Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (50)

Marketing


  • cornelius

    i za to me boli kurac

    avatar

    17.03.2007. (18:34)    -   -   -   -  

  • audi

    to je samo odraz kulture.

    avatar

    17.03.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  • grga čvorak

    …alo @cornelius, procitah(sa sve vecom i vecom paznjom i gustom) tvoje komentare; tvoj blog?; mozda bi to ipak bilo dobro mjesto i pored ovoga, inace, mislim da si + + +…LOL..
    P.S. …preporuka: “UGOVOR S ĐAVLOM” Vladimir Bayer
    P.S.S. ..zapita li se @don i @Nenad Stazić sto je bilo u Langedokiji oko 1200. i tijekom toga stoljeća, pa “majstore @don” moze li koja rijec sto je bilo s katarima, ili pak, zasto ste za judine(svoga filipa lijepoga) škude izdali i pobili svoju bracu templare ili pak nesto riječi o malleus maleficarum.. ;))…pozz…

    avatar

    17.03.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • Jadranka Matić

    Don Anđelko! Pozdrav iz Splita! I jedno pitanje: Zašto ne objavljujete svoje tekstove nego tuđe? Mislim, ovaj tekst je odličan, ali ja bih više voljela da vi nešto svoje objavljujete na ovome blogu.

    avatar

    17.03.2007. (20:13)    -   -   -   -  

  • Marinela

    Odličan blog! Preporučiti ću ga svojim prijateljima! Svako dobro i Bog vas blagoslovio!

    avatar

    17.03.2007. (20:14)    -   -   -   -  

  • Katja Lolić

    Lijepi pozdrav! Javljam se samo da pohvalim ovaj blog i da vam zaželim sve najbolje u životu! Bravo, don Anđelko! Samo hrabro dalje!

    avatar

    17.03.2007. (20:16)    -   -   -   -  

  • Josip

    Najbolji blog.Obožavam ga čitati. Konačno i tekst o psovki. Moj otac puno psuje i uvijek molim za njegovo obraćenje. Mislim da molitva ima veliku ulogu u tome.

    avatar

    17.03.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  • Arhangel

    Jao narodu koji psuje Boga i narodne svetinje...

    avatar

    17.03.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  • BRALE

    DON

    BRIŠITE POTPUNO OVO SMEĆE OD CORNELIUSA.

    HVALA

    avatar

    17.03.2007. (21:30)    -   -   -   -  

  • Jedan

    Pomalo braćo katolici :).. Neka ga, dok Boga i slično ne psuje što bi ga tjerali???
    Ko da mi ne psujemo (neki više neki manje).. Meni je tužnija ta ogorčenost (a reći ću i PREDRASUDE o mojoj Crkvi ) nego psovke..Čujemo ih milion puta na dan.. A nekad i izlete, događa se. "Tko je bez grijeha"... A i bilo bi monotono da svi mislimo isto ovdje.Pozdrav odoh van :)

    avatar

    17.03.2007. (22:27)    -   -   -   -  

  • 1111

    JEDAN treba tog lika totalno ignorirat u svom nekom egotripu on misli da je važan pogotovo kad pričamo o njemu odsad neka niko ne obraća pažnju na njega

    avatar

    17.03.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • DO-NA ( dobronamjerna)

    DON ANGELO

    NEKA IM ( cornel.. i way.. ) TO BUDE I POSLJEDNJA POSVETA , JER OVO JE ISPOD SVAKOG KRITERIJA. OVO VRIJEĐANJE VIŠE NE TREBAMO I NEĆEMO PODNOSITI . BRIŠITE IH I POTPUNO UDALJITE SA OVOGA BLOGA. OPROSTITE ŠTO SE MIJEŠAM U VAŠU UREĐIVAČKU POLITIKU NA BLOGU . SVAKOG DANA IDEM NA VAŠ BLOG PO MALO SVJETLA A NALAZIM OVE BLJUVOTINE OD KOMENTARA CORNELIUSA, WAY-NO
    DOSTA NAM JE latinica,otvorenoga,nedjeljom u 2 , poduka PUHOVSKOG, i ostalih antihrvatskih i antikatoličkih sadržaja pa ne moramo i na vašem blogu čitati iste - naručene - sadržaje .
    HVALA NA UVAŽAVANJU

    avatar

    17.03.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • AJME GADOSTI

    DO-NA je u pravu don Angelo brišite ih jer ovo je stvarno postalo gadljivo ,ne moramo svi imati isto mišljenje,ali ono se ne iskazuje na ovakav način,neka bude tu antikatolika i antihrvata ali neka budu uljudni sve ostalo apeliramo BRIŠITE

    avatar

    17.03.2007. (22:43)    -   -   -   -  

  • cornelius

    do na
    vrlo si dobronamjerna i kršćanski otvorena, milosrdna, puna ljubavi, da sam se , eto sav rastopio - vidimo se na sudnji dan, kad zaključiš koliko si se zeznula. pusica u lijevi idesni obraz, sestrice mila

    avatar

    17.03.2007. (22:45)    -   -   -   -  

  • MIR

    daj ti cony reci nama:koliko ti imaš godina,jesi vjernik, kršćanin?drogiraš se il piješ kakve tablete???

    avatar

    17.03.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  • MIR

    ps.ne daj se DO_NA.MA KAKVO BRISANJE..NEKA PIŠE..NAŠE JE DA GA PREOBRATIMO..TJ VATIMO NA SVITLO.

    avatar

    17.03.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • cornelius

    46 godina , katolik po rođenju, sakramente primio, tjeran u crkvu od strane roditelja ( ali ne idem više jer mislim svojom glavom a ne biblijskim citatima) , nepušač, antialkoholičar, tablete protiv visokog tlaka

    avatar

    17.03.2007. (23:52)    -   -   -   -  

  • angelo

    @Brale & Do-na: Ako je to početak demokratskog referenduma na (rekli bi neki) "nedemokratskom crkvenom" blogu, malo ću razmislit. U načelu sam protiv brisanja... Bumo vidli (rekli bi slepci), kažu u Zagorju... Malo se šalim, ali osluškujem vaše glasove i sve vas blagoslivljam te želim milošću ispunjenu nedjelju - Dan Gospodnji!

    avatar

    18.03.2007. (00:11)    -   -   -   -  

  • angelo

    @Jadranka: Važno je da je tekst kvalitetan a ne čiji je. Vjerojatno si nova na blogu pa ne znaš - već sam deset puta spomenuo da sam u gužvi pa ne stignem ništa napisati nego samo "prepisati" (Ctrl+C&V). Samo čitaj i pričaj dalje. Bog te blagoslovio!

    avatar

    18.03.2007. (00:14)    -   -   -   -  

  • Wayne

    Dragi naš virtualni "župniče" Kaćunko ...
    Pustimo mi sad malo te psovke ... ružne su, zaista, a i vrijeđaju (i mene ponekad, moram priznati) ... po strani !
    Kada ste pokretali svoj blog, dragi prijatelju (župniče) da li ste pomislili tko bi se sve mogao javiti svojim 'mislima' ?
    Bio je nedavno 'u župi' ... dakle tu kod nas ... jedan momak koji je ružno psovao sve redom !!!
    Znamo ga svi, manje-više ! A mislim i da je još uvijek s nama ... pod drugim imenom !
    A nitko od ovih "pravovjernih" pasa koji odnedavno kruže 'župom' nije bio u blizini !!!
    Da barem pokuša zaštititi 'župljane' od, recimo, 'suvišnog psovanja' !
    I još jedno jednostavno pitanje ...
    kako bi se prozivanje BILO KOG 'župljana' odrazilo na 'župu' ...?
    I 'župnika' ... JAVNO ?

    avatar

    18.03.2007. (00:24)    -   -   -   -  

  • BRALE

    JEDAN

    AKO NISI PROČITAO COR. POST ČITAJ : BIBLIJA JE PUNA SRANJA, MRŽNJE, INCESTA ITD. TO NIJE RAZLIČITO MIŠLJENJE, STAV . TO SU ZA MENE TEŠKE UVREDE . NE MOGU A DA ME REAGIRAM OVAKO KAKO SAM REAGIRAO. NEMAM BAŠ NEKIH PREDRASUDA , PA NITI ZAOSTATAKA ,JER NEŠTO IPAK ZNAM ( znanje je krhko ) .

    SVE JE OVO - NJIHOVA - PROVOKACIJA I STOGA TREBA OŠTRO ODGOVORITI NA PROVOKACIJU. BOLJE JE DA DON ANGELO 1 , KAO I MI , SVOJE SLOBODNO VRIJEME TROŠIMO NA DUHOVNU IZGRADNJU SVOJE VIRTUALNE ŽUPE .

    NISAM UOPĆE OGORČEN . NEMOJ BITI TUŽAN PRIJATELJU JEDAN . MRŽNJA , FRUSTRACIJA I OSTALE -CIJE SU TEMELJ OVOJ RAZLIČITOSTI PA JE BOLJA I MONOTONIJA NEGO TAKOVA RAZLIČITOST. DRUG CORNY ZNA SLUŠATI ALI NAŽALOST NEZNA ČUTI A TU ONDA NEMA DIJALOGA NA ŽALOST.

    avatar

    18.03.2007. (00:47)    -   -   -   -  

  • basna blog

    Slažem se da ne treba nikako psovati, ali teško je naći čovjeka, koji nikada nije opsovao.
    Zato ne prihvaćam stav da svi koji opsuju, jesu bahati, bezobrazni i primitivni. Ljudi smo i moramo nastojati živjeti što ispravnije možemo i znamo, ali polako sa prišivanjem etiketa.
    Lijepi pozdrav

    avatar

    18.03.2007. (00:52)    -   -   -   -  

  • Kralj__Tomislav

    @angelo1
    Ja ipak apeliram da ne brišete one komentare koji iskazuju nekakav stav ma kako ponekad nekulturno bili napisani. Stvar je njihove osobne kulture način na koji će prezentirati sebe i svoja uvjerenja. Posljedično, njihovo pisanje ide više vama u prilog, nego protiv vas. Oni komentari pak, kojima je isključiva svrha vrijeđanje i ponižavanje trebaju biti brisani...
    P.S. U postavkama bloga možete pokušati isključiti tzv. "lance sreće" koje redovito viđam među komentarima. Srdačan pozdrav K__T

    avatar

    18.03.2007. (01:40)    -   -   -   -  

  • mladić

    Javljam se prvi put pa vas sve na početku lijepo pozdravljam.Psovanje je grijeh,a osim toga izraz je nekulture i primitivizma.Psovanje lako uđe u naviku, psovači ponekad nisu ni svjesni riječi koje kažu,a poneki od njih "zaborave " normalno opisati svoje emocije bez psovke.Većina mladih počne psovati jer je to kao fora ili kod dečki izraz frajerizma-pogotovo u mlađoj dobi. Prvo se počne sa jednom " cool " psovkom koju svi govore nakon čega se paleta psovki počne širiti a da isti taj to ni ne primjećuje, a psovke postaju sve gore. Moram priznati da sam i ja prije bio takav nažalost.Tek sam nedavno shvatio kako sam bio nekulturan a i nesvjesno bezobrazan prema prijateljima i okolini .Prestanak psovanja počinje sa odlukom da se više ne psuje jer je to grijeh odnosno primitivno,a faca se u društvu može ispasti na bezbroj drugih načina.Na putu odvikavanja od psovanja ima padova ali potrebno je samo još čvršće odlučiti i psovka a i mnogi drugi grijesi se pobijede. Bitna je želja, koja će dati ubrzo uspjeh!
    Svima pozdrav, a posebno Brigiti! :)

    avatar

    18.03.2007. (01:48)    -   -   -   -  

  • Wayne

    'brale' ... dragi prijatelju ...
    ako ja možda nešto nisam uspio pročitati ... siguran sam da si TI to učinio umjesto mene !!!
    I stavljam svu svoju vjeru ... i povjerenje ... u tvoje sigurne ruke !
    pozdrav Wayne

    avatar

    18.03.2007. (01:48)    -   -   -   -  

učitavam...