečenici ste trebali napisati: ne bi smjele postojati dvije različite pravde, jedna za generale, a druga za obične vojnike i ne sudi se nikome zato što je bio general, nego samo i isključivo zato što postoje dokazi da je učinio zločin, a zločin, svaki zločin, generalov, vojnikov ili onaj koji je počinio civil, mora se istražiti i kazniti.
    Jer svi znamo da pred hrvatskim pravosuđem nismo svi isti.... svi mi živimo u ovoj zemljici i znamo kako bi trebalo biti, a nije. Nedavno sam slušala predsjednika Mesića i premijera Sanadera kako javno na TV-u lažu i kažu kako se stanje bitno popravilo i da ipak sada sudski sporovi ne traju više po deset i više godina. To nije istina. Ja osobno vodim spor u zemlji i pred međunarodnim sudom... braneći se od mafije... od organizarane pljačke naivnih i nevinih građana. Zato ipak kad nam se obraćate pišite kako bi to trebalo biti, a nije. I obećajte nam da ćete to popraviti kad dođete na vlast.... a ako obećanje pogazite ja ću vam se doseliti u stranačke prostorije sa cijelom obitelji i svim svojim životinjama. :)))))))))
    Moja osobna nepravda je počela za vrijeme vlasti HDZ-a... nastavila se za vrijeme vlasti koalicije, traje i sada.... Zato nam samo nemojte pričati da ne postoje dvije različite pravde... jer u ovoj zemlji se pravdom zove ono što odgovara onima na vlasti i njihovim miljenicima. "Mali" čovjek je nezaštićen i ostavljen na vjetrometrini društvenih promjena... mali čovjek je gažen, pokraden i obespravljen. Ako dođete na vlast jako ćete morati zasukati rukave da sredite taj košmar u pravosuđu... a ja se osobno nadam da će doći dan kad ćete moći izjaviti da pravda za sve vrijedi isto. Sada to nije tako i ŠLUS!

    avatar

    18.04.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • Nenad Stazić

    @zoompolitikon: slažem se s tobom i tu ne treba dodati više ni riječ. odlično si to rekao: slučaj, koji je zbog poloitike, godinama bio neslučaj.
    @bažigač: varaš se, nema likovanja. ali bit će zadovoljstvo ako ovaj sudski proces konačno na svjetlo dana iznese tko je mučki poubijao te ljude i ako mu se za to izrekne zaslužena kazna. a tko zna što će se sve u tome procesu doznati.
    @pravaš: sudski proces nije ušutkavanje glavaša. zavjet šutnje je vjerojatno postojao dok je glavaš bio pod političkom zaštitom, ali sada primjećujem da mnogima nije svejedno kada pomisle što bi taj isti glavaš sve mogao ispričati.
    @neutralna: možda ću te razočarati ovim odgovorom, ali ne mislim se uključivati u bilo kakvu javnu raspravu o mogućem kandidatu za novog predsjednika stranke i premijerskog kandidata, pa ni na ovom blogu. takve stvari se najprije rasprave u kući, pa tek onda u javnosti. to je naprosto pristojno. ali, moram te razočarati još jednom kada ti kažem da se u stranci ne vodi nikakav krvavi rat kao što ti to kažeš. svaki član stranke u ovom trenutku razmišlja tko bi bile najprimjerenije osobe, a svoj će stav iznijeti na konvenciji u tajnom glasanju, dakle na krajnje demokratski način. tamo, pred kutijom, svatko je sam sa svojom odlukom i bira kako misli da je najbolje.

    avatar

    18.04.2007. (15:23)    -   -   -   -  

  • rocky10

    S obzirom na reputaciju i sposobnost našeg pravosuđa mislim da ni u ovom slučaju nikad nećemo doći do prave istine, a time i pravde.
    Čak ako Glavaša i osude bit će to politička osuda i odluka koju će sud poslušno provesti u djelo pa makar se radilo o neuvjerljivim dokazima kojima tužiteljstvo raspolaže.
    Zato, mislim da se gospodin Stazić i svi mi ostali ne moramo nadati uspješnom rješenju ovog slučaja.

    avatar

    18.04.2007. (18:19)    -   -   -   -  

  • prokontra

    Ovo s glasanjem i kutijom je dobra fora, prolazi možda kod naivnih Amerikanaca. Mi smo Balkanci na ovom području jako dobro naučili da o sudbini naroda uvijek odlučuju isti čopor beskrvnih krvoloka željnih moći i bogatstva. Bit će kako se vi/oni međusobno dogovore i izlobiraju (čitaj: potkupe ili zaplaše niže članstvo stranke). Osim toga, tu vašu SDP "kuću" (kao i ostale "kuće") financiraju građani od svojih jadnih plaća, odnosno stoka sitnog zuba - raja. Nije to samo vaša kuća, pa ma što vi o tome mislili. Ako smo ludi nismo budale, glavati gospodine Staziću.

    avatar

    18.04.2007. (19:26)    -   -   -   -  

  • Nenad Stazić

    @fahrenheit 15/11: ni u uz najbolju volju nisam uspio shvatiti što si zapravo želio reći, pa da ti na te navode mogu i odgovoriti. kažeš, ovo s glasanjem i kutijom je dobra fora. a što ti predlažeš? bez kutije i bez glasanja? ne razumijem. kažeš, o sudbini naroda uvijek odlučuje isti čopor beskrvnih krvoloka. o sudbini naroda odlučuju oni koji su izabrani na parlamentarnim i predsjedničkim izborima, a njih biraš i ti. dobro, možda se taj izbor ne poklopi uvijek s tvojim željama, ali to ne umanjuje vrijednost izbora kao institucije. dividuitui ih u pitanje mogu stvarno samo budale iz zadnje rečenice tvoga komentara. kažeš, bit će kako se izlobira odnosno potkupi ili zaplaši niže članstvo. svašta. potkupiti više od 1600 delegata konvencije. zaplašiti ih? čime? kako? glasanje je uvijek tajno, nitko ne zna ni za koga kako je glasao, pa kako bi se onda ikoga moglo uplašiti. osim toga, možda ne znaš, nije ni važno, ali u sdp-u nikada, baš nikada, nisu vladali odnosi straha i potkupljivosti. ali, sve je to nebitno, iz tvog komentara ionako iščitavam jako malo smisla i jako puno mržnje. a to će, priznat ćeš, biti jako teško promijeniti.

    avatar

    19.04.2007. (09:33)    -   -   -   -  

  • nikomah.blog.hr

    Ma sramota za sve nas što mu dopuštamo da radi takvu predstavu i manipulira svim institucijama u našoj državi.
    Kada ga konačno uspiju pritisnuti (jer su ga iz "vrha" uspjeli osloboditi pritvora iz samo njima znanih razloga), on štrajka glađui dobije opet ono što želi,dobije slobodu.
    U njemu se ne vidi trunka grižnje savijesti zbog djela za koje je osumnjičen.
    Sada izvodi predstavu na svom balkonu u službenoj odori i šetnom do zatvora u pratnji prijatelja?!
    Užas.
    Pa okaljao je Domovinski rat i nas sve svojim zločinačkim podvizima.....Strah i trepet je u Osijeku. Ljudi ga se još uvijek boje jer on ima svoje poltrone koje je zadužio.
    I nije toliko problem u njemu nego u onim masama koje ga prate i pravdaju ono sve što je napravio...To meni nije jasno.
    Kako može biti toliko ljudi poremećenog uma?
    Naslikava se sa sinom koji tamo plače. Pa moj prijatelj nikada više neće šetati sa svojim tatom baš zbog Glavaša i ne osjećam ni malo suosjećanja za njegove srcedrapajuće rastanke sa svojim sinom.
    Da je mislio na svog sina nebi takva zlodjela počinio.
    On je monstrum.

    avatar

    19.04.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • VIDEO PARAGA HSP 1861

    DI JE PARAGA, ZAŠTO GA TOLIKO NEMA U MEDIJIMA.

    avatar

    20.04.2007. (11:25)    -   -   -   -  

  • neutralna

    Hvala na odgovoru. Naravno, nije me zadovoljio, ali je za pohvalu što smatraš potrebnim odgovarati na pitanja komentatora tvog bloga. Dakle, hvala još jednom. Što se tiče kutije, to je sasvim ok., i jest jedini demokratski način, ali je činjenica da su upravo članovi SDP-a, tu zapravo i ne mislim na tebe, posljednjih tjedana napravili veliku štetu vlastitoj stranci. Situacija, u nešto blažem obliku, podsjeća na stanje u HDZ-u nakon Tuđmanove smrti, a svi znamo što se tada dogodilo. Uz ovakvo ponašanje u SDP-u, Sanader može samo trljati ruke. Nažalost, mislim da je, uz sav ljudski pijetet, svemu itekako kumovala Račanova neodlučnost. Nažalost, on je i pred sam odlazak s ovoga svijeta ostao dosljedan sebi i lopticu odluke koja je bila na njemu prebacio drugima. Sve u svemu - loše odigrana utakmica, posebno u izbornoj godini. Pozdrav.

    avatar

    20.04.2007. (14:01)    -   -   -   -  

  • advocata diaboli

    Glavašev slučaj je PARAPOLITIČKI od momenta kad je propušteno ubaciti ga u žrvanj pravosuđa.
    On sam ga, i njegovi pajdaši, doživljava političkim od trenutka 'pada' u položaj običnih građana.
    www.politklinika.bloger.hr

    avatar

    20.04.2007. (18:36)    -   -   -   -  

  • * *Ciciban! Dobar dan ......

    ..razmišljam kako komentirati ovaj post, lijepu smo našu u granice stavili..a,zlo smo si sami stvorili, ko guske u maglu smo otišli,pravna država na ovim prostorima ne stanuje.Zakoni nisu jednaki za sve lažu nas , jednakiji su za pojedince i određene.Cirkusanti koji su nas vodili od osamostaljenja, stvorili su samo sebi "Imamo Hrvatsku"?, nažalost imaju Hrvatsku, i nas kao obmanute guske u magli...

    avatar

    21.04.2007. (11:59)    -   -   -   -  

  • kvaka 22

    Trebate jednom napisati post pun pohvala HDZ-u, u njemu navesti sve dobre stvari koje je ta stranka učinila, trebate u njemu istaknuti sve dobre,marljive, poštene ljude koji nisu ušli u stranku kao bivši komunisti ili potomci ustaša, sve one koji su bili na funkcijama , a i dalje su prosječnog imovnog stanja, sve one koji su bili šoferi i magacioneri, a sada nisu pukovnici i generali.

    Ne bi tu bilo puno posla, bio bi to kratak post.

    No, dao bi do znanja svima da, iako u oporbi, SDP percipira i uvažava dobre poteze i poštene, čiste stavove protivnika.
    I zatim se trebate zamisliti kako, na koji način i sa kojim snagama, učiniti više?

    Jer, Branimir Glavaš čini točno ono što mu zakoni u ovoj zemlji dopuštaju. Ni manje ni više. Ako Vam se to ne dopada, izvolite promjeniti zakone.

    avatar

    21.04.2007. (18:21)    -   -   -   -  

  • oh me

    Nije glasanje, nego glasovanje. Glasaju se životinje, a ljudi glasuju, Uzdam se i vjerujem da niste ono prvo :D

    avatar

    21.04.2007. (19:27)    -   -   -   -  

  • acirujman

    šta drugo reći osim da su svi oni prevarantski majmuni koji su se obogatili na mukama jugoslavenskog naroda u domovinskom ratu (podjednako srbi i hrvati). Nikako da na vlast dođe stranka koja nije bila upletena u onaj sotonski rat...

    avatar

    22.04.2007. (10:07)    -   -   -   -  

  • Fidel

    Zanimljivo je da gradonačelnik glavnog grada drži da su zločini ratnog zločinca osuđenog na 12 godina zatvora navodni. Je li to prihvatljivo?

    avatar

    22.04.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Blog je posta politički web...to je ka u vrime Tudjmana...on reče da će se dinamo zvat Croatia...i tako bijaše...sad će neki dobit vlast i reć..blog.hr neće bit blog.hr nego slog.hr...previse politike se unilo ovdi.

    avatar

    23.04.2007. (01:18)    -   -   -   -  

  • njonjo101

    Glavonja je provodio državnu politiku toga vremena,u nekim segmentima prerevno. Bio je gospodar Osijeka,ali to je bio sustav koji tada funkcionirao.U državi su postojale paralelne linije zapovijedanja. Ono što je prihvaćeno kao dokaz pri smanjenju kazne Blaškiću i osuđivanju Kordića moglo bi se primjeniti i na generala Glavaša.
    E sad drugi je problem što su i sami Slavonci zbog stravične agresije identificirali s Glavašem koji je bio stalno u medijima i koji je po stavu većine najzaslužniji što nije pao Osijek i Slavonija.Koliko je istine da je u tome treba uzeti izvore iz toga vrremena i analizirati ih.

    avatar

    23.04.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • Nenad Stazić

    @oh me: kažeš, nije glasati, nego glasovati, jer se glasaju životinje, a ljudi glasuju. glasati je glagol koji dolazi od imenice glas, kao što je stasati glagol koji dolazi od imenice stas, pa bi, po tebi, bilo ispravno govoriti da je djevojka stasovala, a ne stasala, kao što je glasovala, a ne glasala. svašta. dopusti malu pouku.
    glagol glasati, ako primjećuješ, ima dva oblika, svoj nepovratni i svoj povratni oblik: znači glasati i glasati se, a ta dva oblika onda omogućuju da se posve precizno označi razlika između biranja nekoga na način da mu se povjeri svoj glas (glasati za nekoga) i ispuštanja glasa (glasati se), pri čemu, dakako, u ovom drugom slučaju, nema nikakve razlike između ljudi i životinja. naime i ljudi, baš kao i životinje, mogu se glasati, to jest, mogu ispuštati glasove (što ponekad i čine), ali oni, za razliku od životinja, mogu i glasati, tj. mogu nekome povjeriti ili dati svoj glas.
    uz ovakvu preciznu razliku koju hrvatski jezik omogućuje, nema nikakve potrebe uvoditi neke nove riječi, kao što je glasovanje (od glas), a onda valjda i stasovanje (od stas) i plesovanje (od ples), tragovanje (od trag) i tko zna kakvih sve ne umotvorina onih koji nedovoljno poznaju hrvatski jezik pa misle da im to nepoznavanje daje pravo da ga kvare i ismijavaju. kad međutim krenu i druge podučavati svome neznanju, pojava zaslužuje odgovor.

    avatar

    23.04.2007. (15:29)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    Staziću, vezano za pouke o glasu i glasovanju, stasu i stasavanju...znaš šta...mene su 16 godina učili u školi da govorim glasanje a ne glasovanje, bila sam izvanredan đak i sve sam naučila kako su mi rekli, a zvanično sam učila srpsko-hrvatski jezik, odnosno hrvatsko-srpski...sad doživljavam već treću jezičku debatu, a koja mi polako počinje ići na onu stvar...prvo su Hrvati krenuli sa ovim pričama da njihov jezik nije ni nalik srpskom pa sam naučila sve moguće i nemoguće promjene koje je neko smatrao tako važnim i bitnim kao što je ovo tipa "glasati" i "glasovati"...onda su Bosanci rekli da ni njihov jezik nije ni nalik srpskom pa su počeli dodavati "h" gdje god je nekom palo na pamet tako da sam i to naučila jer sam porijeklom iz Bosne i saslušala sve nebuloze oko priča o bosasnkom jeziku...i sad po treći put slušam Crnogorce koji hoće da u Ustav stave crnogorski jezik koji se "drastično "razlikuje od srpskog i hrvatskog jer se ovdje govori "šjedi" ali s mekim "š" koje takođe žele da vrate u jezik...a to je samo kap nebuloza koje svakodnevno slušam a tiču se crnogorske reforme srpsko-hrvatskog jezika...zato te molim, jer te smatram pametnim čovjekom koji tačno kaže ono što misli, da poštediš i sebe i bilo koga drugog bilo kakve poduke i pouke o jeziku...vjeruj da se meni kosa odmah počne dizati na glavi kad krenu takve priče, izazivaju mi mučninu i kontraefekat...pričaću onako kako su me učili, dva puta me niko učiti neće istu stvar i dok sam živa govoriću "stasati" i "glasati"....izvini, znaš i sam da ti ne mogu dati svoj glas na izborima niti bilo kome u HR čak i da imam državaljanstvo, ja nikad ne glasam ni za koga, ali podržavam svakoga ko želi dobro svojoj zemlji, a vjerujem da ti to uspješno radiš bez obzira koji glagol koristio........kissssssssssssssss

    avatar

    24.04.2007. (09:55)    -   -   -   -  

  • njonjo101

    jel onaj mršić lud da smjenjuje friščićevu kćer?zar su vam popustili svi mehanizmi kontrole u stranci pa svatko solira?
    30 tjedana pred izbore lupa se šefa seljaka po tintari,a on bi trebao biti onaj ključni partner za sastavljanje vlasti nakon izbora.

    avatar

    24.04.2007. (10:09)    -   -   -   -  

  • svrdlo

    Slučaj Glavaš se polako ali sigurno bliži svojoj završnoci. No, završnica je još daleko. Daleko je zbog onoga što je uvjetovalo da proces počne tek sada. Dakle, politika i sadržaj.
    Politika zato što je svakom politički barem polupismenom jasno da je politika, nikako pravosuđe, pokrenula proces. Kroz sborske igrarije oko skidanja zastupničkog imuniteta se vidjelo da politika i dalje sudjeluje, odnosno da želi i dalje sudjelovati. Ako to prihvatimo kao činjenicu, a trebali bi, moramo biti svjesni da pola godine pred izbore Sanader neće propustiti da barem pokuša slučaj kapitalizirati. Zna on kako stvari u Slavoniji stoje. On pokušava tamošnjem narodu pokazati kako je pravosuđe neovisno i da HDZ želi a ne može pomoći "junaku" Glavašu. Evo i Šeks se hvali kako je u saboru "omogućio" raspravu o tome treba li ponovno glasati o imunitetu. Stvar će se razvlačiti i politika balansirati, a sve u funkciji izbora.
    Sadržaj zato jer Glavaš zna puno, praktično sve. Priče o pijanim kukavicama koje su sve inkriminirano radile na svoju ruku ne stoje. To su činjenice o kojima svjedoče mnogi. Zato će sadržaj utjecati da se stvar razvuče do poslije izbora. Da sve činjenice o umiješanosti službene politike ne dođu na vidjelo, barem ne prije izbora. A kad neki od aktera poberu glasove, ni oni više neće biti važni. Tek tad će činjenice biti puštene na vidjelo. Da se HDZ riješi utega koji postoje i kojih se HDZ nije mogao, nije htio i nije smio riješiti zajedno s Glavašem, pa i to samo ako HDZ dobije izbore.
    Ako ih ne dobije, a sve kaže da neće, HDZ će i poslije njih proces nastojati maksimalno kapitalizirati samo što će se otvorenije staviti u zaštitu tog "heroja domovinskog rata", "boriti se" protiv nepravednog pravosuđa koje će tad, po njima, biti pod utjecajem "lijevih i komunista" i pokušavati reanimirati dojam da se bore za "zaštitu digniteta domovinskog rata".
    Vidjelo se to u slučaju Norca pa vjerujem da ni u Glavaševom slučaju HDZ još nije rekao zadnju riječ. Neovisno o pravosuđu.

    avatar

    24.04.2007. (13:51)    -   -   -   -  

učitavam...