Komentari

stajdooharica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • anti-stress

    super si opisala ovu situaciju...susret s osobom za koju si nešto osjećala a ona te povrijedila...
    viruj mi znam kako je to...nemoj bit u depri, i nisi ti glupača nego je on glupi jadnik koji nije vrijedan niti jednog tvog pogleda i ako pripada tvojoj prošlosti, najbolje je da tamo i ostane
    ...drž se, poz...

    avatar

    23.01.2007. (18:39)    -   -   -   -  

  • argent

    A možda on i nije TAKO loš, možda on i nije htio tebe povrijediti, možda i nije znao da te povrijedio, možda mu nikada nisi pokazala da ti je i malo stalo do njega, možda si ga gurala dalje od sebe, a možda je i vrijeme svoje napravilo.
    Možda je zaslužio da se barem bolje upoznate.

    avatar

    24.01.2007. (14:23)    -   -   -   -  

  • prijatelj

    Većina tvojih Blogova se odnosi na neke tužne ljubavi. Stare. Zaboravljene ljude. Koji ti se vraćaju. Poglede. Pogled je gadna stvar. Dodire.... Stare osjećaje, ko da ih još držiš u sebi. I ko da i danas patiš kao i istog dana kada si ih izgubila. A bila si svjesna da ćeš ih izgubit. I ko da se i danas nadaš da će opet nećeg biti. A nema nićeg. Samo sjećanja. A u tebi nada. Ista je kao i prije. Ili se ćak možda svakim danom povećava da ćeš opet imat stare ljubavi, poglede. Krivo prijateljice. Previše se vežeš za ljude, prijatelje, ljubavi. A o ljubavima govoriš kao di si ih imala 50. A samo je jedna u životu. Dobro, najviše 3. He,he... I danas kada ju imaš, ti i dalje lutaš za bivšim ljubavima. Lutaš za prošlošću. A ako nešto hoćeš onda se potrudi oko toga. A nemoj stajat, gledat to i kukat na blogu. Ljubavi su gadne. Nemoj se zaljubljivat. Premlada si. Jako ćeš patiti. I svakim danom sve više. Jednog dana ćeš ostat sama. i Bit ćeš nespremna. Pripremi se. Najgore je kada ostaneš sam. A patiš za bivšim stvarima. Teret na teret. Bol na bol.
    Lijepo pišeš. A tužno. Nepotrebno. Pamtit će te ko tužnu curu, neuzvraćene ljubavi, prijateljstva. A to nisi. Piši lijepo. Budi optimistična. Budi borac. Smij se. I ja se

    Najkraći put do prijateljstva je jedan osmijeh

    avatar

    25.01.2007. (21:23)    -   -   -   -  

  • stajdooharica

    ej, prijatelju... poznate su mi te tvoje riječi već... :) jer koliko toliko dobro te poznajem i znam da želiš da budem sretna... odnosno da ti misliš da jesam... :) bez obzira na to što ja tvrdila... :) ali zato te i volim... jer si uz mene... nekada mi malo previše popuješ i tvdoglav si, ali dobro... to je dio tebe... tvog šarma... :)
    a kukanje... ah, možda je nekada prisutno... ali ne na taj način... već možda ne želim ponovno napraviti istu ili sličnu pogrešku... ali i u cijelom tom ponekad prevelikom preispitivanju sebe i svojih želja i osjećaja opet krenem drugačije... za osmijehom... :) i sretna sam... a i ti to znaš... :)
    uživaj mi... i veselim se sljedećem susretu sa tobom... :) da opet malo analiziramo isto (hm, i tvoju borbu koju ne vidim :) ) i ne možemo se složiti u većini stvari... :)

    avatar

    26.01.2007. (10:07)    -   -   -   -  

  • prijatelj

    Kako to misliš da "...da ti misliš da jesam". pa zar nisi. šta hoćeš ostavit dojam da si dobro, a zapravo nisi. Takakv sam. I takav ću biti. Al ako uživaš u svemu tomu(ovo se odnosi i na novi post) onda uživaj kako treba. I napravi sve kako spada. Kad je bal nek je maskenbal. I do kad se misliš preispitivat. I živjeti u prošlosti. Šta ćeš na svaki svoj korak prema naprijed napravit jedan nazad u prošlost. I gdje ćeš završit. Tamo gdje si i počela. Možda da odeš drugim putem. I ja se očekujem da se opet vidimo. A ja svoje borbe vodim. Na svoj način. Kad bi me bolje upoznala, kad bi vidjela da moja borba postoji. otkrila bi i moju drugu stranu. A to nitko nesmije znati. to je samo moje.

    avatar

    26.01.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • stajdooharica

    he he, opet tvoj tipičan odgovor... :) kako si se samo uhvatio za tu slamku "...da ti misliš da jesam" koja uopće nije bila napisana ni mislena u tom kontekstu... :) i znaš ti to... :) već na to da sam ja sretna u nekim stvarima, a ti to ne misliš... :) ne vidiiš... :)
    da, poznajem ja tu tvoju teoriju ''kad je bal, nek je maskenbal'', mislim primjetila sam je u tvojoj priči... i rekla sam da ne mislim o tome kao ti... :) ali zato se valjda toliko i podnosimo jer smo drugačiji... :) da se imamo ''svađati'' oko toga.. :) i nasmijati se... :)
    a presipitivanje je tu ponekad... :) ipak srce i mozak odlučuje većinog bez prevelikog nepotrebnog analiziranja... :)
    p.s. nadam se da ću te bolje upoznati, kao i ti mene... :)
    p.s.s. tada ćeš shvatiti da sam napravila puno koraka od prošlosti... a btw, svi se mi ponekad vraćamo tamo... željeno, neželjeno... svjesno, nesvjesno... :)

    avatar

    26.01.2007. (11:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...