Komentari

antunkauzljar.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • sanja_45

    Imao si u sebi dovoljno ljubavi prema životu, prema svemu što čini život, našao si dovoljno snage u sebi da se boriš protiv svih nedaća koje su te snašle. To se zove ljubav...:)) Lijep pozdrav sa osmijehom ti ostavljam.

    avatar

    08.02.2007. (12:48)    -   -   -   -  

  • antun.kauzljar

    Sanja, hvala ti na vrlo lijepim riječima. Prema tvojem posljednjem postu na tvome blogu zaključujem da si ljuta na neke komentatore. Molim te (zbog tebe same) ne nasjedaj provokacijama. Nažalost provokatora ima posvuda i sve više. Bilo bi mi veoma žao da te povrijede. Najlakši put da im se suprotstaviš jest da ih ignoriraš (a to je veoma teško, znam). Možda ću se ponoviti ali jedna mudra izreka kaže:“Ne raspravljaj s budalom! Mogao bi te netko čuti.“ Ili drugačija verzija: „Ne svađajte se s budalama. Promatrači neće primijetiti razliku.“ Ne znam zašto ali nekako sim 'prirasla srcu'. Volim tvoj način razmišljanja. Ne shvati pogrešno! Volio bih te imati za kćer ili žensku prijateljicu. Lijepo te pozdravljam!

    avatar

    08.02.2007. (22:01)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Hvala i tebi na lijepim riječima podrške. Netko želi preći preko potoka, ali ne zna put, niti konačan ishod, pa se na mene okomio-la. Imam osjećaj da netko nema svoga vlasitoga mišljenja, niti gleda sebe, ali zato pozorno prati mene. Krive stvari u svom umu vizualizira, ne znam sa kojim ciljem, ali opet je promašio-la..:)) Tebe niti u jednom trenutku nisam pogrešno shvatila, volim te čitati, volim kod tebe doći na tvoj Blog i sa tobom razmijeniti mišljenje. postavljaš prava pitanja, koja zahtjevaju i prave odgovore, a kažu da je pitanje pola znanja, a druga je polovica odgovor..:)) Od tebe sam nešto naučila i učim još, sa tim smo duševno mladi,i uvijek " umno" gladni. Nisam ja to izmislila, netko je drugi tu rečenicu sročio, ali sam je zapamtila. Hvala ti još jednom na lijepim riječima podrške i smatram te prijateljem ili prihvaćam te kao oca..:))..Lijepi pozdrav sa osmjehom ti ostavljam..:))

    avatar

    09.02.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...