Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • piplica

    Draga JJa, ja sam oduševljena! Ćirnula sam neki dan slučajno na tvoj blog i od tada samo tvoju arhivu čitam, pola sam već i isprintala.. Kozmetika je zaista moja slabost. Kada kozmetičke kuće određuju svoju ciljanu skupinu, prvo stave moju sliku. Meni prodavačice u parfumeriji SVE uvale, ja tako sočno padam na njihove spike... Nekad pogodim, ali što sam novaca uludo potrošila, neću ti niti pričati. U bilo kojoj trgovini se mogu odlično kontrolirati, cipele, torbice, odjeća, rublje... ne padam na preskupe dizajnerske krpice, ali na šminkice i kremice sam slaba. Tvoji postovi će mi biti bazna literatura, puno sam naučila o sastojcima.
    Neki dan sam otkrila super tekući puder, HR Spectacular. Nije baš jeftin, nekih 45 eura, ali boljeg nisam imala. Nego, šta ti znači taj LOL?

    avatar

    16.03.2007. (21:22)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Preslatke su mi ove srebrne sandalice, izgledaju minimalistički i profinjeno, baš mi se sviđaju :) I sviđa mi se vaš ritual shoppinga, tipično ženski i tako opuštajuć :)
    Što se tiče proizvoda za kosu, radije neću o tome ni pričati. Nikada još nisam bila potpuno zadovoljna kosom i ne znam hoću li ikada biti, a probala sam već sto stvari i metoda, a nikad da dobijem željeni rezultat :( Inače sam perfekcionistica i utopistica, to dovoljno govori :)
    Kakogod, vrlo zanimljiv post, kao i dosadašnji :)

    avatar

    17.03.2007. (01:58)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Uvijek s gustom pročitam tvoj post, al mi sline ponekad cure na liste to by jer mogu samo gledati. Tu sam ti ko Pluton pred mesarskim izlogom:))) Sandale mi se sviđaju, mada boja nije moj favorit. Prošlo ljeto sam kupila jedne isključivo zbog njihove ortopedske nosivosti jer kod nas nikad sretnog spoja između zdravlja i estetike. Nisam se svukla iz njih zbog udobnosti. Ove godine im moram pridružiti torbu u istoj boji pa nek glume stil:)))

    avatar

    17.03.2007. (05:12)    -   -   -   -  

  • jja

    piplica - hvala na pohvalama :-) I ja jako volim kozmetiku, nije poruka prestati ju voljeti, nego pazljivije birati sto cemo voljeti :-) Ako te sto tjesi i meni se jos uvijek tesko oduprijeti, uvela sam samozastitu – da moram prespavati svaku kupnju iznad 15 eura. Do jutra vec prosvrljam svoje biljeske i ne padam visena reklamu. U protivnom bi bila laka zrtva. Taj puder je zaista dobar, ja HR inace volim i imam dobar dio dekorative od te firme. LOL je jedna od niza skracenica za – padam od smijeha ili Laughing Out Loud“ / „Lots Of Laughing“ ...nastala u doba chatova u pokusaju da se cesto ponavljajuce rijeci ipak skrate
    KinkyKolumnistica hvala :-)
    ljelja - polako ali sigurno dolazi sve to i do Hrvatske, a ponkead je i taj window-shopping neki gust, barem za novcanik. Ove gore sandale nisu bas za cjelodnevni strapac. Evo otkriti cu se - ja po ljeti cesto odem na posao u pravim cicibankama, nemam posjetitelje, prsti se luftaju a mogu satima s time hodati. Tak da bi se meni i tvoja varijanta vjerujem svidjela. Onda se zazelim neceg malo zenstevenijeg, a ove ravne sandalice su mi puno udobnije od visokih peta...

    avatar

    17.03.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • borut

    Vesna:
    1. Svaka tri mjeseca pravim nove pramene na kosi. Tom prilikom mi, posle bojanja, stavljajaju dvije ampule; jedna za jacanje kose, a druga protiv opadanja. Proizvodjac je L`Oreal. Cijena nije niska!Sta ja to placam "porez na neznanje"?
    2. Otisla sam u nekoliko dobrih salona (u svakoj "rupi" se bave time) da bih provjerila cijene i nacin rada u vezi Permanent Makeup. Cijene su od 230 do 270 eura, garancija godinu dana!
    Radi se samo o gornjem kapku i cetvrtini, odnosno kut donjeg kapka. Jeli to prihvatljivo?

    avatar

    17.03.2007. (14:58)    -   -   -   -  

  • jja

    Draga Vesna: 1. ne znam sto placas, te ampule (pisati cu uskoro o tome, ja sam koristila i toplo ulje u ampulama itd.) jest nesto sto ti cini kosu lijepom do prvog pranja. No ako se zelis pocastiti, a mozes si priustiti i tako dugo dok ne ocekujes trajne rezultate - zasto ne?
    2. U pravilu je garancija kod osoba ispod 35 nekoliko godina, osobama iznad te dobi daju i kracu garanciju jer racunaju s time da ce koza brze gubiti na elasticitetu i brze mijenjati prvobitan polozaj. Nisam razumijela pitanje o prihvatljivosti - odnosi li se na cijenu, na trajanje garancije ili nesto drugo? Ako te zanima, mogu pogledati uvjete za slican zahvat ovdje, cisto usporedbe radi.

    avatar

    17.03.2007. (15:29)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    joj kak vam zavidim, iako ja nekak najvise volim u shopping sama...........isto tako, ne mogu se potuziti, i ja ovih dana shoppingiram sve u sesnaest, a sve kao ono treba mi "za Zagreb" hahaha Uzivaje i ocekujemo foto reportazu o kupljenim stvarcicama. pusa

    avatar

    17.03.2007. (19:02)    -   -   -   -  

  • jja

    Mentina - ti to pravo gastarbajterski! ;-) I ovdje nasi kupuju najvise kad idu doma ;-). Foto reportaza moze, ali ja cu po svoj prilici kupiti 2-3 stvarcice ili jednu vecu i to je to. Al budem slikala koke u transu ;-))

    avatar

    17.03.2007. (20:16)    -   -   -   -  

  • dipl. kucanica

    nije čar shopinga ni u prepunim vrećicama.. nekad i jedna vrećica s par stvarčica kupljenih u ugodnom društvu ostavlja lijepa sjećanja i osjećaj ugode..

    avatar

    17.03.2007. (21:46)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    svaka čast outletima, ali dvaput je dvaput (kako bi se reklo u onom vicu o Muji, Fati i ...) - volim kupiti povoljnije, ali nije mi gušt da napunim ormare odjedanput, pa onda više nema smisla obilaziti dućane, tražiti... znaš već.... anyway, lijepo se provedi!

    avatar

    18.03.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Imamo i mi jedan outlet centre prilicno blizu, nije nikakav designer kvalitete, vise Gap, Next, Puma, Nike itd...
    Znam otici svakih nekoliko tjedana, pa nekad naidem na povoljne cijene.
    Ne radim to nikada u drusvu dama, nego kad nadem malo slobodnog vremena od majcinstva.

    avatar

    18.03.2007. (16:26)    -   -   -   -  

  • jja

    seoska idila - ne volim pune ormare. Ne volim posjedovati puno stvari. Tako da razumijem tvoj stav. Moja je deviza: malo, ali od najbolje vrste. Outlet je radi cijene u prici, ne radi kolicine. Jer tamo cu recimo Max Mara kaput dugi platiti 250 eura u gradu cetiri puta vise. I ak outlet nije daleko, racunica je jasna.
    Zvrk- ovdje ima svega, od dizajnera, do nike, pa ducana sa rucnicima, posteljinom, porculanom, geox itd. Nisu mi vazna dizajerska imena, ali ak cijena i kvaliteta stima, nisam ni protiv. Tj. necu nesto ne kupiti samo zato jer je dizajersko ime na tome. Ali za kupiti tu istu stvar, to samo ime je premali kriterij.

    avatar

    18.03.2007. (17:09)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Obožavam ovaj naš Outlet u Parndorfu kojeg su i povećali, jer stvarno si možeš priuštiti lijep i kvalitetan komad odjeće koji bih inače samo sanjala. Sandale su prekrasne, ja sam si nedavno kupial srebrne balerinke, piknula odmah i malu vrlojednostavnu srebrnu torbicu i dobial remen na poklon od stričeka u dućanu. To ej bilo pred kojih dva tjedna...i mislim si kak ssam našla to sve rebrno i onda se malo provuam po dućanu i skužim da su srebrno i zlatno hit sezone...Zlatno ne volim ali zato srebrno i bijelo zlato...mljac...(čak mi je i vjenčani prsten od bijelog zlata). Vjerujem da ste uživale.

    avatar

    18.03.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  • jja

    Nismo jos bile ;-) Nisam znala da je srebrno hit - nije to neka dobra vijest. Znas onu - hit za hititi. Uglavnom izbjegavam kupovati ono sto je moderno. Bas kao i ti volim samo bijelo zlato, a ova tvoja kombinacija zvuci super! Daj pokazi kad ulovis cajta, makar i na mail. Sestro po balerinkama ;-)

    avatar

    18.03.2007. (22:33)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ostavila sam ti prije nekoliko dana komentar ali izgleda da nije prosao :-(
    odlican post, bas divno za citati. inace sam ti jos htjela napisati da se moj muz peruti uspio rijesiti s vichy samponom protiv peruti. od svih drugih je morao kosu prati svakodnevno (ma mogao je i dva puta dnevno) da bi ih se koliko toliko rijesio.

    avatar

    18.03.2007. (23:32)    -   -   -   -  

  • borut

    Vesna:
    Opaaaa! Garancija osobama do 35 godina, cuj sad nerealne zene: "to je zato jer su me samo vidjeli a ne pogledali i u krstenicu" Salim se. Sto se cijene tice mislila sam na uporedbu sa cijenama koje ti poznajes.

    avatar

    19.03.2007. (07:42)    -   -   -   -  

  • jja

    Vesna - cijene su kao i u DE, naravno ima visih i nizih ponuda ali to je negdje zlatna sredina. Ovdje pisu da je garancija 5 godina ALI vjerojatno na licu mjesta kazu da to ipak ovisi o dobi musterije i onda snize. Procitaj sitnotisak, u pravilu se potpisuje neka suglasnost. I sretno!

    avatar

    19.03.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • blond lady

    u HR nažalost nema tih outleta, ja se spremam uskoro u Graz u shopping za sebe trudničku odjeću a i odjeću i sitnice za bebu...

    avatar

    19.03.2007. (20:57)    -   -   -   -  

  • piplica

    Divim se svima koji imaju prazne ormare, gdje vise tri košuljice, sakoić, par suknjica i hlača, barem uvijek znaš što da obučeš i ništa ti nije zgužvano. To je dobro i po feng shui, kažu da nagomilavanje stvari stvara negativnu energiju. Ima nešto u tome..
    Ja sam onaj drugi tip kojem je sve teško baciti... vežem se za stvari iz potpuno pogrešnih razloga.. ili me podsjećaju na neki lijepi događaj...ili na neko putovanje..ili sam nešto jednostavno puno platila pa stoji u ormaru iako mi loše stoji ili mi stoji dobro ali kada sam deset kila mršavija, pa kao, čekam da smršam... Uglavnom živa propast. Otvorim ormar, unutra SVAŠTA, a ja opet nemam što obući!

    avatar

    20.03.2007. (20:03)    -   -   -   -  

  • jja

    I ja sam bila ne takva ali ne ni puno bolja prije flylady, (ona mala debeljuca) s lijeve strane a i link je tamo na njenu stranicu, pisala sam o tome prije godinu dana i koje li slucajnosti mislim bas sljedeci tekst posvetiti tome :-)

    avatar

    20.03.2007. (20:16)    -   -   -   -  

  • piplica

    Bacila sam pogled na flylady, svidjela mi se jedna rečenica: vaša spavaća soba nije groblje!
    Čekam da skinem još koju kilu sa tim UN-om, pa prvi PMS (kada me ulovi živac za generalku)
    i sve iz ormara nosim u Crveni križ. Ostavljam samo basic komade tipa bijela košulja, crne hlače,trench mantil i sl.

    avatar

    20.03.2007. (20:32)    -   -   -   -  

  • jja

    I prije svega, baciti sve prevelike komade robe. Jer ne, nece nam vise trebati :-)

    avatar

    20.03.2007. (21:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...