Komentari

prepreke.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Tri Pojma

    Joj! Ako se i Deniza uključi u knjigu ne buš je nigdar završila... A ja čekam da počneš pisati i o nekim drugim stvarima ( znaš o čemu pričam) ;))

    avatar

    23.03.2007. (13:40)    -   -   -   -  

  • vampir tibor

    Počinjem se više veselit tvojoj knjizi nego svojoj. Izjeda me znatiželja. Sve sam nestrpljiviji da vidim te ilustracije...

    avatar

    23.03.2007. (19:07)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    ne. nisam mislila na glupe frajere iako bi oni mogli biti neiscrpna tema... osobito oni koji na blog idu samo da bi ulovili koju u kakvoj krizi. mislila sam na tvoje stavove o životu uopće. to mi je palo na pamet zato što si rekla da bi i ti imala o čemu pisati, ali ne ovako javno. tko te zna tko si... blog i jest elektronički dnevnik. nadam se da me nisi krivo shvatila. pozdrav :)

    avatar

    24.03.2007. (10:16)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ajmo malo hrabrije i brže sve to skupa, samo se pimpla tu :))
    Drago mi je da će se i Deniza uključiti, takve ljude treba čuvati, paziti i maziti jer su rijetki i dragocijeni kao kap vode u pustinji :))
    Šta je slijedeći korak, zvala bi te k sebi na forum ali imamo neke bagove pa nam se niko ne može registrirati ali za koji dan će se to valjda riješiti pa navrati, ima tamo mjesto i za tebe, ja čuvam :))
    www.sitneribe.com
    Ali baciti oko možeš i kao gost, tek toliko da vidiš čija majka crnu vunu prede :))))
    Pozdrav umalo zaboravih :)))

    avatar

    25.03.2007. (01:12)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    I ja sam neki dan srel na ulici curu koja je išla samnom u OŠ... baš smo se raznježili :)

    avatar

    27.03.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • vampir tibor

    Još uvijek čekam da mi stignu tvoje priče... Stavio sam naslovnicu svoje knjige na blog, samo da te izazovem da i ti staviš neku ilustraciju iz svoje...

    avatar

    28.03.2007. (16:12)    -   -   -   -  

  • skaska

    Čuj, ja sam se skroz napalila na tvoje književno stvaralaštvo. Kak bumo to izvele, ja bi to štela videti. Hebeš Lanu Biondić, ja bum iz tebe napravila zvijezdu, baš mi se sviđaju tvoji napori. Ne bi štela da me vidiš, jer sam jako grda i stara. Možda da kad proljepša ostaviš nekaj na porti Ministarstva nekulture. Božo to ionako ne bu popalil. Ja bi štela da lopovi nagrnu na knjižare. Kad si vidla da je neko opljačkal knjižaru, sam pljačkaju kladionice pas im mater, baš sam ljuta nekak danas. Daj bumo se nekak dogovorile da ti tiskam knjigu. Još uvijek ne znam kak da si stavim mejl na blog. Deca mi znaju, al ne šljive me pol posto. Jedan je na plejstejšnu a drugi na nekom četu. Jedna kćer mi studira i ne šljivi me ni jedan posto, jako je zauzeta, a druge dvije su pobjegle u Ameriku. Avaj eli eli nekak bumo se dogovorile, sam da me prođe ova gužva.

    avatar

    29.03.2007. (12:16)    -   -   -   -  

  • vampir tibor

    Neptun mi je odlična priča! Maštovita i orginalna. Od sveg srca ti želim da uspiješ objaviti knjigu, zaslužuješ to. Pišeš kratko i kvalitetno. Ako možeš pošalji mi još koju. Pozdrav!

    avatar

    29.03.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • skaska

    Evo, nekaj sam spizdila, pa raspali nekaj na mejl da vidim o čem se radi i jel se isplati da grdu facu šećem do Bože.

    avatar

    29.03.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • nema me

    neki ljudi izgledaju upravo šarmantno sa sijedinama u kosi ili na bradi kao ja npr.

    avatar

    30.03.2007. (00:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...