Komentari

endimion17.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Exit

    I mene je bolilo kad san ovo gori citala (ni me stvarno bolilo, to je, onako, metaforicki). Jadan ti. I ja isto imam jako zdrave zube, kad odem kod zubarice samo me pregleda i pusti ca.
    Macke-hehe, dobra fora, morat cu i ja jedanput to isprobat :)

    avatar

    29.12.2006. (18:10)    -   -   -   -  

  • latica

    veliš ti odsad ćeš tražit anesteziju. ja ju tražim svaki put. baš svaki. već mi umrtvljeno lice niš ne znači,ko normalno mi je :)
    a kaj se mačaka tiče...alergična sam na njih. i tu je moje druženje s mačkama gotovo.
    a neko te vrijeme hoću pitat al nikak...di je Frank?! kakva je to piva kad ga tak dugo nema?

    avatar

    29.12.2006. (18:11)    -   -   -   -  

  • ::MajmunolikoPrase::

    Ajme majko i svi sveci od live bande na desnu. Uh, ne mogu ti opisati koliko san se puta naježija ( bit će ka' tvoj mačak kojeg si jeba u zra mozak :)) ) dok san čita' onaj prvi dio kod zubara. - Nije mi bilo svejedno, a ponajprije zbog toga što čekan onu jaču i pravu bol kako bih se prisilija otići zubaru i srediti taj jedan zub. - Veoma dobar opis, jer rijetko se događa da nešto čitam i osićan tu istu bol koju autor opisuje... Evo, ti si uspija... hehe - A što se tiče mačka, jebate, kažu da fotografija/slika ili što već govori 1000 i ne znam koliko riječi, ova slika govori i više... :))) A jadan! ... ( ps. moran priznati da je zabavno zajebavati mačke na taj način... heheh )

    avatar

    29.12.2006. (18:15)    -   -   -   -  

  • horsey

    Jel si baš morao tako detaljno opisivati što su ti sve radili zubu?! Sva se ježim...
    I jadne mačke, pogotovo ova sa slike, tako je zbunjena...
    Slatka ti je mačka... :)

    avatar

    29.12.2006. (20:41)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Hm.. našeg mačka nema već više od godinu dana... Glede boli i zuba nije to niš kaj ti se desilo. Ja sam imal zub koji je bil zdrav izvana a unutra zdrav do pola. Ispod je bil za PIIIP. Onda je moja zubarka sve očistila i stavil pol tone kaj ja znam čega i to je bilo OK. No tad je zub popustil pa se odvalil. Onda smo zaključili da ovo izvana treba maknut (kaj je ostalo) kao i živac pa da stavimo keramiku (jebote to je skuplje od kupaone). Ja nikad ne želim nikakve injekcije jerbo sam ih u životu podosta dobival pa nisam htel niš. Onda je moja zubarka uzela ko neki mali feder i počela vadit živac... Uglavnom, nisam neki otporan tip i nebi mogao pregrmit porod (svaka čast večini žena) al to sam izdržal... I dan danas mi je taj osječaj vrlo živ, al i opet bi isto; kaj se pikat kad bu poslije ionak bolilo :)

    avatar

    29.12.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Uh..uh...znam da to jako boli, imala neke zahvate u vilici..Nadam se da te neće više tako jako boljeti..:) Bolje ti promjeni toga sadistu-manijaka od zubara koji ti je gurao silne sonde u usta i palio s nekakvim plamenicima, još ako te zb boli na lupkanje, znači da ga manijak sadistički nije dobro popravio..:)) Moj ti je savjet da promjeniš zubara..:))
    Što se mice- mace tiče vidim da je ukomirana od zvuka iz zvučnika ili od fotoaparata..jedno oko joj ne vidim dobro, da joj nisi radio neke znanstvene analize, ka ovaj tvoj zubar..a..a..??!!...:D
    Čini mi se ka da nema jednoga oka..gledala fotku 5 x da se uvjerim, da ne postavim opet kriva pitanja...:P

    avatar

    29.12.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    @Exit: zahvaljujem se na suosjećanju :)
    ovo s mackama probaj samo pazi da te ne ogrebe...

    @latica: ma kad stomatolozi na anesteziju većinom gledaju kao na nešto što im kradeš iz džepa.
    alergična na mačke? šteta. propuštaš pravu zabavu. :)
    Frank je zapravo na godišnjem. Trenutno ga ne mogu dobiti, u Zagrebu je. Stići će za par dana...

    @MajmunolikoPrase: ajme meni jesi li hipersenzibilan ili što? :D
    ma nije tako strašan tekst...
    a na slici je mačka. mačak se nije da slikati. previše se usra :)

    @horsey: da, morao sam. zapisujem sadašnjost, da postane povijest... za buduće naraštaje *suzica*
    mačka na slici je skroz zbunjena, da. :D
    ali je totalno slatka.

    @ZG dnevnik: mačak vam je zasnovao obitelj. trebali ste ga kastrirati. mi smo našega u zadnji tren. već je dolazio doma sav stučen svake noći, a mi smo trošili na veterinara.
    nikako ne mogu razumjeti zbog čega ne želiš anesteziju. bol može biti i opasna.

    @Sanja_45: ma nije on sadistički manijak. on je super. tip će učiniti sve da bi spasio zub. niti jedan nisam vadio, njegova zasluga.
    a to što još lagano boli na lupkanje je normalno nakon tako jakog zahvata. ispod plombe je zapravo još uvijek rana, i kad ga lupneš, sila se prenosi na ono ispod, i to pritišće.
    bar se nadam da je tako. ako ne bude prolazilo, nazvat ću ga.
    macino oko je na mjestu, što ti misliš da sam ja, nekakav manijak? :P
    lijeva polovica glave joj je osvijetljena UV zračenjem, desna običnom žaruljom. mogu ti pokazati sliku di joj se vide oba oka. :)

    avatar

    29.12.2006. (23:30)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Ok..vjerujem ti sada i za zubara da nije manijak i da ti je spasio zub..Fotke od mice-mace vidjela..oke su joj na mjestu..Nisam ni pomislila da si manijak, ali sam se zapitala da nisi na maci-maci radio neke pokuse i ništa više...:))

    avatar

    30.12.2006. (00:49)    -   -   -   -  

  • Philomena diogenica Q.

    Zašto da gurnem glavu kroz monitor, tamo ciče mali ljudi?!

    avatar

    30.12.2006. (01:43)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Prekasno ti je dao anesteziju! Mene više ne bi vidio na svom stolcu, osim ako mu nisi izričito dopustio da ti čačka po zubu bez anestezije...
    Moj tata je na magnetofon (to se danas valjda više ne koristi) snimao sve i svašta, od naših razgovora do glasanja naše papige tigrice (već je davno nema, dobre ptičice...). Kad je kasnije slučajno pustio vrpcu s njenim glasanjem, ptica je poludjela i počela dozivati kao da joj se radi o životu :))))) Pozdrav i sve najbolje, ako se do sutra ne tipkamo! :))))

    avatar

    30.12.2006. (21:21)    -   -   -   -  

  • Sny. Suckafuck.

    Haaahahha. Strašno, mrzim zubare. U siromašnim zemljama, to sam gledala na TVu, ti na trgu vade zub dok ostali promatraju. A moja baka, ima 77 godina, nije nijednom išla kod zubara jer su joj zubi večinom zdravi, bar mi tako ona kaže. =S

    avatar

    31.12.2006. (00:49)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Mijau... :3

    avatar

    31.12.2006. (14:42)    -   -   -   -  

  • ::MajmunolikoPrase::

    A izgleda da jesan... tj. to to sada nisan zna'! Il' si ti to tako dobro opis' da se prvi put u meni probudila moja hipersenzibilnost ili... ne bih znan... E, da ... nemoj šapnut mačku da san ga zaminija s mačkon, znaš, da se ne bi uvridija... :D btw. sad' znan kako je bilo teško mački kada se nije htila snimati... JADNA!!! ;P

    avatar

    31.12.2006. (16:34)    -   -   -   -  

  • Elektra design

    Uh, ovo sa zubom zaista grozno zvuči :/ Inače imam jako zdrave zube (zahvaljujući mami) i ne želim niti zamišljati kakva je to bol. Ja prilikom čišćenja kamenca padam u nesvjest a kamoli nekakav plamenik :D :D

    avatar

    31.12.2006. (17:58)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    ....SRETNA TI NOVA GODINA 2oo7...

    avatar

    01.01.2007. (23:38)    -   -   -   -  

  • xanax, please

    ovo je nehumano.

    avatar

    03.01.2007. (22:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...