Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • Wanda

    quattromila baci, ljube:-)... ma super su recepti i sve... ali ja sve čekam, kad će, a vezano uz naslov:sexa danas triput dnevno po dva puta po... vraga. nećemo onda otvarat adresar, nego ćemo samo jest prdečce:-)))

    avatar

    02.03.2007. (08:25)    -   -   -   -  

  • opaljena

    ahhh..onaj mineral na prvoj slici.....hm,da,ali nedavno sam gledala film "Krvavi dijamant" i kad sam vidjela što sve jadnici u Africi prolaze da bi iskopali dijamant,kako bi se bogate djeve kitile...malo sam se zamislila.Dobar film,btw.Bila bi čisto zadovoljna sa blještavim Swarowskim.
    Sve je spremno za za današnji dan.Jučer sam griješila bogu dušu....pojela sam 2 krašotice u ponoć.Kakve su posljedice?

    avatar

    02.03.2007. (08:44)    -   -   -   -  

  • drowsy

    je se smilo jest jaja i meso zajedno? recimo 2 jaja i 1 hrenovka?

    a danas... cvjetaca. :)

    avatar

    02.03.2007. (08:50)    -   -   -   -  

  • drowsy

    za jucer pitam

    avatar

    02.03.2007. (08:50)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @opaljena... pec! pec! pec!... ne više!:-)))
    @drowsy... hrenovke se i inače ne preporučuju, a svakako ih se ne smije miješati.

    avatar

    02.03.2007. (09:10)    -   -   -   -  

  • suza

    jedem narancice s takvim gustom i mislim se kako sam mogla zvakati one slance i tome slicno za marendu. Na sve se covijek nauci. Jedva cekam da nam placa malo zivne as su ove puterice, kristalke i ostale salate nis. Poceli su i drugi primjecivati da mi je manje dupe :))) a sta da vam kazem, nitko sretniji od mene.

    avatar

    02.03.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  • nestabilna (back off bitch)

    Evo imam jedno pitanjce:kad se u dijeti konzumira med.Čitala sam da se smije piti čaj neograničeno, ali bez šečera.Pa sam se pitala smije li se staviti žličica meda u čaj? Lijep pozdrav

    avatar

    02.03.2007. (11:47)    -   -   -   -  

  • red sonja

    upravo ručah, sataraš s malo riže i salatu od krastavaca. to i inaće obožavam, pa nije problem, ali lovi me takva želja za slatkim da ću popi....!
    danas mi je jubilarni 10-i dan! jedva čekam vaganje u nedjelju (nedjelja je dan za vagu).
    cure, kakva su vaša iskustva s probavom?

    avatar

    02.03.2007. (12:16)    -   -   -   -  

  • drowsy

    ma kakav pocetak dijete sam imala za ne virovat... :(( a probava... haha. inace mi nismo na ti. svaka 3 dana. a ni sada ne ocekujem bolje...

    avatar

    02.03.2007. (12:32)    -   -   -   -  

  • tyche

    grrrr zasto me komentari ne idu danas ? i niiisam dobro postala novi banner za karakter klub , misamunjegovog !!!

    avatar

    02.03.2007. (12:49)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    Skoro smo odbrojili mjesec dana, a dragi se smanjio za nekih 4 kila..danas vaganje.. oduševljena sam, on se već i privikao..pitanje, ako dostigne željenu težinu i prije 90 dana, jel se nastavlja do kraja ili se možemo prebaciti na održavanje ?

    avatar

    02.03.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • omeksivac

    # kada se dostigne željena težina dijeta se može prekinuti. Tako su barem radili moji frendovi.
    # što se tiče probave cure, u knjizi piše da se svaku večer obavezno popije donat Mg i ne bi trebalo biti problema
    pozdrav svima

    avatar

    02.03.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • omeksivac

    Kakva su vaša iskustva sa mlijekom? Znam da je zabranjeno, ali ja ne mogu bez kave sa mlijekom ujutro. Razmišljala sam o sojinom mlijeku kao zamjeni za obično, ali soja je protein pa mi to nema smisla.

    avatar

    02.03.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • Angie

    vip ti vrapca ,selen ko bi reko a ca da pospješuje topljenje masti i to nisam znala možda bi ga trebalo uzimati iber u tableticama,stvarno ćem onakon 90 dana biti bogatije za toliko znanja,najseksi mi je ovaj "kamenčić"na slici iako ponosno dijelim s vam ačinjenicu da sam zaprošena skoro takvim znatno manjim,davno naravno

    avatar

    02.03.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  • red sonja

    Mlijeko? Ni sama ne mogu piti kavu bez mlijeka, pa ignoriram... Iako, stavljam puuuno manje mlijeka u kavu nego prije.
    Probava? Ma lako meni za Donat Mg... nego, sinoć sam nakon večere imala takav proljev da me danas strah kihnuti...

    avatar

    02.03.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  • BMI 37

    @otherside2 Ovak, med, kao i šećer, konzumiram u minimalnim količinama kada se može jesti slatko, iliti na UH dan. Naravno, ova dijeta daje široki raspon tumačenja, ali ja se držim najkonvencionalne varijante. Što znači da čak ne pijem ni kavu s mlijekom osim na proteinski dan, a i tada ju ne pijem, jer onda ne mogu jesti ništa drugo osim mliječnih stvari za ručak.

    avatar

    02.03.2007. (13:33)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Istina, kad te nesto nemilo izbaci iz takta i kad nervoza nastupi, odose kile samo tako. Probah i to prije 2 godine, samo sam nestajala...ma da mi je sad malo nestat, sad me nis nemre izbaciti iz takta ;). Brijem da mi minerala fali samo tako. Recepti su bas good, iako meni je postalo jednako tezak ovaj skrobni dan ko i vocni, pretvorit cu se u gljivu ;)

    avatar

    02.03.2007. (14:55)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Ja sam još uvijek u naletima depresije ili ljutnje sklona autodestrukciji, odnosno frižideru. Ne mogu se toga otarasiti, misli same krenu u frižider, ali se ne dam. To je sad druga priča, ali da želim - želim!
    Dijamanti me ne privlače niti mrvicu. Hladna sam na njih totalno, ali znam kakavje osjećaj zaroniti ruku u drago kamenje. Đizs, neopisivo. Osjećaj je bitan, a ne pogled.

    avatar

    02.03.2007. (15:10)    -   -   -   -  

  • ledena

    Konačno i ja sjedoh za ovo čudo. Sorry cure, danas je takav dan.
    @Wanda-hvala za ovo. Mislila sam i sama napisati, ali bi to bilo otprilike talijanski, a prestara sam da se samo tako sramotim..I nemoj danas ništa o sexu:)) Upravo sam jela meksičku salatu sa puno luka, smrdima na km. A i poslije ću, al od nečeg drugog;)
    @opaljena - ma tražila sam neku sliku, onak da je zgodna uz post. Pa naiđoh na Rubin post i vidim da se udaje:))) Pa je ova slikica odgovor na njezin trenutni status. I btw, za krašotice...ako je u ponoć, onda se ne računa. To nije niti proteinski, niti škrobni dan, na prelasku iz jednog u drugi..ma šala. Samo dalje nastavi i sve ok
    @drowsy-Wanda je sve rekla:) Nemoj se zbog toga žderati, i mi smo učile, i griješimo i danas. Sve što je ljudsko nije mi strano:))
    @podlogo, podlogice, tak ćemo te uskoro zvati:) Samo naprijed i dalje!!
    @otherside2-ima u knjizi nekih recepata u koje se stavlja žličica meda. Ali žličica i to tu i tamo. Ne pretjeruj.
    @red sonja-već sam počela pisati za Donat, kad ono, obrnuta situacija. Čaj od šipka, čokolada za kuhanje, pomaže i čaša Coca cole, ishlapjele. Ne light, nažalost. No, to ako je u pitanju bolest. Ako je od hrane, pokušaj sa čajem od šipka i čokoladom za kuhanje. Ne može štetiti.
    @tyche-znači onaj baner ne vrijedi? Pošalji ponovo, probaj na gmail, to nam je sad službena adresa.

    avatar

    02.03.2007. (16:17)    -   -   -   -  

  • ledena

    @omeksivac-ja popijem na dan mlijeka uz kavu. I sve ide ok i dalje. Kupim ono malomasno, pa mi je manja grižnja savjesti.
    @Angie-ma nisam ni ja znala da je selen takav čudotvorac:) Ima on jako puno dobrih i pozitivnih strana, osim toga. Ova je, izgleda najmanje poznata:)
    @BMI 37-joj, vidim i kod tebe na blogu da si doista principjelan i vrlo discipliniran. Kad to vidim, možda ima i za mene šanse...jednom:)
    @lorraine-ma daj, nemoj u gljivu!! Pa i nije tako teško, nije doista, meni je baš ok. A što nas čeka u ponedjeljak...što ćeš ti onda? Voćke, dva dana?? Ajd, ne budi pi***:)
    @....Demjan-ma krenem i ja! Pa zatitra negdje lampica i onda skrenem, kao da ništa nije bilo. Samodisciplina, eto šta je. A ovo za diamonds...vidjeh tek manje prave komade, imam jednog sićušnog. A kako izgleda zaroniti ruke...mmm, voljela bih znati. Više nego čokoladu papati:)

    avatar

    02.03.2007. (16:24)    -   -   -   -  

  • tyche

    Da, banner je ok, poslala na gmail, meni sljaka, yooy sto mi je milo gledati cicu kako se sladi - a ja zaboravih napomenuti - 4 kg dolje i to cu proslaviti kolacima za vikend !!!---------------- SALIMSEEEEE !

    avatar

    02.03.2007. (16:38)    -   -   -   -  

  • Rubia

    Zašto sam ja bila uvjerena da palenta ide na UH dan. Sad si me zbunila.

    avatar

    02.03.2007. (16:45)    -   -   -   -  

  • ledena

    @tyche-sad gledam kod tebe na blogu baner. Ali ovdje ne radiii. Prvo, uvijek, pokušam staviti negdje drugdje baner, pogledaj flik.blog.hr, i ništa se ne vidi. Ne znam gdje je pogreška:( i Da, to je banner skinut sa net adrese, ne sa gmaila. Tamo nema ništa, evo sam već nekoliko puta provjerila.
    @Rubia - Ajd da se i ti zbuniš. Palentica ide danas. A onaj prstenček gore je saaaamo za tebe. Baš si me sinoć inspirirala:D

    avatar

    02.03.2007. (16:50)    -   -   -   -  

  • Wanda

    palenta je definitivno danas. sutra je ili tijesto ili pizza.

    avatar

    02.03.2007. (17:18)    -   -   -   -  

  • Rubia

    Cure moje, piše u knjizi da palenta ide na UH dan. A i na forumu isto. Sada sam ono stvarno zbunjena. Mislim, ja sam ju jela prošli put na UH dan.
    LEDENA - Ja vidila prsten i samo nabacila široki osmjeh :)

    avatar

    02.03.2007. (17:54)    -   -   -   -  

učitavam...