Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • vanka regule

    Kažeš ti poštovani lijepo nama poštovani i cijenjeni, da nije lijepo ovo ili ono, te da neko nekoga kritizira a sve to anonimno. Ja bih rekao da nisi u pravu a e o i zašto. Pa i ti si ovdje anoniman pod svojim nickom, a općenito je većina blogova takva kao i komentari na njima, pa se ti odluči što u stvari hoćeš. Dali je to nijeme publika ili možda ona aktivna. Ako želiš nijemu ti ukini komentiranje, a ako želiš aktivnu onda moraš s vremena na vrijeme i trpiti kritiku, pa i onu od anonimnih komentara. Btw jedini koji se ovdje potpisuje imenom i prezimenom je Predrag Znaor, i još nekolicina njih pod nadimcima koje svi znaju. Ostali su takvi kakvi jesu.

    Za mene je važnija neka druga stvar, a to je da li ti nepoželjni komentatori pišu istinu ili laži. Ja nisam baš primjetio laži. Koliko vidim ti ili tvoj nalogodavac ovo doživljavate kao napad na sebe, a ne kao činjenice, ili nedajbože istinu. Ako misliš da je nešto u komentarima neistinito zašto to neobrazložiš, anonimni lote.

    avatar

    17.04.2007. (09:02)    -   -   -   -  

  • jasmin

    Nitko nije bezgrešan pa niti ti. Što ti znači ovo kada dobiješ zapisnik sa skupštine. Pa napiši ga više pa ćeš ga imati.

    avatar

    17.04.2007. (10:24)    -   -   -   -  

  • uh, jebote što nas ima

    uh, jebote što nas ima...
    Drago mi je da se barem netko osvrnuo na komentare kojih ovih dana ima sve više. I ja sam jedan ili jedna od onih koji ( ako se gleda površno ) stalno nešto prigovara ili gunđa.

    Međutim ono s čime se ne slažem s lotom je da je to napad na nekoga. Ja to nikada nisam pisao sa ciljem da nekoga napadnem. Uvijek sam pokušao ukazati na problem koji je postojao ili još uvijek postoji. Točno je da nitko nije savršen, ali ako neke stvari radiš loše ( namjerno ili nenamjerno ) tada bi ti cilj trebao biti da to ispraviš, pogotovo ako te se zbog toga stalno proziva. Ono što se dešava u posljednje vrijeme je da su mnogi nezadovoljni s mnogim stvarima ( od Skuštine preko Viškova i dalje ), ali naš predsjednik se na sve kako lot kaže napade oglušuje. Javlja se samo kada osjeća da ima pravo, a to je slučaj s njegovom Anom i tu nema spora. Za sve ostalo ostaje nijem i pušta vremenu da učini svoje.

    Slažem se s "vanka regule" : pa i Vi ste gopodine lot anonimac za kojeg ni ja a vjerujem ni mnogi drugi ne znaju tko se krije iza nicka - možemo pretpostavljati, ali istina je vjerovatno sasvim drugačija. Prema tome ako mislite da ovaj blog treba izgledati drugačije : samo naprijed, ali sam siguran da tada neće na njemu biti 88000 posjetitelja.

    Pitanje koje postavljam sebi i svim kickboxing blogerima : Zašto se na ovom krasnom blogu stalno spominje samo jedna osoba. Zar zato što je on savršen a svi mi ostali koji stalno kokodačemo neznalice. Malo čudna postavka. Svi su krivi samo ja sam nevin, sve je to zavist i zloba, svi ste vi neznalice, ja jedini znam itd, itd....

    Čitajući sve ove komentare nisam nigdje primjetio da se spominje ( ili lotovim riječnikom napada ) naš glavni tajnik ili netko drugi iz vrha Saveza.

    Čudno zar ne ?!?!

    Netko se uljaljkao u svojoj slavi i veličini ali to nismo mi kojima je ovaj blog postao duševna hrana. Dragi moj lot znaš što prvo otvaram ujutro kada dođem na posao i pijem prvu jutarnju kavu........ Nije teško pogoditi zar ne ? E zbog toga i zbog svih drugih koji to rade na taj način , zbog nas i zbog bloga ne mijenjaj ništa, a naš dragi predsjednik će se valjda probuditi i shvatiti da nešto ne štima u njegovom radu.

    avatar

    17.04.2007. (10:38)    -   -   -   -  

  • ante

    ponovio bih što sam već napisao. Svakako treba udarati u glavu , i to transparentnošću. To navodno znači prozirnošću, i to ne "prozirnošću" već javnim radom, otvorenošću i slično.

    Zašto je to loše?

    avatar

    17.04.2007. (11:36)    -   -   -   -  

  • moj narode

    Lotiša ne otvaraj front tamo gdje netriba. Tu kako kažeš manjinu predstavljali su tada, a i danas, sve eminentna imena ovog sporta Cerovec, Derdić, Cesarec, Majkić, Šalković, Bezjak, Gabrić. I danas oni vode klubove o čijim vrijednostima i kvaliteti bi bilo apsurdno raspravljati. Ljudi ne žele vaše stolice, već bolja rješenja. Na vama je koji ste povjerenje dobili da ga i opravdate, da ne doživljavate svaku kritiku udarom na vlastitu guzicu. Zato se probudite na vrime da ne bude nisan zna.

    avatar

    17.04.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • Tvoja e-kipa

    Poštovani i cijenjeni stvaraoče ovog bloga. Čitam te od prvih dana, pratim redovito kada sam u prilici, rekao bih gotovo svakodnevno, ali vjeruj mi , sada si promašio, da nekažem zasrao stvar. Zar si i ti takav da svako drugačije mišljenje doživljavaš kao napad na sebe ? Čemu ? Zar ne shvačaš da je nekim kritikama cilj promjene stanja na bolje, a ne promjene ljudi. Čemu spominjanje legendarnih trenutaka koji su se događali prije 7 godina, kakve to crne slutnje čine tvoju fatamorganu. Ovo je godina 2007. , godina koja je u HKBS-u od početka krenula stranputicom, ali nije li vrijeme da se preusmjeri ponovo na pravi put. Ali kako? Svakako ne podmetanjima, lažnim obećanjima, neizvršavanjem obaveza, ili slatkorječivošću.
    Ohladi prijatelju, razmisli, razbistri glavu i kreni opet naprijed, budi onakav na kakvog smo svi mi naučili i navikli se. Prestani izmišljati neprijatelje oko sebe već mijenjaj ono što možeš. I kod sebe, i oko sebe.

    Tvoja e-kipa

    avatar

    17.04.2007. (19:00)    -   -   -   -  

  • Koogla

    ja se slažem sa tvrdnjom da je lot najveći anonimac i predmet mnogih špekulacija ;-)
    o ovim sport-političkim stvarima nemam pojma iako me (neke stvari koje vidim ponekad malo i zabole)...
    ...lot, imam neka pitanja na koja bih možda mogao dobiti odgovor od tebe

    1. ove godine se održavaju 3 svjetska kupa pa me zanima na kojem su zapravo zastupljene koje discipline i u kojim dobnim kategorijama (ako se ne varam ovaj u Parizu je već prošao i tamo nismo imali svojih predstavnika)

    2. zašto su glazbene forme kod nas takvo s**** i da li se što radi na tome??

    3. jedan podatak iz povijesti našeg sporta koji ne mogu provijeriti: Da li se krajem 80-ih(87'-88') u Rijeci održalo svjetsko prvenstvo u kick boxingu(po bilo kojoj organizaciji)?? ako netko zna nešto o ovome molim ga da mi odgovori
    unaprijed hvala na odgovorima

    avatar

    17.04.2007. (20:14)    -   -   -   -  

  • k.m

    zasto nema nista o memorjalnom turniru koji se odrzao 15.4 u porecu u spomen na davida sajina?

    avatar

    18.04.2007. (00:41)    -   -   -   -  

  • sinke

    dajte na stranu politiku,zanima nas izvjestaj iz Poreca.

    avatar

    18.04.2007. (15:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...