Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • teuta

    Draga Fany, kao prvo...oprosti mi što nisam prije bila na tvom blogu. Vjeruj mi nije namjerno. Pogotovo mi je krivo što vidim da nešto ne štima. Pokušala sam uhvatiti nit čitajući, onako nabrzinu, tvoje prijašnje postove ali još mi nije sve jasno što se događa kod tebe. No, potrudit ću se sve detaljno pročitati. Užasno mi je krivo što nisam bila tu i dala ti podršku. Ne, ne želim se pravdati ali probaj shvatiti da sam zaista bila u žurbi. Čak sam bila i u Zagrebu na dva dana, pa onda doktori, razni pregledi itd. Na blogu sam odgovarala kad sam stigla. Uh, i dalje se osjećam kriva. Što se tiče tvog upita...ja mogu napisati ovo da mi je Zmajka nekako simpatičnija u kraćoj kosi...ali ne prekratkoj. Iz tvojih postova jednostavno zrači tvoj ponos i ljubav prema kćerki i to je toliko lijepo i simpatično. Po svemu sudeći, vidi se da je Zmajka snalažljiva i jako uporna, valjda na mamu, jel tako? U svakom slučaju sigurno je sretnica kao i ti što imaš takvu kćerkicu. Molim te još jednom te molim da me probaš shvatiti što ti prije nisam došla na blog, nastojat ću to ispraviti jer te volim čitati. U vezi mog posta...znaš, smatram da bi takvi operacijski zahvati trebali biti besplatni jer žena koja ima takvu anomaliju sigurno pati. A moj Dragi, ha ha ha...znaš ti njega. Pa ipak, volim ga ludo i sretna sam što je baš takav. Pozdrav draga....cmokkkk.

    avatar

    31.03.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • teuta

    Sad sam pročitala prijašnje postove i saznala što te to mući, draga. To su teške situacije i potpuno te shvaćam. Voljela bih ti pomoći ali znam da to nitko ne može na pravi način. Jedino ti možemo dati podršku i dati do znanja da smo uz tebe i tvoju sestru. Što se tiče cigareta...uh ja sam, kao i moj Dragi, strastvena pušačica. Još ne mislimo prestati ali smanjiti cigarete, da. A koliko ćemo u tome uspjeti...hm, vidjet ćemo. Želim tvojoj sestri ozdravljenje i što brži oporavak. Treba razmišljati pozitivno i vjerovati u bolje sutra, draga...cmoka.

    avatar

    31.03.2007. (20:16)    -   -   -   -  

  • rU

    draga fanny, zmajina vedrina i otpornost mladosti pomoći će ti ove teške dane prebroditi.
    seki tvojoj želim da terapiju što bezbolnije podnese ... kad je moja mama išla na zračenje, nakon operacije dojke, upozorili su me na mogućnost "opekotina" na koži, na mjestu zračenja i na neku kremu koja pomaže ... ako nisi znala, raspitaj se ...

    a zmaja je ljepotica, i s dugom i s kratkom ... no meni se ipak kraća više sviđa ... a bila bi joj i praktičnija, zbog treninga...

    nemoj baš sad biti karakter ... još si jedan stres priuštiti ...

    uživajte u sarmi, vas dva taubeka ... i jedno u drugome ...;-)))

    avatar

    31.03.2007. (23:33)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Čestitke na zlatu i sve najbolje tvojoj sestri. Što se tiče kose-kratka.
    Kad su lignji u pitanju nikada ih nisam pohao. Više volim punjene pa na žaru ili u pečnici sa krumpirom ili frigane. Kod liganja je bitno znati da što se duže peku to postaju tvrđi ili žilaviji.
    Frigaju se u dubokom toplom ulju kratko i bitno je da ih se ne stavlja puno. Tada naglo snize temperaturu ulju i "zakuhaju" umjesto da se frigaju. Vjerujem da ti upravo stoga i pohing otpada.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    31.03.2007. (23:56)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Kraća mi djeluje više sportski, ali mene se ionako ne smatra mjerodavim po tim pitanjima, kao ni po još nekima. Čestitka na zlatu i ostalim medaljama uspješne skupine (kako znam, ha). Inače, i moja je tu negdje po godinama, ali još je na oranžu. A podrška je svaka vrijedna, a virtualne su uglavnom i iskrene. A sad idem zapaliti jednu i brišem blog.

    avatar

    01.04.2007. (02:51)    -   -   -   -  

  • Roberti!!!

    DOBRA VEČER...
    ISPRIČAVAM SE KASNOM JAVLJANJU....
    OVJE JEDNABAKA KOJA JE NAPISALA BLOG
    U POČAST SVOJOJ UNICU KOJA
    NAŽALOST NIJE ŽIVA...
    PA AKO VAS ZANIMAJU MOJI STIHOVI KOI
    SU GLAVOM TEKLI VIŠE OD DVOJE GODINE POSJETITE ME...
    POZDRAV

    avatar

    01.04.2007. (03:46)    -   -   -   -  

  • kvinna

    Kako si ti divna žena!
    Čitam te, skroz sam dirnuta, oči mi suze kad pričaš kako hodaš kroz patnju, a onda se osvrneš na Zmaju i sipaš takvu ljubav, radost i ponos... To dijete tebe vodi kroz ova žalosna polja...
    Žao mi je što nisam više bila tu, znaš kako mi se nagomilalo sveg i svačeg...
    Pušenje... zvuči glupo od mene, ali... nemoj se još time mučiti... da je lako prestati, svi bismo bili nepušaći, možda nije baš vrijeme... pusti sad još odvikavanje...
    Čestitam na zlatu, od srca! Ljepša mi je s kratkom kosicom!
    Drži se draga, zagrljaj ti ostavljam!
    Pusa

    avatar

    01.04.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  • Njofra

    Joj i ja se mučim s tim prokletim pušenjem :(, da bar nekak uspijem prestati već mi ga je dosta. pozdraV

    avatar

    01.04.2007. (09:35)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    ma to je zmaj od mamine cure :)) bas kao mama...cuvaj se i budi dobro..veliki kiss ostavljam

    avatar

    01.04.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  • rU

    čestitke zmaji na zlatu..

    i goggou na dobrom štosu, prvoaprilskom ...
    još stavio u italic, mangup jedan

    avatar

    01.04.2007. (16:05)    -   -   -   -  

  • teuta

    Uh, sad mi je laknulo. Znaš, ne da se opravdavam ali bilo bi mi užasno krivo da pomisliš da nisam htjela doći na tvoj blog i to zbog toga što si i ti meni jako draga osoba. I samo da ti napišem kako me danas na 1. April nasamario moj Dragi. Ja skroz zaboravila de je danas taj dan i on ti meni pošalje poruku kako je vidio na moru kita dugačkog 8 m, a ja naivčina, povjerovala mu sve dok mi opet nije poslao poruku kroz koju sam sve shvatila. Uh, morat ću ga kazniti za to, ha ha ha. Samo moram smisliti dobar plan. A vidim da si i spremila neku dobru papicu. Ja sam pak skuhala ovo. Napravila finu proljetnu juhicu onako malo gušću, pa rižu i spekla pureći zabatak i salata naravno (puterica). Eh, da...i spekla sam mu fini kolač. Pozdrav draga...cmoka.

    avatar

    01.04.2007. (16:06)    -   -   -   -  

  • prorok

    Pročitah negdje da voliš lignje i da ih frigaš u ulju uzeću za slobodu da ti predložim malo drugačije.
    Očišćene lignje izrežeš na kolut sitno isjeckaj crveni luk i daj ga na ulje da postane staklast uz miješanje pa onda istresi lignje i pokrij promiješaj dodaj vegetu umjesto soli kad bude gotovo podlij sa 2 deci bijelog vina i još malo nek se dinsta.
    Topli pozdrav ostavljam.

    avatar

    01.04.2007. (16:45)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Ajme, ne znam odakle bih krenula.
    Prvo, strašno mi je žao sa seku. Takve stvari bace cijelu obitelj na koljena. Ali srećom, danas je ova vrsta tumora izljećiva. Nisam neki ekspert, ali susjeda je imala tako nešto na maternici, a sada već godinama ni ne razmišlja o tim problemima. Sve došlo i prošlo.
    Kčer ti je zlatno dijete, sada je to i dokazala. Mislim da njen uspjeh neće ostati samo unutar obitelji, takav uspjeh bi trebao cijeli Bj proslaviti.
    A frizura... kao pobornica kratke kose, moje opredjeljenje je jasno. Em je ekonomično, em praktično, em lijepo stoji.
    POzdrav i drži se!!!!

    avatar

    01.04.2007. (17:24)    -   -   -   -  

  • prorok

    Može i tako sa rižom ali ja volim tako pa salata zelena mmmmmmmmmmmm.
    Za muža kupuj moliće oni su zakon nema mnogo kosti a jednostavno za pripremit očišćene samo posoli i uvaljaj u brašno i na vruće ulje, malo više ulja jer ako je malo ulja mnogo šprica okolo.

    avatar

    01.04.2007. (18:09)    -   -   -   -  

  • anabonni

    OVAKO: izreži lignje na kolutove i posuši ih kuhinjskim papirnatim ručnicima.Umuti žutanjak,brašno i malo piva da bude gusta smjesa gušća malo nego za palačinke.Dodaj sol.
    Posebno isuci snijeg od bjelanjka i kolut lignje umoći u žutu smjesu ,pa "prodji" s tim kroz bjelanjak i stavi frihati u ne prevruće ulje( stavi kap smjese da procijeniš vrućinu ulja).Okreni s jedne i s druge strane i vadi na upijajući papir. Provjereno dobro! Pozdrav

    avatar

    01.04.2007. (20:57)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Samo da ostavim kratak pozdrav...
    Skrhana sam i fizički i psihički, pa mi nemojte zamjeriti što ne pišem ništa smisleno...
    Nisam baš najbolje prošla, a sve zbog treme (nakon toliko godina, sad se morala javiti...) pa sam se zagrcnula i zastao mi je glas... Ma, bolje da zaboravim sve i okrenem se Rijeci.
    Pusu i pozdrav šaljem, Marta :)

    avatar

    01.04.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Na način na koji si opisala nešto od svog života u četiri zida imao sam osjećaj kao da si me teleportirala tu negdje uz vas.Stvaraš divan ugođaj,s jako puno vizualizacije.Lijep i iskren pozdrav i tebi i tvojima.I glavu gore.

    avatar

    01.04.2007. (23:36)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Nadam se da terapija ima uspjeha, a dok je nade i dobre volje uspjeh ne može izostati. Voliš lignje, čujem, a ja ti znam juhu od kamena. Lijepi pozdraw sa Kvarnera obasjanog mjesečinom.

    avatar

    02.04.2007. (00:22)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    pusa ogromna, nadam se da se držiš !!!

    avatar

    02.04.2007. (02:49)    -   -   -   -  

  • prorok

    Prijatan početak tjedna ti želim i pozdrav ostavljam.

    avatar

    02.04.2007. (08:41)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ne znam što mi je draže.
    To što je osvojila zlato ili to što ga je osvojila u Imotskom ;)

    avatar

    02.04.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........čestitke Zmaji.......

    avatar

    02.04.2007. (19:25)    -   -   -   -  

  • Roberti!!!

    meni je jako drago
    što ćeš me čitai....
    imam novi dizajn na blogu
    pa ako te zanima posjeti me
    i komentiraj.....
    ugodan pozdrav........

    avatar

    02.04.2007. (23:33)    -   -   -   -  

  • Lotty

    Super za zlato. Dobro je kad zaspeš kao klada, bolje ćeš se osijećati i lakše sve prolaziti. Kratka kosa, definitivno, a i lakše je održavati s obzirom da je sportašica. Pozdrav :-D

    avatar

    03.04.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    eee sad sam tek pročitala do kraja
    meni se sviđa više kraća kosa od zmaje :)

    avatar

    03.04.2007. (15:39)    -   -   -   -  

učitavam...