Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Euro

    Bogami kod vas bilo zivo..

    avatar

    20.02.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  • pocetakko

    ej..baš mi je žao kćeri..nije lako živjeti u ovom velikom svijetu gdje nas nažalost ima i takvih..vjerujem da će ona to prebrodit uz vašu podršku..
    pozdrav:)

    avatar

    20.02.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  • just meee....

    ej... svaki put me zadivi kad vidim koliki post si u stanju napisati.... svaka cast... :)
    cula sam sve s vajberbala.... i po tome sam shvatila da svm je bilo odlicno... i bas mi je drago zbog toga.... a o tome da su bakini kolaci jakoooo fini nemoras.... to znam.... hihi....
    a sto se tice tare... ja joj stvarno pokusavam pomoci koliko god mogu.... ona mi stvarno punooo znaci u zivotu.... ;)
    ajde citamo se....
    pusa vejika...
    pa-pa!

    avatar

    20.02.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • lonewalker

    O,pa stvarno ste imali turbo vikend. Sada treba malo odmoriti od svega,a što se tiče drugog dijela proći će i ti. Bitno da ima podršku i dobre prijatelje!

    avatar

    20.02.2007. (15:59)    -   -   -   -  

  • Irnan - NPZ

    Drago mi je da ste se tako lijepo zabavili preko vikenda. Šteta što nije do kraja išlo kako je krenulo...ali, i to je život. S posebnom pažnjom pratim tvoje napise o kćerki, jer i ja imam doma jednu tinejdžerku koja je potpuno izgubljena u svom odrastajućem svijetu. Uvijek kad pročitam tvoj post, sjetim se beskonačnih sati koje provedem u razgovoru s njom, želeći umanjiti njene bojazni i strahove. Ponekad zna u šali reći kako sam ja njezin istjerivač strahova, jer se uvijek nakon naših malih razgovora osjeća bolje. :) Pa zato i jesmo mame, zar ne? Između ostalog... :)))))))))

    avatar

    20.02.2007. (16:17)    -   -   -   -  

  • Dnevnik jednog publishera

    Samo jednom se živi, stoga neka luda zabava bude svaki dan! :-)))

    avatar

    20.02.2007. (19:49)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    Ej a ja se bojim kročiti u svijet odraslih, no kad vidim kako je tebi zabavno, veselim se novom životu.šta se provalnika tiče, mogu samo zamisliti kakvog je to traga ostavilo na tvoju kćer, no uvjerena sam da će ona to prebroditi.a ima i tebe, koja si vjerujem uvijek uz nju.

    avatar

    20.02.2007. (21:29)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ja ne bih podnijela da mog Mužjaka netko gladi po potkoljenicama, misleći da je to Gibo :)) Inače, drago mi je da ste se lijepo proveli i da imate odlične prijatelje, to je velika sreća!
    Nisam pročitala tvoj post o kćeri i provalniku, nikako da uhvatim vremena, ali moram što prije jer me zanima, zvuči užasno! Ja joj se divim kako ipak funkcionira nekako, mene bi bilo jako strah i stalno bih imala osjećaj da će se vratiti (nadam se da ovo ne čita tvoja kći da se ne uplaši). Proći će ju to ipak i sretna je što ima tako veliku podršku od roditelja i ostalih ljudi oko sebe. Daj joj pusu podrške i u moje ime :)

    avatar

    21.02.2007. (00:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...