Komentari

larchtreeparty.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • capt. Blackadder

    Draga Posado,

    Vi koji ste jučerašnju večer proveli u mojim odajama ovo se tiče vas. Bio sam bolestan, s temperaturom i groznicom koja me dobrano izjebala, a nastavila me jebati i ostatak noći. Žao mi je ako sam nedajbože bio loš domaćin ili nešto slično.
    Ipak, ne obraćam vam se zbog toga. Ono što me mnogo razljutilo bilo je sinoćnje Quickovo krajnje nepotrebno inzistiranje na određenim temama čija je svrha bila sasvim jasno iskazivanje nekakve fiktivne i infantilne nadmoći nada mnom, kao što je njegov čest običaj. Trebam li ukazati na očitu činjenicu da je gosp. Quick određene teme spominjao u kontekstu naših privatnih zajebancija koje neki od prisutnih ljudi nikako nisu mogli shvatiti shvatiti, ili još gore – mogu shvatiti pogrešno što je - ne sumnjam - i bio slučaj? Mislim da ne trebam ni spominjati kako su navedene zajebancije krajnje benigne, ali u ustima zlobnika mogu polučiti maliciozne efekte. Dobro znate o čemu govorim…
    Ne pada mi napamet dovoljno dobar razlog zbog kojeg bi itko želio prijatelja konstantno dovoditi u sasvim neprimjerene situacije u prisustvu osobe do koje mu je stalo i zbog toga sam vrlo ojađen.
    Nadalje, kad Quick ili bilo tko drugi napravi za Udrugu i Larchtreeparty ono što sam ja napravio, tek onda ima pravo uplitati se u politiku iste ili dovoditi u pitanje moju kompetenciju vođe.
    No to i nije toliko bitno sada, riješit ću to osobno s njim. Razlog zbog kojeg pišem ovaj kratki osvrt je razočarenje u vama ostalima koji niste stali u moju obranu iako sam bio nemoćan i bolestan te se nisam bio sposoban braniti u neugodnoj situaciji u kojoj sam se zatekao potpuno nezasluženo. Pogotovo što znate tko je tu bio i tko je inače the good guy. Ne želim spominjati određene incidente no smatram da je ostatak večeri to i potvrdio.
    Ovo nemojte shvatiti kao neku moju osobnu uvrijeđenost ili durenje već samo kao prijedlog i svojevrsni apel. Zaista nisam ljut, no smatram da neke stvari moraju biti izrečene i ostati zapamćene. Od vas očekujem samo ono što sam i sam spreman ponuditi. Ništa više, ništa manje.
    Ne ponovilo se! U protivnom ćete se prisjetiti zašto mene nazivaju Kapetanom!

    Zahvaljujem se na strpljenju,

    Vaš Kapetan

    avatar

    28.01.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  • Admiral Pauss

    a mene nazivaju Admiralom
    :D
    Kapetane, prijatno. Pozivili mi jos tolko!

    avatar

    28.01.2007. (17:42)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    pozdrav admirale, dugo se nečusmo,a dođavola ni nepopismo... neobično mi je drago što se javljate.

    avatar

    29.01.2007. (00:24)    -   -   -   -  

  • Admiral Pauss

    sacemo samo da rjesim nesto u petak na faksu pa sjedam na prvi radioval i Vas zovem.

    avatar

    29.01.2007. (17:17)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @pauss:odlično

    avatar

    29.01.2007. (21:08)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    Nego, mnogo dobar GSS danas. Ponosan sam svima.

    avatar

    29.01.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • Tomo

    Im hoorny

    avatar

    02.02.2007. (12:01)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @Tomo:strpi se još malo.

    avatar

    03.02.2007. (08:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...