Komentari

infatuation.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Canada

    tesko mi je kad vidim kako se osjecas...
    hm...valjda je normalno kada nekad ne odlucujes sam.vidio sam negdje misao:dijete raste,roditelj usmjerava...kak usmjerava?malo zamrseno...koliko situacija,koliko sitnica ovisi o tome...a mislim da je tako bitno da sve to ispadne dobro.u svemu postoji granica...najbolja je aristotelova sredina...sto se tice zivota.
    zelim ti reci,da se ponekad ponasam onako zastitnicki,upravo zbog vecine stvari koje si na(o)pisala.nije mi dugo trebalo da te shvatim,jer sam te osjecao,jer na primjer tvoje oci govore sve.jednostavno ne zelim da tebe,tako divno bice,bilo sto lose dotakne,iako sam potpuno svjestan da se znas nositi sa svim situacijama!!!!
    stalo mi je do toga sto imas za reci,pogotovo sto osjecas,ti to jako dobro znas,jer su tvoje rijeci i misli jako vrijedne!!!!!uvijek cu voditi racuna da se uz mene osjecas sretno i slobodno,jer ja to zelim!zelim da ti svakako bude bolje,jer ti to apsolutno zasluzujes!!!
    iako je put dug,nema veze,uopce nas to ne brine...i naravno,ti to mozes!!!ti si jaka i hrabra,ti sve mozes,ja to znam!!!!cekam te rasirenih ruku draga...
    i dakako da ces ostati cijela!!!nakon sto ih slozimo kako treba,puzzle se daju fino zalijepiti i uramiti,staviti na sigurno,gdje ce zauvijek ostati i biti slika svima nama kako treba izgledati...ovdje...
    nema te razloga za strah,idemo dalje zajedno!!!uz tebe sam stalno i zauvijek!
    cekam te strpljivo i ponizno!
    voli te tvoj medo:*****

    avatar

    12.02.2007. (12:55)    -   -   -   -  

  • Kajtebolibriga

    Ej kato hvala ti na ovom postu...prekrasan je i pomogla si mi da te shvatim...hvala

    avatar

    17.02.2007. (18:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...