Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • studena

    "Ja zamišljam da bismo nastupom u Njemačkoj trebali prenijeti dojam moderne, otvorene, deprovincijalizirane, razigrane, nasmiješene, polemične, ironične, teorijski potkovane, obrazovane, ali pri tom uvijek tolerantne i politički korektne Hrvatske, u kojoj se poštuju prava nacionalnih i inih manjina, u kojoj je dostojanstvo pojedinca iznad populističkih parola i emocija."

    O kojoj zemlji je ovdje riječ?!?

    avatar

    08.02.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  • Porto

    A(ra)lica u zemlji čudesa :)))

    avatar

    08.02.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • eh

    Pa zašto bi to išao Aralica, zar se nije dovoljno naputovao? On je svoju šansu imao. Neka idu mlađi pisci, slažem se s gđom. Bremer!

    avatar

    08.02.2007. (15:16)    -   -   -   -  

  • bokte

    Da se mene pita - a ne pita me se - ja bih poslao na sajam turopoljsko autohtono prase, garave posavce, branku šeparović, bocu domaće šljive, kulinu seku, baranjskog kormorana, licitarsko srce, miroslava škoru, hrvoja hitreca i milovana šibla. pa da vide švabe čija majka crno runo prede.

    avatar

    08.02.2007. (15:20)    -   -   -   -  

  • sinestezija

    dojam? aralica? (lost the connection)
    first, ova zemlja tek treba doci u fazu predstavljanja nekakvog dojma. (za to se treba imati i nekakva podloga)
    A što se Aralice tiče... slažem se. (ali however, to i nije baš objektivno, budući da dotični gospodin, nije napisao ništa što me je zanimalo)
    A ako ćemo iskreno, teško je prosuditi, s nekakvom dozom objektivnosti, tko treba ići gdje i kad...
    sve se svodi na to što se slanjem određenog pisca, znanstvenika ili već koga (turopoljske prasadi perhaps) želi reći o Hrvatskoj. A na to pitanje... svatko odgovara drugačije.

    avatar

    08.02.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  • Zenitist

    citat
    zamišljam da bismo nastupom u Njemačkoj trebali prenijeti dojam moderne, otvorene, deprovincijalizirane, razigrane, nasmiješene, polemične, ironične, teorijski potkovane, obrazovane, ali pri tom uvijek tolerantne i politički korektne Hrvatske, u kojoj se poštuju prava nacionalnih i inih manjina, u kojoj je dostojanstvo pojedinca iznad populističkih parola i emocija
    Prve riječi "moderne, otvorene, deprovincijalizirane, razigrane, nasmiješene" vuče na cheer lidersice, tu bismo mogli poslati Cibonine igračice, ovo "teorijski potkovane, obrazovane" ne mora biti uvjet za pisca već za razmjenu postdiplomaca, ovo, pak, "tolerantne i politički korektne Hrvatske" vuče na spin popravak nakon nekog veleposlaničkog gafa, a "poštuju prava nacionalnih i inih manjina, u kojoj je dostojanstvo pojedinca iznad populističkih parola i emocija" je valjda izvadak iz izvješća Amnesty Internationala...
    Dakle, treba poslati mlade izviđačice sokolke u suknjicama, s pršutom i paškim i livanjsiim sirom, te Puhovskog.
    U stvari, ako se mene pita, a ne pita (srećom valjda), ja bih poslao i Aralicu i Mraovića i Tolja i Nuhanovića, a vođa puta da bude Petko Vojnić Purčar, tak da to bude tisuću cvjetova.

    avatar

    08.02.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...