Komentari

bigg.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • bosonoga

    klinci su tako divno iskreni i kod njih je sve vrlo jednostavno, crno na bijelo, nema između. nije ni čudo što čikam kao luda kad su na mene urlali zbog toga, svatko sa svojim čikom u zubima:)

    avatar

    19.12.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • alkion

    Baš je prije neki dan trill na svom blogu pisala nešto o odgoju djece i tamo sam ostavio ogroman komentar. Kako se ne bih ponavljao baš svuda samo ću te pozdraviti i jednostavno zaključiti: djecu odgajamo upravo u onom duhu i karakteru kakvi mi jesmo i kako smo odgojeni (naravno da izuzeci potvrđuju pravilo). Utješno je u svemu tome što najveća većina nas postanemo dobri ljudi korisni i sebi i zajednici. :)))

    avatar

    19.12.2006. (20:51)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Eh, da postoji recept za odgoj primjenjiv na sve....kako bi se izumitelj obogatio :))

    avatar

    20.12.2006. (08:56)    -   -   -   -  

  • vwolf

    odgoj djece?....khm.... :))))) ja sam recimo odličan savjetnik šta da ti kažem - čak me i plaćaju za to; tako i doma mojoj curi dijelim tu i tamo super savjete od toga do kako se u kojoj situaciji postaviti ili kako savladati neki problem - pri tom joj obavezno naglasim da to što joj ja slikam savjetima nisam ja - nego da sam to ja, kakva bih bila postala da sam imala priliku ja samu sebe odgajati :)))))

    avatar

    21.12.2006. (09:02)    -   -   -   -  

  • tinčica u tramvaju

    ma nisu klinci tako bešćutni. moj tata je pušio potajno, a mi smo se pravili da ne znamo.

    avatar

    21.12.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  • tinčica u tramvaju

    a ovo sa zaboravom nije jučer izumljeno. moja se familija u Brodu, početkom devedesetih nije mogla načuditi otkud meni riječi poput supa ili kašika. oni jedva da i znaju što to znači.

    avatar

    21.12.2006. (23:10)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    hm, koliko sam ja primijetila, klince smeta isto što i nas - zapovijedanje, zanovijetanje i cjepidlačenje. to je dobro, znači da su i oni ipak ljudi. dakle, možemo se dogovoriti.;))

    avatar

    16.01.2007. (00:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...