Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • A

    Hajde, ovo se čini okej. Samo, ne kaže se učestvuje nego sudjeluje. Ali, tko sam ja da ti predbacujem takve stvari? Što se tiče komentara, baš su bili ludi, zli i ružni, ali, takvi su komentari primjereni blogu kao mediju. Ako inzistiraš na uljuđenom komentiranju na blogu, jadna li ti majka. Već vidim te uljudbene: Blog ti je super!, Zakon blog! Hvala na informacijama! itd. Recimo, neke od dodijeljenih stipendija su osnovana sumnja za korupciju i akciju policije jer dati nekome pikzibneru 21.000 HRK poreznih obveznika jest kriminal. Ali, kako to uljudbeno komentirati? Ma, nabijem ja na kurac te nazovi pjesnike i pisce koji su dobili najveće božićnice u zemlji, a ne rade ništa.

    avatar

    20.12.2006. (09:14)    -   -   -   -  

  • g.r.

    @A, s tim stavom da ih nabiješ jer ne rade ništa, reći ću ti samo jedno: pogriješio si ne blog, nego ceo fudbal. Što radiš ovdje? Tvoja je glupost neizmjerno iritantna.

    avatar

    20.12.2006. (09:23)    -   -   -   -  

  • A

    g.r. ti ovdje figuriraš kao neka moralno-intelektualna vertikala? uvjeren sam da je i tvoje ime na tom sramnom popisu neradnika i netalentiranih piskarala. Čestit ti Božić.

    avatar

    20.12.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • dr. lebowski

    Knjigoljube, briši govna u bilo kojoj inkarnaciji.

    avatar

    20.12.2006. (09:32)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    Knjigoljube, kad bi ti na svoje postove dodavao oznaku "PR izdavačkih kuća", sve bi bilo u redu i to bi bio ok biznis. Postoje velike firme koje zarađuju milijune na takvoj djelatnosti, npr. Pressetext u Austriji. Ali ti i dalje tvrdiš da je npr. Ognjenov ili Krunin PR tvoja autorska kritičica. To je užasno i ponižavajuće i za tebe i za tvoje čitatelje. Clean your act!

    avatar

    20.12.2006. (09:50)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    redistribucija pr-a je legalan posao u civiliziranim zemljama, ali to NIJE književna kritika

    avatar

    20.12.2006. (10:00)    -   -   -   -  

  • A

    Pa Knjigoljub nije književni kritičar. On je blogerski krtičar. Promašio si, Vilenjače, ceo fudbal.

    avatar

    20.12.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  • dr. lebowski

    Napasi se kurca Božidare.

    avatar

    20.12.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  • A

    Opet ti vulgarizmi. Idem ja.

    avatar

    20.12.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    u opisu bloga piše da je književni kritičar.

    avatar

    20.12.2006. (10:08)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    ...i on to opetovano tvrdi u postovima, što je uvredljivo i obijesno

    avatar

    20.12.2006. (10:08)    -   -   -   -  

  • lutajuci

    vilenjak je glup, ali se želi umiliti Manistri što je plemenit cilj. je, dobar postotak bloga jest pr izdavačkih kuća, ali ima tu i AUTORSKIH kritika

    avatar

    20.12.2006. (10:20)    -   -   -   -  

  • petra

    ja tek od nedavno, sam se ohrabrila da budem i pratim ono što jesam. i u svakom se pogledu slažem s tobom i kažem ti samo to, stari!!! i mene uveseljavaju ona prepucavanja u komentarima što ih čitam zadnjih dana kod tebe. ja se ne razumijem u sav taj književni svijet. niti ne želim. pozdravljen mi budi i to!!! ostani svoj, to je ipak najvrednije što tko ima...

    avatar

    20.12.2006. (11:24)    -   -   -   -  

  • b.

    Ne znam kakva je frustracija porodila gornji kobasičasti komentar. Stvarno svakakvih debila po ovom internetu...

    avatar

    20.12.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    lutajući, tebi to tamo gdje radiš vjerojatno nitko nije objasnio, ali objavljivanje pr-a pod krinkom članka je razlog za izvanredni otkaz u većini mainstream medija

    avatar

    20.12.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • dviz

    Pa ovo je strašno. Moljče, hvala na dobrim željama, veselim se i ubuduće prvim jutarnjim blogonovinama kod tebe. I što više dobrih, zanimljiv knjiga te komentara :))
    Inače. otkad te čitam jednako su mi zanimljivi i oni dragi i suvisli komentari te prepucavanja. U svemu tome Manistrini su mu mi uvijek bili potpuno na mjestu, ako je kudila, kudila je s razlogom, mahom su bili referentni i informativni, a negativan prizvuk činila mi se ironija, a ne zloba. Tako da sam vrlo iznenađena gronjim komornim tonom.
    Nadalje, pročitala sam žigola Zimu i ono o blogovima je rekao tek tako, kao bestežinski uvod u tekst, po meni. Baš njega briga z afenomen blogova, odnsona sigurna sam sam da one dobre zdušno i čita te cijeni. A ostatak kritike o Baretiću napisao je dužnosnički. Takvog ga volim. Nekako mi se ne čita ta knjiga, ala ako si je ti il tko drugi pročitao, voljela bih čuti i vaše mišljenje. Puno pozdravčića

    avatar

    20.12.2006. (11:53)    -   -   -   -  

  • uf-uf-uf

    Prijatelju, ponovo ti kažem: ukini opciju za komentarisanje. Bitno je da su kritike dobre, i da postoji mogućnost da se vidi statistika (a čitaju te skoro kao nas).
    Mislim da je došlo vreme da amatere prepustiš njihovim kolegama.

    Druga opcija je: da li želiš da ti BKG pokloni stalnu domenu? Na blogu ostavi samo link ka njoj. Napravićemo da se ažurira jednostavno, isto kao blog.

    avatar

    20.12.2006. (12:28)    -   -   -   -  

  • Sinke

    Hvala na čestitkama, Moljac. Daruj mi na svom blogu zabranu anonimnih komentara, da mi je lakše čitati tvoje kritike- malo su se pubertetlije razgalile.

    avatar

    20.12.2006. (12:30)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    vilenjače dragi, slobodno se pravi glup i dalje i glumi da nisi primjetio da PR-ove izdavača objavljujem sa naslovom NOVO + naslov izdanja i uz naznaku 'Riječ izdavača', dok SVOJE AUTORSKE KRITIKE naslovljavam s KRITIKA i naznačujem sebe kao autora, mjesec i godinu nastanka kritike i medij u kojem sam je prvotno objavio

    avatar

    20.12.2006. (13:03)    -   -   -   -  

  • sisajed

    dobro je rekao Puf-puf, ionako se ovdje već odavno ne vode kvalitetne rasprave već samo lajanja anonimnih gladnih džukela koji bi kujicama lizali onu prostu stvar

    avatar

    20.12.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    kao što možda primjetiste onemogućio sam anonimne komentare i komentare pojedinih blogera - do daljnjega...
    nije mi drago, ali siguran sam da ćete razumijeti da ovo više nema smisla, primitivnost ne možeš na civiliziran način iskorijeniti.

    iskreno se ispričavam svim korektnim anonimnim komentatorima koji su u većini

    smirit će se bagra (valjda) i ove će mjere vrlo brzo biti ukinute

    avatar

    20.12.2006. (13:25)    -   -   -   -  

  • irid

    ovaj komentar je namijenjen anonimcu koji se ljuti sto su neki pisci, po njegovom misljenju nezasluzeno dobili veliku bozicnicu od 21 000 pa sve do 80 i nesto tisuca kuna. Recimo da su nagradjeni imali veze kod komisije. A jesu li njihova djela zasluzila toliku potporu pokazat ce vrijeme. Na mome blogu mozete vidjeti sastav komisije koja je vedrila i oblacila pa im se zalite ili im (nagradjeni) recite hvala.

    avatar

    21.12.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • zakomentare

    majko mila kakvo sebeljublje! Moljce, cifru kojom se hvališ mnogi od nas koje ti nazivaš zlonamjernima zaradi u dva mjeseca. Pisanjem. O kulturi ;) Evo - LOŠ SI. I, ne, nisam ti zavidna, jer ja se onim što volim bavim puno radno vrijeme i za to sam bolje plaćena od tebe. Tvoj uspjeh mi ne može smetati jer pisanje na tvojoj razini(i s tim uspjehom i tolikim honorarom) bih ja smatrala nazadovanjem. So long and thanks for all the fish!

    avatar

    23.12.2006. (00:38)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    svaka čast, čestitam i drago mi je zbog tebe.

    inače, i ja se onim što volim bavim puno radno vrijeme, ali slobodno vrijeme ispunjavam još nečim što volim - pisanjem... a taj mi hobi, eto, donosi i (gorespomenutu) šuškavu satisfakciju...
    i svima vam od srca želim da se i vama takvo nešto ostvari...

    avatar

    23.12.2006. (09:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...