Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • MadDog

    Kako nismo shvatili? Za koga nas ti to (Ti-To, Tito, Ti-to-par-ti-ja... ups... ja se zanio... ) je li - držiš? Za što, čak, koga li štoviše?
    Shvatili smo da ti zapravo nemaš pojma o čemu pišeš, eto što smo shvatili...

    Svaka čast, doš'o natrag dobro!

    avatar

    04.01.2007. (23:37)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Skoro bih napisala: jadna tvoja rodica, ali ... shvatih da je to bio tvoj način da joj skreneš pažnju sa njezinih ljubavnih jada. Sad će, umjesto o ljubavi svog života i okolice, razmišljati o tebi i kako da ti pomogne :-)). Kaj će rezultirati gomilom tvojih tekstova :-)).
    Usput, poslala sam frendu u GSS-u linkove na tvoje gubljenje po Medvednici, nije mi se još javio, mislim da negdje lupa glavom o zid i smišlja kako određene primjerke držati dalje od pregoleme nam planine :-)). Ili razmišlja kako da izbriše svoj broj moba iz moga moba pa da ga ne mogu ni slučajno zvati u pomoć zabludljenim ofcama :-)).

    avatar

    05.01.2007. (00:20)    -   -   -   -  

  • Nessa

    E Medo, Medo opet pokazuješ svoje egzibicionističke sklonosti pred familijom :p :-)))))) No krenimo redom :p
    Pa recite mi je li neki veliki problem ako ja svog najfrenda oslovljavam s LJUBAVI, DRAGI, JEDINI, ako mu napišem da mi neopisivo nedostaje, da ga volim i da čeznem za njegovim cimanjem; ako svaku poruku završim s „Pusek u nosek“...??? Što je tu loše? - Ništa dapače, to je veoma pozitivna stvar u svakom pogledu, još ako imate stila - ma ko bobončeki ste :-)))) zapravo asocijacija se više vrti na Willa i Grace, ali nećemo cjepidlačiti. And in the end nije važno što je pjesnik htjeo da kaže, nego što je komentator htjeo da komentira pa nije :-)))))

    avatar

    05.01.2007. (00:45)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Molim lijepo, kako si znala da ja njega u mraku vražje intime zovem bombonček??? TI mene špijuniraš! Možda si ti njegov alter ego i sad me prcaš! Ma hvala na razumijevanju, puno mi znači što imam nečiju potporu ?! Ali za bombonček sam ozbiljan...

    avatar

    05.01.2007. (01:03)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    I još jedan kontrakomentar: vučem li JA tu više na Willa ili Grace?? :)))))

    avatar

    05.01.2007. (01:04)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Bi li vjerovao da je random guess? :p :-)))) Ili to ili se moja sposobnos telepatije/telepatijskog razumjevanja tebe, biologičara povećaje svakim novim čitanjem tvog bloga :-)))). A ovo o Willu i Grace ću još razmislit pa ti javim.

    avatar

    05.01.2007. (01:33)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Ne brini, zbog misli nitko još nije zatvoren :-)). Ali, kad malo bolje razmislim, zar to nije siguran način da daš semestar :-)).

    avatar

    05.01.2007. (04:13)    -   -   -   -  

  • mali bijeli s crvenim

    a medvjediću plišani, nama je jučer bilo zabavno, ali opet to nije to bez tebe, bez tebe nismo mogli ni na kebap otiči , pa smo se zadovoljili sc-om, hello???
    daj dodji više u taj zagreb, pa da kvalitetno učimo....
    i da idemo na klizanje, miškec je rekao da cemo ic klizat...
    jupi, jedva čekam, baš mi je nekako milo kad je led tako mekan...
    i ovaj adsl baš ok radi , i nema više gubljenja živaca, za mene, za tetu ima, jer njoj tosve ide prebrzo...
    ma glavno da je ok...
    i ja bi ti još nešto pisala , ali ne znam što, pa eto ajd bok...
    javi se tu i tamo?

    avatar

    05.01.2007. (10:22)    -   -   -   -  

  • Kinder Jaje

    Ne mogu vjerovati da oćeš pobajć odavde:(... Ti si se stvarno zaljubio... Baš lijepo... Samo je dilema u koga... ? :)

    Dobila sam neku jebenu dječju bolest- bila sam jučer vaditi krv, cijela sam se osula- ili su ospice ili rubeola, a moguće je da je i mononukleoza (ovo prvo i zadnje je dr.isključila jutros i rekla da je ili rubeola ili NEKI virus)... jebote... Trebala sam znati jučer popodne što je pa danas ujutro, ALI doktorica je demandirala da dođem sutra ujutro da OPET vadimo krv (sve mi se para da bi mogla biti "upala mišića" :). Kako samo mene UVIJEK neke debilane ufate... Sad nema mrdanja iz kuće ko zna koliko dugo! Ajme, kuku meni!

    avatar

    05.01.2007. (12:35)    -   -   -   -  

  • Kinder Jaje

    Zarazna sam

    avatar

    05.01.2007. (12:36)    -   -   -   -  

  • Boleslava

    sasvim je uredu svoje ljubavne frustracije iskaljivati na prijateljima, ali pazi da se ne prenagliš..... nemoj osvanuti u novinama : "student K.S. obavljao bludne radnje nad prijateljem, istraga u tijeku...."interesantan je taj Miško, on je prvi muškarac koji ti je zavrtio glavom (nadam se samo glavom) hihihihihihihi :))) pusek u nosek

    avatar

    05.01.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...