Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Nessa

    A čuj, bolje da ih (nas) netko sluša nego da ih (nas) ne sluša nitko pa da svi budemo frustrirani. A ko ti kaže da nisi stručnjak u ljubavnim problemima? Ako imaš vezu to te ne kvalificira da budeš stručnjak za iste. I obratno, kako bi matematičari naši vrli rekli.
    E da što se tiče vipa, a da ti lipo pređeš na neku drugu karticu ako to postoji *unsure*

    avatar

    03.02.2007. (15:10)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Postoji, da, samo je puuuuno skuplja cijela priča. Tamo bi me 500 mb koštalo 200 kuna a ovdje me 1000 mb dođe 145 kuna. Da barem imam telefon, uzeo bi si adsl ali nemam:(
    Ma neka samo meni ljudi kukaju, učim na tuđim pogreškama:)

    avatar

    03.02.2007. (15:57)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    BTW, jedno globalno pitanje: kako su svima prošli ispiti???

    avatar

    03.02.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Joj, Vip. Kako mrzim HT, hinet, t-com i ostale inačice istog s... mučim se s njima, na sreću, samo s mobom. Zvati korisničku podršku, tja, jedino u neke noćne sate inače osijedim. A da uopće ne spominjem kad su me jednom zvali i to na fiksni, da me obavijeste da će mi ukinuti broj ako ne platim u roku 2 i pol sek :-)). Kaj je bilo najbolje, mob mi nije bio isključen :-)). Pa dok sam se izobjašnjavala s njima, sve u stilu: Ali zašto ćete mi ubiti broj, najnormalnije radi, zovu me na njega, zovem s njega, ne kužim, kakvi su to zaostali računi, samo jedan neplaćen i kaj je tu čudno, blablabla ... dok nisam shvatila da mi je najjednostavnije platiti taj račun i to prije opomene (kaj kod mene je jednako osmom svjetskom čudu :-)) ) te si poštedjeti glasnice :-)). Kako mrski T-com ne bi ostao pošteđen, prije par dana sam promijenila neki pišljivi paket koji imam za neki koji imam sada :-)). Zvuči zbunjujuće, ali stvarno ne znam na kaj sam pristala i kaj su mi uvalili. Jedva čekam sljedeći fon račun :-)).

    avatar

    03.02.2007. (18:06)    -   -   -   -  

  • Nessa

    E kad već pitaš za ispite, ja sam prošla Matematiku 1 :D i uspješno očistila cijeli semestar. Gle kako sam vrijedna :-))))))))))

    avatar

    03.02.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • iffy

    e, u dupe.. ja se ufuram u učenje i kad ono dva posta napišeš.. sram me bilo! :)
    uživaj u vikendu bez presinga i miškecu.. ja sad idem ubiti se latinskim frazama korištenim u modernom engleskom te raznim načinima izricanja vrišta! znaš li ti da ti fakin englezi nemaju pametnije neg izmišljat riječi za vriš visoki.. pa vrišt kad se bojiš.. za muški vrišt.. jer muški imaju dublje glasove pa to rade drugačije od ženskkih.. vrišt od sreće.. nervoze.. uglavnom, muka mi je!!!! da. :) odlazim se ubit u pojam svojim neznanjem. laka noć. :)

    avatar

    03.02.2007. (22:54)    -   -   -   -  

  • Kinder Jaje

    Nemam para na mobitelu- koje čudo!
    Uglavnom, u 11:50 letim za Zagreb. I vidjet ćemo se! Jei!!!
    Imam 3 želje i idu po važnosti:
    1. klizanje
    2. pentranje na Sljeme
    3. zoo
    Ali bit ću sretna i ako samo budemo šetali oko Jelačićevog spomenika.

    E, odlučih otvoriti blog jer mi je onaj space bezveze (jer se spetljam pa me snerva), ali ne znam kako otvoriti blog. Fakat ne znam. Molim te, oćeš li mi pomoći? Štoviše, mogli bismo poći negdje gdje je internet besplatan i to napraviti. A?

    avatar

    04.02.2007. (06:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...