Komentari

prepreke.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mama44

    ...e, mislim da se nije potrebno nikome ispričavati...svatko percipira drugoga na svoj način, rijetki su koji se nađu na istoj valnoj dužini...Ne bi se trebala previše zamarati time niti si postavljati dijagnoze...U ostalom, onaj tko te pozna, znat će što misliš kada nešto kažeš...A jesi li znala da ljudi, koji se bave umjetnošću, uvijek na neki način odksaču u komižunikaciji od drugih? Jesi. I to ti ide u prilog:))

    A Bandić?
    Pa, samo mu ime kaže. A osim toga, draga moja, to je jedan iz plejade likova,koji se mogu oblačiti u skupocjena odijela, kititi plastičnim ili pravim nakitom, jesti sebi ili drugome iz zlatne žlice, kupati se u pozlaćenim jacuzzijima, voziti pijani ili malo manje pijani svoje limene sarkofage...ali, da ga je**š, opanak će smrdjeti na daleko još sljedećih milijun naraštaja...

    zato je i smrdilo:))

    avatar

    01.03.2007. (13:25)    -   -   -   -  

  • mrtva priroda

    Imala sam nedavno u rukama "Damu" Daniele Martinović. Nije mi se dopala. Napravili su to kao netko tko uopće ne zna djeca funkcioniraju: kobasice neprohodnog teksta na cijelim stranicama, a priča se previše trudi biti produhovljena. Nadam se da ćeš ti to bolje sklepati.
    Pozdrav!

    avatar

    03.03.2007. (07:54)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    sviđa mi se što si svoja pa makar to podrazumijevalo manjak socijalne vještine! oni brojevi koji su ti važni sami će se obnoviti. oni drugi...nek ih voda nosi ;))

    avatar

    03.03.2007. (17:07)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    A valjda imaš neke na papiru :)

    avatar

    03.03.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    ..riječi imaju onu težinu koju im sami dajemo, a počesto objašnjavamo i ono što uopće nije potrebno, samo mislimo da je potrebno..:))..bitna je energija iz koje se nešto govori, a ne nespretnost izrečenog..takoc nekako..:))))

    avatar

    07.03.2007. (12:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...