Komentari

antunkauzljar.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Ateizam

    Vrijeme je novac, a novac znači konfor kojeg se nitko ne želi odreći. Jedina kolekivna svijest koja se razvila je ona potrošačka. Nitko nema vremena za ništa osim za stjecanje novca i trošenje istog na vlastitu ugodu, i to plitku. Pozdrav

    avatar

    15.01.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Pročitala sam da je američka naftna komapanija platila lobistima da šire okolo ne istinu da staklenički plinovi ne pridonose globalnom zagrijavanju,što dakako nije točno. laži se skupo plaćaju..ali to nikoga previše ne brine. Ide se dalje ubrzanim tempom u uništavanje. Lijep pozdrav imaš od mene.!

    avatar

    16.01.2007. (15:35)    -   -   -   -  

  • antun.kauzljar

    Ateizam, ima li ikakve šanse za promjenom takve jadne kolektivne svijesti? Meni se čini, da maleni pomaci u svijesti samo malog broja ljudi tu promjenu ne može inicirati. Dakle, jedina posljedica koja slijedi jest uništenje čovječanstva u ime očuvanja života na Zemlji ili katastrofe ogromnih razmjera koje će prinuditi preostalo čovječanstvo na razumnu kolektivnu svijest.
    Sanja, laži su temeljni oblik življenja izopačenog čovječanstva. Hvala vam oboma na komentarima iako mi je jako žao što ovakve postove i komentare mnogi s dosadom čitaju ili uopće ne čitaju jer ih budućnost njihovih potomaka čini se ne zanima.

    avatar

    21.01.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...