Komentari

larchtreeparty.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Herr Otto

    Bolesno, ali istinito... Kapetan, znajući Vas, a i Isusa(zajedno smo cugali jerbo je fakat od vina mogao stvarti vpdu :P), znam i vjerujem da je sve to nepokolebljiva istina.

    avatar

    03.04.2007. (23:38)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    Damn right da je sve to nepokolebljiva istina!

    Inače, sviđa mi se ta riječ - 'nepokolebljivo'... sadrži svojevrsnu kvalitetu snage i nepatvorene konanštine; ulijeva sigurnost, a čovjeku daje dojam da se ne smije zajebavati s onime što stoji iza te nje.
    Dapače, sasvim sam siguran kako bi u čuvenom sukobu Fluffies vs. Woodies 'nepatvoreno' bila Woodie riječ.
    Neka me majstor Drunken ispravi ako sam u krivu (a dat ću ga izbičevati ako se pokaže da jesam)

    avatar

    04.04.2007. (00:53)    -   -   -   -  

  • Tomo

    Hm. Kako se približava uskrs (za neke vaskrs, ili veligden), ne mogu a da se ne sjetim riječi jedne uskršnje pjesmice vrlo popularnog pjevača Mileta... (Ili beše Mitar???) koje glase: "Pošle žene da farbaju jaja, hoće l' koja da ofarba moja"...

    Inače Isus je stariji od Mojsija, jer tako Sale?... Ko ne vjeruje nek si pročita sljedeće citate iz Biblije: [I]Kološani 1:15-17; Ivan 17:5; Ivan 1:1-18; Ivan 8:23[/I] .

    avatar

    04.04.2007. (01:13)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    Kad smo već kod Isusa i Mojsija... znate li što mi mnogo ide na kurac?...

    Ovi jebeni ljudi koji dolaze čitati ova naša sranja; jebote svaki dan imamo po valjda milijun novih posjetitelja (ne govoreći o starima), a nitko nam ne bi ostavio komentar! Pička im se izgadila sve do morske obale.

    avatar

    05.04.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    jebeni pederi... gade mi se! GADE!!!

    avatar

    05.04.2007. (20:52)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    evo, upravo je u mojoj kabini i Tomo Srbin...
    I njemu se GADE!!!
    Kaže čovjek (srbin): "Sramota. Sramota i greota*!'

    *mislim da to nije onaj slatkiš...

    Mrk!

    avatar

    05.04.2007. (23:30)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    "Da je višnja ko trešnja, ja bi bila najlepša.
    Al višnja malo kisi, moj dragane di si?"

    avatar

    05.04.2007. (23:31)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    opet sranja s ovim komentarima. jebem li im mater u blog.hr-u

    avatar

    06.04.2007. (04:16)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    btw: ovu pedersku pjesmicu gore je napisao tomo srbin, ja nemam ništa s tim...

    avatar

    07.04.2007. (03:08)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    Nego, koristim ovu priliku kako bih podsjetio gosp. Komunjaru i gosp. Srbina da naprave svoju domaću zadaću ovog vikenda. Nadam se da vam ne moram isticati važnost navedenog zadatka.
    Gosp. Bizz, naspavajte se i dobrano otrijeznite - nemojte da je Isus uzalud umro na križu i uskrsnuo... samo kako bi vi ispijali tu svoju rakiju do besvijesti.

    avatar

    07.04.2007. (03:11)    -   -   -   -  

  • Snjeguljica

    Kapetane, iskreno se nadam da ovo nećete shvatiti kao uvredu nego samo kao zaista iskrenu kritiku. Naime, MORAM primijetiti da se Vaši postovi već više mjeseci (i molim, ovo nije rezultat istraživanja, samo prijateljska kritika) baziraju isključivo na tome koliko ste Vi bolji, savršeniji, zgodniji, seksipilniji i tako dalje, dok je sve ostalo popratna priča. Nekad, kad ste pisali o tome što gusari rade, kako gusari razmišljaju(ironično, jel?), i koji su ciljevi gusara, kad ste ih uspoređivali sa stvarnim junacima poput Čak Norisa i onog ridikula iz Motorheda, kad ste svoja uvjerenja i svoje stavove glatko i nezamjetno sakrivali u toplim i podatnim unutrašnjostima priča o gusarima i kakvi bi oni trebali biti, te tko uopće može biti gusar... hm. Uglavnom, bili ste vrlo dobar, čitan i voljen Kapetan. Tada ste počeli pisati o sebi, egoizam koji je prije bio lukavo sakriven u svakom slovu Vaših postova i tako neizravno stvarao opsesiju čitatelja vašom osobom da nisu niti znali što ih je obuzelo, sada je isplivao na površinu i upravo tiranizira ostatak Vaših misli. Post 'The Principles of Ass-kicking' mi je zapravo dao nadu da Kapetan može i želi pisati dobre postove, ali onda je opet ostao zaboravljen i zasjenjen dvama novim ego-postovima.
    U svakom slučaju, spremna sam na suradnju ukoliko ikad zatrebate nedajbože pomoć ili poželite bilo kakav savjet, naravno, ako ste ga spremni i saslušati i primijeniti.
    A što se tiče MOJE domaće zadaće, ukoliko niste odlučili dati je nekom drugom, mogla bih pokušati nešto ako mi sakupite sve potrebne materijale te dadete nekoliko podugačkih izjava koje će se smjeti citirati i parafrazirati.
    Hvala vam na strpljenju, nadam se uspješnom nastavku suradnje,

    2nd liut. Snjeguljica Kiddo

    P.s. Za neupućene, 'ego' nema veze sa pisanicama. Mošnje, muda, ili kako ih naš narod jednostavno naziva "jaja" imaju veze sa egom, ali opet, ne i sa pisanicama. Pisanice su šarene (pederske), te služe potpuno različitim svrhama od "jaja".
    I na kraju, da i s tim raskrstimo (uskrs, raskrs, hihihi!), jedina veza između "jaja" i pisanica je ta, što Isus nije imao "jaja" nego umjesto njih pisanice koje je stalno gubio po vrtu, tražio, te ih onda po pronalasku razbijao i jeo. Lud čovjek, šta ćeš, ali izrodilo je mnoge narodne običaje.

    avatar

    07.04.2007. (15:25)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @S: Iako sam trenutno sasvim bezobrazno pijan i samim time potpuno i obečašćeno oduzet, ipak dopustite da Vam obrazložim svoje najiskrenije ćutnje i najskrovitije primisli kako mi se nameću same po sebi i po Božjoj milosti(TM).
    Ja zaista jesam 'bolji, savršeniji, zgodniji, seksipilniji i tako dalje', tako mi barem glasovi govore - a oni nikada ne griješe.
    Što se tiče postova, pozvani ste da i sami napišete koji. Mnogo bi smo voljeli vidjeti Vaše meditacije na digitalnom papiru te bi smo bili počašćeni Vašom češćom prisutnošću na brodskoj palubi.
    Inače, Vaše su kritike veoma dobrodošle i zahvaljujemo Vam se iskreno na njima. Nadamo se da će ih biti još (čime riskirate odrubljivanje glave) kao i da će te nam upriličiti kakav poduži izvještaj Vašeg rada na promoviranju udruge.

    Pozdrav,

    Kapetan

    avatar

    08.04.2007. (02:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...