Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (43)

Marketing


  • 101 dalmatinka

    a potpis?

    avatar

    22.02.2007. (08:07)    -   -   -   -  

  • Wanda

    ha! ti si ta s pancetom, dakle!;-)))))
    gle, angie, ja sam sinoć isto napravila mali privid. jela sam ribu, a sin mi je par sati kasnije jeo sir i ostao je komad kruha i sira, ma zalogaj tek, i ja sam ga mrknula kad sam išla prat suđe potpuno nesvjesno. jebiga, nećemo očajavati. a i bio je mali, mali. bitno je ne ponoviti te "spontane" trenutke. ipak si ti naša dežurna jane fonda, ona koja ima di sagoriti kalorije. :-) vidim i u postu kod tebe da je živo. reći ću ti što i drugima. idemo dalje, angie, i nema posustajanja. drž'se!:-*

    avatar

    22.02.2007. (08:34)    -   -   -   -  

  • zezalica

    uuuu...što ovaj složenac od povrća zvuči zamamno :))

    a moj ručak bude - mrkvica, krumpir i cvijetača lešo... pa na malo maslinovog ulja popečem glavicu kapule, dodam lešano povrće i konzervu kukuruza... i uz to sviježi kupus na salatu, začinjen sa limunom i "prstohvatom" ulja :))

    bože, postali smo virtuozi u dinstanju, lešanju, miješanju... ma kaj goli kuhar? gle nas :))

    avatar

    22.02.2007. (08:39)    -   -   -   -  

  • stella

    javljala sam se već jučer,ali pošto sam još uvijek nespretna sa svime ovime,na koji način uopće "funkcionira"...
    otvorila sam svoj vlastiti blog samo iz razloga da mogu biti članica vašeg kluba,jer potrebna mi je potpora,topla i iskrena riječ onih koji razumiju i prolaze sve što i ja...pa mogu i razumijeti jer su iskusili na vlastitoj koži...
    trenutna težina 80 kg,visoka sam 160 cm

    svima veliki pozdrav!!!!

    avatar

    22.02.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    griješiti je ljudski..zato, glavu gore, naučila si lekciju, nema više popuštanja i idemo naprijed !ovaj složenac mi izgleda ludo..probat ćemo !

    avatar

    22.02.2007. (08:54)    -   -   -   -  

  • mama bahama

    Evo me, preživjela sam VODENI dan, ali ne pitajte kako.
    Mislim da si ga više neću priuštiti, jer sam se osjećala, i još uvijek se osjećam, izuzetno loše.
    U cijelom danu popila sam 2 povrtne kocke (opisala sam vam kako) i treću pojela. Navečer sam suknula veliku čašu kuhane domaće rajčice. Ni sama nisam znala da li sam ju smjela ili ne, ali bilo mi je tako loše, da sam mislila da ću zaspati i više se ne probuditi.
    Vrlo ružno iskustvo!
    Definitivno idem dalje, ali bez vodenog dana.
    Konačno i da objavim:
    24.01.07. - 87-88kg ( više ovo drugo)
    07.02.07. - 84,80 kg
    22.02.07. - 83,50 kg. ( poslije vodenog dana).
    Da budem iskrena, očekivala sam veći pomak, ali..... ZADOVOLJNA SAM.
    Samo nek ne ide prema gore.

    avatar

    22.02.2007. (09:00)    -   -   -   -  

  • bise

    drage moje,

    nakon muke da shvatim kako poslat komentar evo i mene u vašem klubu ( čak sam i blog pokrenila). trenutno stanje: 84 kg, 1.76 cm nadam se do lita 70 kg
    danas mi je drugi dan i idemo dalje...........

    avatar

    22.02.2007. (09:43)    -   -   -   -  

  • DaisyDee

    ajde, svakome se dogodi... ja sam posrnula prekjucer na skrobni dan kad nisam mogla odoljeti krafnama... ali pojela sam samo jednu... da, znam... jednu previse... zato sam se jucer kaznila sa jako mrsavim obrocima... a danas jos vise sa minimalnom kolicinom voca koja mi treba da prezivim dan... i idemo dalje! nema predaje! :)))

    avatar

    22.02.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  • jja

    Ja na vjezbama snage bolje mrsavim nego na aerobiku iako mi je aerobik zabavniji. No misici i smai i u stanju mirovanja vise kalorija trose nego salo, pa ja revidirala dugogodisnje svoje misljenje i kazem - idite na vjezbe snage.

    avatar

    22.02.2007. (10:34)    -   -   -   -  

  • Angie

    @e moja dalmatinkicerano je tebi ,jako rano bilo kada nisi ni potpis zapazila,hvala na upozorenju ali on je tu
    @wando o grešenju sam pisala upravo zato da se vidi i zna da smo svi grešni i da nema posustajanja i grizodušja već samo -ka cilju.daj .fonda :))))i G.I.Jane ako treba
    @zezalica -složenac je mojima bio prilog uz nedjeljnu ručak,probaj nije loše
    @mršavljenje i dijeta -čuj malo je nezgodno da te tako zovemo,kako će biti tvoj blogerski nadimak.dobrodošla ,nadamo se skorim postevima na tvojem blogu.
    @jani29
    -tako je vidiš kako si shvatila o čemu pričam
    @mamčicebahamčice-samo naprijed izvrsno vam ide.čestitam na odrađenom vodenom danu
    @bise-dobrodošla.nadamo e skorim postovima na tojem blogu.
    @DD vidiš dešava se ali važno je nastaviti
    @JJA-no moglo ti se desiti sasvim suprotno da vježbama snage razviješ mišć a "špekec"ostane tamo gdje je.Ti si se vjerojatno ranije bavila nekim sportom ili imaš malo kg za "skinut".uobičajeni aerobni treninzi se zaokružuju vježbama snage ,no prednost aerobnih spram vježbi snage(anaerobnog tipa vježbi) po meni je svakako zdravstveni.aerobne vježbe melem su za naškardiovaskularni sustav ,naravno prilagođene dobi ,spolu i općoj fizičkoj kondiciji.

    avatar

    22.02.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Angie, neću se pačat, ali imaš ispod jučerašnjeg posta komentare poslije ponoći koje ja nisam odradila pa PLIZ pogledaj :)

    avatar

    22.02.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  • Angie

    @beskraj vječnosti-pupa .bravo -tako treba i dalje naprijed

    avatar

    22.02.2007. (11:24)    -   -   -   -  

  • stella

    molim vas da me zovete stella,a ovo "mršavljenje i dijeta" napisala sam niti ne znajućda će mi to biti kao nekakvo ime.Divim vam se svima ovdje,a pročitala sam i mnogo pojedinih blogova,npr. od mame bahame...sve ste sjajne i kreativne,sa puno zanimljivih recepata,puno vplje i iskrenosti i najvažnije,sa puno novih i korisnih informacija.Iako,baš zbog tih silnih podataka i metoda,bilo bi najbolje konačno smršaviti i onda savjetovati-druge,ha ha,šala.
    Pisati ću redovito o svemu na svojem blogu i naravno javljati se ovdje,ako me želite u društvo,naravno!!!

    Svima pozdrav od Stelle i hrabro naprijed!

    avatar

    22.02.2007. (11:54)    -   -   -   -  

  • Angie

    @sorry na boldanje koje ne mogu korigirati u prethodnom komentaru,adsl mi je u banani pa je sve usporeno do besvjesti.
    @stella-pozdrav i tebi ,dobrodošla još jednom

    avatar

    22.02.2007. (12:29)    -   -   -   -  

  • dream girl

    mene moj prvi vocni dan ocekuje u subotu,i isto prezirem voce,jedino u obzir dolaze jabuke ,banane i lubenica.
    tako da cu se odluciti radje za povrce na leso...
    a danas opet navecer aerobic... jedva cekam...
    cak me ni kriza jos ne hvata :)

    avatar

    22.02.2007. (12:37)    -   -   -   -  

  • Angie

    @ dream girl-pokušaj s kompotom bez šećera,lakše je .skuhaj jabuke s malo cimeta u vodi ,ukusno je meni odobno ne treba sladilo.bravo za aerobic ,ma šaljem ti pusu .tako se regulira težina vježbanjem i blagom redukcijom prehrane

    avatar

    22.02.2007. (12:41)    -   -   -   -  

  • stella

    što se tiče tjelovježbe,odnosno orbitraca...kad sam bila na mesnoj dijeti svaku večer sam obavezno vozila bicikl po 30 ili 40 min i to je ubrzalo mršavljenje,a i učvrstilo tijelo i onda ako se i nakon toga udebljaš ipak koža (i salo)toliko ne visi,a nema niti toliko jako (vidljivog) celulita.Ove godine sam se nakon novogodišnjih praznika (prošli mjesec) također natjerala uzastopce 2 tjedna voziti orbitrac,vaga nije pokazivala manji broj kg jer uopće nisam bila na dijeti,no primjetno je bilo da je tijelo (koža9 zategnutija,čvršća,stražnjica se smanjila...
    za sad se još ne mogu natjerati da ponovno krenem i sa vježbanjem,ali uz vas-hoću i moram!!!

    avatar

    22.02.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    nikad se nisam bavila aerobicom vec uvijek reklamirala jogu, za cvrsto, gipko i elasticno tijelo bez bolova u ledjima ili zglobovima. ali onda sam jednog dana, prije sata yoge gledala zadnje minute treninga latino aerobica i odlucila to pokusati. trcati mi je zbog koljena zabranjeno, bicikliranje mi je dosadno. ali ovaj latino aerobic, na kojem se plese salsa, bachata, merengue itd...je genijalan. iznojis se koliko bi i na biciklu ili lagano joggirajuci, samo sto sat prodje u zabavi i odlicnoj glazbi. jer i kardio vjezbe su vazne za pojacanu izmjenu tvari pa i mrsavljenje.

    sto se callanetics tice - mogu ga samo toplo preporuciti. nije lagan, ima puno elemenata joge ali tijelo bude gipko i cvrsto. nikad nisam bila neki obozavatelj fitnes centara ali ovaj moj osim (meni mrskih) utega i slicnog, ima i dva studija u kojima se cijeli dan nesto dogadja. vjezbanje doma (npr. callaneticsa) uz video ima svojih prednosti ali i mana. ali i same znate da je ZAJEDNO lakse. zato je i lakse odvojiti vrijeme u tjednu, barem dva puta po sat vremena, i otici na trening negdje drugdje. s ljudima koji imaju slicnih problema ili ciljeva.

    uf, raspisala sam se ali bih za kraj zeljela dati moj doprinos jelovnicima (nekima danasnjem a drugima mozda sutrasnjem) - na mojem drugom blogu kuharica za djecu sam objavila nekoliko recepata za guste juhe od povrca.

    avatar

    22.02.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • Angie

    @stella-naravno vježbanjem učvršćujemo tijelo ,formiramo mišiće i nikada isto ne izgleda kilogram sala i kilogram mišića ,pa nek se kazaljka na vagi u toj pretvorbi i ne miče ,ja zadovoljna ,nadam se i ti
    @lipa mare-vidiš nisam porbala latino aerobics,ne znam da li se u zagrebu i gdje prakticira.callanetics je meni bio izvrstan nisam teško "Polovila "koreografiju aa bila sam mokra ko kantom polivena.
    osobno joga mi je preinertna no preporučila bi je osobama s malo ili nimalo tjelesne kondicije i problemima s kralježnicom jednako kao i pilates-izvrsno vretenasto oblikuje mišiće i zaista gipkost je na visini.
    zajedno je lakše ,uvijek

    avatar

    22.02.2007. (13:07)    -   -   -   -  

  • klodica

    Ovaj složenac ću sigurno raditi...izgleda mi prefino. Moja dijeta napreduje...jedem sve samo u malim količinama...navečer napravim 100 tbrušnjaka i ako sam jaaako gladna pojedem Muslle...i to je to...:) djeluje...Pozdrav svima :) i izdržite...

    avatar

    22.02.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • stella

    što se pak tiče reduktil tableta,ne znam gdje ih kupujete, ali u vž i čk lijekarnama mogu se dobiti i bez recepta kad jako "zapnete" tj. bar ja prošle godine nisam morala pokazivati nikakav liječnički recept.Sjećam se da su došle negdje oko 500 kn i kupila sam ih samo jednom.Rezultati i nisu bili nešto,pazila sam što jedem,pila 2 tablete dnevno i na kraju potrošene kutije rezultat je bio oko 4 kg manje,a osjećaj gladi je varirao.Možda to ovisi od organizma do organizma,jer svi ne reagiramo isto,no...mislim da je to ipak bacanje novaca,jer prije se smršavi kad se iskorigira jelovnik nego nekakvim tabletama.Ja sam ih isprobala mali miljun,razne čajeve,tablete,juhe...ali...najviše pomaže-kombinirane hrane,neka ciljana (osmišljena ) dijeta i naravno-KARAKTER!!!Držati se toga,izdržati do kraja,a moj problem je što NIKAD NE IZDRŽIM DO KRAJA,UVIJEK ODUSTANEM!!!Ovaj put se nadam (borimmm!!!) da neću!

    avatar

    22.02.2007. (13:42)    -   -   -   -  

  • Kirshna

    ajme, di si spomenila pancetu...mrzim mrziti :-)
    ja danas jedem satarašu, kile se kreću od 70.8-71.4...

    avatar

    22.02.2007. (14:05)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Good job Angelina! :). Ja biram od ponudjenog onaj fat burning i slozenac, my ass, grah je plivao u vodi cijelu noc i sad ide u crockpad (lonac neki, sam kuha, neznam), pa nek se sam krcka 4 sata...dobro je...vaga veli 63,5 kg jutros...uf, sto sam digla nos do neba:))))

    avatar

    22.02.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  • Angie

    @klodica-tako i treba.nadam se da se prije trbušnjaka malo zagriješ i ubrzaš puls(o tome sam danas pisala) i tek tada radiš trbušnjake.ide to tebi sto komada!
    @stella-nema odustajanja idemo naprijed svi zajedno
    @krishna -znaša kako ti ja mrzim pancetu:)))) i ona mrzi mene i mi se mrzimo.sataraš volim i inače .bravisimo za kile
    @lorka-fala na pomoći sinoć prije svega,moj je grah kuhan upravo se spremam u pohod"kako grah nestaje".Jel to 6,5 kg- majstorski čestitam,na majstorskom rezultatu.nadam se da će i mene krenut.

    avatar

    22.02.2007. (14:55)    -   -   -   -  

  • MUM i JA

    Čitam,čitam ali ne nalazim odgovor na moje pitanje :
    -Krpice sa zeljom ? Jel to mogu na ugljikohidratni dan?
    Obožavam ih, pa to bi mi bila nagrada, hehehe.
    ps. nisam još pravo "zagrizla" - sastavila sam jelovnik za osam dana i ništa strašno mi ne izgleda.... javit ću se kad vidim kakav sam karakter.
    Uživam u vašem društvu.Pozdrav svima.
    ps. poseban pozdav Demjan.

    avatar

    22.02.2007. (15:04)    -   -   -   -  

učitavam...