Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Mima

    Odličan blog. I ono što je najvažnije za mene: konkretan. Dobri, korisni, upotrebljivi savjeti. Sad kad sam te otkrila, često ću se vraćati.Jer mi baš trebaju savjeti takve vrste.

    avatar

    30.12.2006. (10:40)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    svidja mi se ona prva i ova zadnja fotelja...bas su mrak! Valjda bus nasla nekaj da je odnos quality-price prihvatljiv za tvoje mogucnosti! A gdje se to festa sutra???

    avatar

    30.12.2006. (16:09)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Iz razloga praktičnosti preporučam fotelju s pomičnim naslonom i pomičnim dodatkom za noge - u sklopljenom stanju izgleda kao obična fotelja. Visina sjedalice mora odgovarati pregibu tvojih koljena + nekoliko cm - a to je radi toga da se ne ustaješ trzajem već prirodno spuzneš/osoviš na noge. Rado bih u toj spartanskoj sobi vidjela izrazito meke konture na ovom jednom komadu čak i malo frčkave!!! Ili dormeuse - recamier. Za odjeću postoje odlični servietti- tal. naziv: vješalica za svakodnevnu odjeću s dodatkom malog poslužavnika na koji iskrcavaš sat, nakit, sadržaj džepova; vidi samo kao primjer takvih stvari na foppapedretti site ili calligaris. Ikea sigurno ima takve "lutke" od drva i metala! Radije nego da fotelja služi za obje svrhe! Imaš ih čak tako izrađenih da na gornjoj razini su sve potrebne vješalice za njega a na donjoj za nju:)))
    Sva sam se zapuhala od napora, odoh po tabletu i u krpe.
    I da ti se ostvari sve što si naumila i malo više od toga:)))

    avatar

    30.12.2006. (16:13)    -   -   -   -  

  • jja

    Draga ljelja ovo sto predlazes je sve samo ne cjenovno prakticno, naime takve stvari se krecu u svotama koju za fotelju ne dam. Hvala na korisnim savjetima za visinu sjedala, ja sam obracala paznju na dubinu, sad se jos moram skoncentrirati i na visinu. Rekamjere sam probala, necu to, ali isto sam o tome premisljala. Znam sto za odjecu predlazes i to sam gledala Herrendiener (vidi google) ;-) necu to, nije mi to stabilno i ne mislim sklanjati od djece, Ikea to nema, a u Ikei necu nikad vise kupiti ista osim zdjele, napisati cu sljedeci post o tome.
    Mima - dobrodosla :-)
    Mentina - te dvije su oko 250 eura, jako povoljno, neces vjerovati peci cu tvoj kolac, sad je zakoniti otisao po sastojke ;-)

    avatar

    30.12.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • blond lady

    kad ces ti opet za Zagreb ...
    zelim ti sretnu Novu Godinu i lijepo se provedi na proslavi

    avatar

    30.12.2006. (20:20)    -   -   -   -  

  • jja

    Ove godine vise necu ;-) Zezam se, ali nije u planu sljedecih pola godine, mozda kad cu radno do Ohrida pa ukradem tjedan dana....ali stalno imam posjete dragih ljudi pa Zagreb dodje k meni ;-). Hvala na dobrim zeljama i ja tebi zelim sve najbolje!
    Mentina - zaboravih, tulum je kod nas. Kakve sam srece penzici ce mi se razici vec u tri, sramota al eto

    avatar

    30.12.2006. (21:16)    -   -   -   -  

  • Frederika

    Dugo sam Baleu smatrala nekvalitetnom jer je jeftina, ali sve me vise odusevljava, ne samo Balea nego i ostale DM marke - Babylove (za mene), Alverde i potrepstine za kucanstvo. Puder iz bocice mozes vaditi kistom za ruz (ako se moze odvrnuti pumpica).
    Sve najbolje u 2007. godini!

    avatar

    31.12.2006. (05:14)    -   -   -   -  

  • jja

    Malo upozorenje - u exploreru gornji tekst izgleda o.k. u Mozilli je sav u kurzivu?! Dakle zavisi kojim progrmaom gledate.
    Frederika - hvala.

    avatar

    31.12.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • SEXY MAMA

    Nekako mi se prva fotelja cini najudobnija...ali treba sjesti u nju..a to ces ti prilikom kupnje..;)..ja ti mogu dati savjet oko dojenja...zapravo je najudobnije dojiti ležečki...:)..ali prilikom dojenja sjedeći...ruka na kojoj je bebina glava treba čvrst oslonac..ne prenisko ni previsoko...zamisli si..ruka blago svinuta u laktu drzi glavicu koja papa siku...pa ti isprobaj i to kad budes kupovala...a uvijek pomazu i jastuci....sretna ti ..uspjesna..puna zdravlja i ljubavi i love..nova 2007 godina....:))

    avatar

    01.01.2007. (02:08)    -   -   -   -  

  • jja

    Hvala, odlican savjet! :-) I tebi sretna Nova :-)

    avatar

    02.01.2007. (17:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...