Komentari

svemirskacunka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • aquaria

    Sad sam gotovo i ja napisala dobro jutro. A dan se već primiče večeri. Baš mi je drago da si se javila, a još više da ti je bilo lijepo u Krašiću. Priroda tog kraja je jedinstvena, iako bi ti možda još ljepše bilo da je toplije doba godine, znaš, zelenilo, cvijeće i ostale lijepe stvari. Želim ti da što prije počneš raditi. Težak je početak, no rad pozitivno utječe na ljudsku psihu, daje neku stabilnost i čvrstinu, a uglavnom i materijalnu sigurnost, da možeš planirati dalje... :))) Šaljem ti veliki pozdrav iz prohladnog i oblačnog Zagreba. :)))

    avatar

    21.02.2007. (17:18)    -   -   -   -  

  • Brineta =)

    :)
    Krašić? Nije mi baš poznato... ali opće je poznato da ljudi koji su u manjim naseljima više cijene jedni druge, puno su smireniji i ne jure za onim "ko će imat više".
    Hvala ti na lijepom komentaru. Inače, molim lijepo, 16 godina imam...hehe, šala. A šta se tiče književnosti, ja sam ti mali Einstein, kužim hrvatski i obožavam ga...a opet ocjena nije odlična.
    Studiraš pravo?! Wow... Tamo na nekom papiru mojih snova u budućnosti mislim da piše i taj fax... hmhm :)

    pozz...

    avatar

    21.02.2007. (18:34)    -   -   -   -  

  • king

    predivan post

    don branko

    avatar

    22.02.2007. (11:19)    -   -   -   -  

  • ...indigo...

    Krasan opis,draga...malo kasnim s komentarom,a vidim da si se ti vrijedno raspisala....A što se tiče porezne,znaš da te razumijem,tu smo u istom sr*** :/ Bit će bolje... :)

    avatar

    22.02.2007. (17:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...