Komentari

aparatczyk.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • clockworkorange

    volim Bowiea, uvijek si mislim o tome kako bih da sam bila tinejđerica u Ziggyevo doba se smrtno zaljubila u njega. Space control to major Tom....sviđa mi se tvoj komentar baš zbog toga što nisi išao bahato nabrajati i rasipati svo znanje o albumima i singlovima i mjestima na top listama u tim i tim godinama...nego što je on tebi. Ja volim U2..baš toliko jako da si ne prtim brojeve za vrat samo emocije.
    lijep pozdrav

    avatar

    09.01.2007. (01:31)    -   -   -   -  

  • dmj

    Meni Bowie zapravo ne znači mnogo, ali neke njegove pjesme, dakako, znače. No moram stati u obranu nastupa Boe, bilo je dogovoreno da oni počnu svirati u 8, a Bowie u pola 10. Da su svirali kraće, samo bismo po kiši još dulje čekali Bowiea, a ovako smo se bar mogli ljutiti na Bou što uzima od tog vremena, pogrešno misleći da će se ovaj ranije pojaviti ako oni ranije završe. A i kraće trajanje koncerta, odnosno nedostatak bisa imaju objašnjenje - Bowieju je na Maksimiru, naime, pukao glas i čudo je da je i ovako uspio dovršiti nastup, makar osjetno tiše od planiranog, i kraće. Bio je to poprilično nesretan koncert, iako brojem publike najveći na čitavoj turneji, kažu, no drago mi je da sam bio ondje.

    avatar

    09.01.2007. (09:06)    -   -   -   -  

  • dida99

    Bowie je kralj svemira, uvijek ispred vremena.
    Ova cura gore voli U2 i svaka njima čast, ali i oni su samo Davidovi učenici s naglaskom na komercijalu, što se najbolje vidi na albumu Discoteque koji je izašao malo poslije Bowieva Earthlinga.
    Eto, ja nisam imao tu čast gledati ga uživo.

    avatar

    09.01.2007. (09:10)    -   -   -   -  

  • clockworkorange

    dida99 je u pravu u neku ruku....svi imaju svoje uzore..nije Bono isisao sebe iz prsta.
    meni je 28god. Bono me odgojio, i isto imam ekspresije sa njihovih koncerata koje bilježim kao bolje komadiće svog života. i svi imaju pik na Discoteque...a pjesma please mete sve pred sobom.
    Bowie je car to stoji.

    avatar

    09.01.2007. (13:47)    -   -   -   -  

  • Žaklina u raljama života

    koliko sam se prozora mami načistila to ljeto samo da bi mi kupila kartu za taj koncert. bila sam u 5. redu od bine, a znaš kako sam mala. kad su svi počeli skakati, skačem i ja samo da me ne zgaze, definitivno najljepša uspomena na milsim 1. koncert u životu.
    kaj se grupe boa tiče, voljela sam ih slušati do tog dana, od onda mi unjkanje mladena puljiza ne izlazi iz ušiju.
    lijepe uspomene, eh kada bi opet navratio u zg!

    avatar

    09.01.2007. (23:40)    -   -   -   -  

  • šarli

    Čudno je da svi koji su se tamo našli imaju potrebu nešto reći o Boi. Skoro da sam i ja htio, ali necu. Bili smo tamo, prijatelj i ja, sjecam se, dolje na terenu pokrivenom nekom plastikom da se ne unisti sveta dinamova trava. I istina je da je ono bilo divno vrijeme, mi zbunjeni novim vremenom i Bowiem u Zg. To mi je draga uspomena.

    avatar

    10.01.2007. (18:04)    -   -   -   -  

  • parliament

    ni meni taj koncert nije bio bas najbolji, ali trenutak kad je bowie izasao i zapjevao space oddity mi je jedan od onih koncertnih orgazmickih dozivljaja koji se ne zaboravljaju. cini mi se da je u tom trenutku i kisa stala. a boa ko boa, previse sam bio napet i fokusiran na bowiea da bi ih uopce primjetio.

    avatar

    13.01.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • freestyler

    kad si napisao 60. rođendan nekako mi se učinilo jako puno, onda se zamislim pa se sjetim da ja album let's dance imam već skoro četvrt stoljeća i koje li eto slučajnosti dok ovo pišem na otvorenom svira thursdays child, koja se i u mome životu našla baš na nekakvoj prijelomnici ... uživaj ....:))))

    avatar

    14.01.2007. (22:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...