Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (52)

Marketing


  • prudence

    moram priznati da nisam bila ovdje neko vrijeme...i falilo mi je...tvoj blog je zaista melem za dušu...a što se tiče ovog posta; pa i nije tako strašno..i meni je malo nelagodno kad dobijem lamac sreće ali nikad ga ne šaljem dalje i nemam dugo grižnju savjesti zbog toga...
    škakljiva sam samo na nekim mjestima i kad se počnem smijati,ne mogu prestati osim ako se škakljač ne smiluje i pusti me na miru :)
    bicikl znam voziti ali se ne znam spretno rolati...a još ti nije kasno,inače,ako te zanima,potrudi se i još uvijek možeš naučiti voziti se..
    reći ne ja također još nisam naučila...isto pristajem na razne gluposti i kasnije požalim zbog toga..
    a mrmljanje u snu...hm...za to nisam sigurna jer cijeli život imam svoju sobu a prijateljice mi nisu još spomenule da nešto mrmljam...a ovo s pjesmicom,to je baš slatko; inače,horsey iliti black rider i ja pjevamo tu pjesmicu našoj kobilkici amaliji...to je njezina pjesmica...
    tako da ispada da tih 5 groznih činjenica i nisu zapravo tako grozne činjenice već su samo činjenice ;)
    pozdrav!

    avatar

    10.01.2007. (11:25)    -   -   -   -  

  • rU

    hvala na ohrabrenju, prudence. ja nisam štafetu namjerno predala tebi ... ali izgleda da si je ti spontano preuzela.
    bickl i ne mamjeravam učiti voziti ... uvijek su me ustvari i bicikli i motocikli pomalo strašili ... kako održavati ravnotežu na njima? a što se škakljanja tiče - meni je i sama ideja o škakljanju tako škaljiva ... da se već počinjem kikotati.

    avatar

    10.01.2007. (11:39)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    E baš lijepo da nam nisi rekla NE...i ja se užasavam tih "lanaca", ali kad blogeri kažu da moraš što ćeš...sada obilazim i tražim sličnosti: s tobom, pored otpora prema "lancima", imam sličnost da teško ljudima nešto odbijem. Nisam neki biciklist, škakljiva jesam ali ne do te mjere, a što u snu pričam tko zna, možda nekog i zabavljam pa me ne želi upozoriti...

    avatar

    10.01.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • rU

    majstorice, ja nisam imala otpora prema tome dijelu igre - reći o sebi 5 stvari. no, jednostavno nisam mogla prihvatiti onaj drugi dio - šalji dalje. ovako, i vuk sit i koza, da ne kažem rusalka - cijela.
    a nas smo dvije konstatirale da ima poprilično sličnosti među nama. izgleda da obje ne volimo bilo kakvu vrstu "lanaca".

    avatar

    10.01.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  • necutako

    sasvim te razumijem u vezi lanaca i kako je tesko reci ne drugima ali ovo sa skakljanjem mi je smijesno i nikako nemogu da shvatim sta to ljude tako tjera na smijeh kada ih dodirnes ili iskazes namjeru da dodirnes na odredjenim mjestima...ja nisam skakljiva skoro uopce....cak ni po tabanima. Govorenje u snu mi je skroz simpa.:)

    avatar

    10.01.2007. (12:48)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..ja sam prije nekoliko godina naučila reči ne. Svako je bio slobodan doći i pitati,ali kad mi je to neželjeno druženje počelo ugrožavati moje obaveze prema djeci,probudila sam se.Neke osobe nisu želile shvatiti da želim viditi što mi dite ima za domaći i da želim pregledati njegov rad i smetali su mi.Onda sam ja uključila dugme i isključila ih iz mog života.Kako sam bila ponosna na sebe i dopalo mi se izgovarati ne.!
    Pjevanje je i moja tiha,najveća patnja, ali mi bog nije da niti oni najprosjećniji glas.Rado bi pjevala i u radosti i u žalosti...........

    avatar

    10.01.2007. (13:29)    -   -   -   -  

  • fields of gold

    Hahhahaah..simpatično. Ipak sam i sama najviše zastala na onome "NE"......Eh....mislim da nas ima mnogo koji to učimo izreći. Ja nekada uspijevam direktno (kad me se stvarno stjera u verbalni kut) a najviše indirektno pa si time samo produžujem muke dok druga strana shvati "što je pisac htio reći"......
    No, samo ti vježbaj i onda će ići bez problema.....Za vožnju biciklom je možda i prekasno (ipak Te ne mogu zamisliti na onome s tri kotača...hiihihi) ali za reći NE nikad nije kasno ni neprimjereno.
    Cmoka Rusty....

    avatar

    10.01.2007. (13:36)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Kako mi je sladak ovaj cvijetak!!!! :)))))))) Imam jednog slicnog doma, samo taj ne pjeva i ne migolji se. Doduse ima srz od zice pa ga mozes zaviti i staviti u poziciju koju zelis, ali sam to ne radi.
    Bas je sladak.
    Nego lanci srece u mene izazivaju dizanje kose na glavi. Bas ih ne volim. Tj. ne sudjelujem u njima pa makar mi sutra pao klavir na glavu. :)
    Evo bas mi je jucer netko u komentarima ostavio lancano pismo, ali sam ga izignorirala. Nije da cu ga obrisati, ali necu ni sudjelovati.
    A ovo sa skakljanjem je dobar hint. Budi sretna ako se toga ne sjetim jednom kada te upoznam live. (A nadam se da budem. :)) :DDD

    avatar

    10.01.2007. (14:22)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Simpaticnih 5 stvari koje nismo znali o tebi. No nista "grozno", dapace. Hvala sto si se ipak odazvala i zadatak obavila.

    avatar

    10.01.2007. (15:30)    -   -   -   -  

  • rU

    necutako, ja sam zbilja nenormalno škakljiva, pa moji, meni bliski to često koriste kao izvor zadirkivanja ... i "debelo" se smiju na moje rekacije cičanja i smijanja. a govorenje u snu sam vjerojatno nasljedila od oca ... koji je jednom sanjao da se s nekim tuče pa je vičući u snu šakom udario o zid tako da ju je raskrvario ... a imače je, na javi, bio vrlo tih i staložen čovjek.

    da, draga katrida, ja i danas nerado kažem ne kad me ntko nešto zatraži ili zamoli. ali ljudi znaju biti bezobrazno bezobzirni. počnu te uzimati "zdravo za gotovo" pa više i ne zamole već samo zatraže, ne obazirući se na tvoje potrebe, želje, obaveze, planove. tada treba reći ne.

    fields of gold, i ja koristim tu strategiju neizravnih poruka, ali ne uspijeva uvijek. nekim ljudima moraš reći ne i više puta. na primjer - posudba kupaćega kostima, meni je to nehigijenski i odbojno. pa sam to neizravno odbila ali nije vrijedilo. kupaći kostim koji sam posudila poslije toga sam - bacila. da sam ga barem poklonila, nisam se toga niti sjetila. valjda sam bila ljuta na sebe.

    ignis,cvijetak je presladak, a dobro mi se uklopio u post. tražila sam tu pjesmu a kad sam našla pjevajući cvjetak dobro sam se nasmijala.
    i mislila sam da si ti osoba koja zna reći ne kad treba i komu treba. svaka ti čast.
    a za škakljanje ... na samu pomisao Iiiiiiiiiiiiiiiii! hi hi hi ha ha ha he he he Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

    avatar

    10.01.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  • rU

    moram priznati draga kora, da sam i ja sa zanimanjem zavirila kod tebe, kod miska i tixi i još ste mi draži sad kad znam više o vama.
    a visine se i ja bojim, ne mogu se popeti na ljestve ... ali me zato nije strah aviona i uvijek rado sjedim kraj prozora. pušač sam i ja, no to već znaš. a moj temperament? ja sam više tiha voda ... koja brijeg roni.

    avatar

    10.01.2007. (15:42)    -   -   -   -  

  • zmajka

    Mene je ova štafeta vratila na blog nakon premišljanja da privedem sve kraju. Bila su to mala vrata koja su se otvorila i ipak pokazala da ne postoji pravo opravdanje za odustajanje!
    Zapravo, da bi bili pravo veselo društvo, trebali bi češće tako reći ponešto o sebi, pa bi se bolje poznavali, tj. prepoznavali. Nije nužno slati dalje. Ja se isto grozim slanja dalje bilo čega, ali mislim da ovo nije - to!
    Nasmijala sam se, prepoznala sebe u drugima, mudro se složila s nekim itd itd...

    avatar

    10.01.2007. (16:03)    -   -   -   -  

  • rU

    zmajka, i ja sam napisala kori kako ste mi svi još draži kad o vama saznajem zgodne male "tajne". a ti tako lijepo i mudro kažeš - prepoznati sebe u drugima. toliko je univerzalno ljudskih stvari koje nas zbližuju.
    a meni je inače teško zatražiti nešto od drugih, pa čak i od prijatelja i meni bliskih ljudi. ne znam zašto. a moji se dragi znaju na mene zbog toga i ljutiti jer nekada ne zatražim pomoć ... ne znam zašto ... iako znam da bi mi rado i spremno pomogli.

    avatar

    10.01.2007. (16:15)    -   -   -   -  

  • HORSES

    e fora post...a vidim da se trudiš pisat svaki dan post...super...i super ti je sređen blog...jel ga sama sređuješ ili???...i ŁoŁ kaj jedna starija gospođa surpa po netu i vodi svoj blog...pozzz čitamo se....

    ...

    sam tak nastavi....

    ŁoŁ

    avatar

    10.01.2007. (16:23)    -   -   -   -  

  • rU

    Horse4ever, ima dana kad napišem i više od jednoga posta. osim naslovne slike oko koje mi je pomogla ignis, ostalo sam napravila sama. računalo dugo i često koristim i na poslu a i za zabavu. kad sam prije 5 mjeseci počela blogirati, malo sam znala o blogu, a sad - svaki dan učim nešto novo i dobro se zabavljam.
    a u blogosferi, čini mi se, ima gospođa u zlatnim godinama kol'ko i tinejdžera.

    avatar

    10.01.2007. (16:35)    -   -   -   -  

  • naldor

    prekrasan blog, jako mi se sviđa :-)!veliki pozdrav

    avatar

    10.01.2007. (17:39)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    Evo i mene, napokon sam prizdravila i na što dođem, taman na štafete i naravno već sam i ja dobila taj zadatak iako sam bila bolesna, sad se postavlja pitanje kome ću ja uopće moći to proslijediti, ajme baš sam sretnica :) drago mi je što sam ponovno ovdje i doista hvala na ostavljenim tragovima i divnim željama :)) jessssssssss opet sam na klupici tralala.
    Vidjela sam da sam mnogo propustila, ali odmah nadoknađujem Rose :))

    avatar

    10.01.2007. (17:40)    -   -   -   -  

  • rU

    ako ti se sviđa, naldor, navrati opet. dobro si došla.

    evo daniele. stiže pjevušeći. znači- sve je opet OK! drago mi je zbog toga.

    avatar

    10.01.2007. (18:55)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Evo i gospode u zlatnim godinama na tvojoj klupici. Virosu kompa smo makli, ostala je moja i to mičemo klavocinom. 28 sati bez kompa užas jedan. Lijep pozdrav

    avatar

    10.01.2007. (19:18)    -   -   -   -  

  • rU

    drago mi je što je tvoj comp ozdravio, sjedokosi, a i tebi brzo ozdravljenje želim. bloger bez compa brzo zapadne u apstinetsku krizu. tu klavocin ne pomaže.

    avatar

    10.01.2007. (19:24)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........i ja kao žena u zlatnim godinama ...oduševljena sam što ima gospođa i gospode u zlatnim godinama u blogosferi........dobro veće vilo i društvo na klupici......

    avatar

    10.01.2007. (19:31)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Vidim ti ovisnica nad ovisnicama.
    Pozdrav.
    Ja sam i filmofil i to me stavlja u dilemu pa na kraju je rezultat lijevo film desno blog.

    avatar

    10.01.2007. (19:36)    -   -   -   -  

  • rU

    tako je katrida, nek' se zlati!

    i ja sam filmoljubac, sjedokosi. imam 300-injak filmova na kazetama i CD-ima. nekima se vraćam puno puta. volim trilere, dobar SF ... i horor!

    avatar

    10.01.2007. (19:44)    -   -   -   -  

  • misko

    Zbog čega nisam iznenađen?
    I ja sam tek nedavno naučio reći NE! Znam koliko je to teško...ali bojim se, da sam otišao u drugu krajnost: postao sam tvrd poput granita!

    avatar

    10.01.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Ako si vec filmoljubac imam 2 prijedloga. Prvi je "Kuca na jezeru" koju ces naci po videotekama, a drugi upravo igra u kinima pod naslovom "Deja vu". Oba se bave istom temom, samo obradjena na drugaciji nacin. No zaista te baci u razmisljanje.

    avatar

    10.01.2007. (20:02)    -   -   -   -  

učitavam...