Komentari

obsijana.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Sic

  Prva kuća koju vidiš kad uđeš u Pulu s prave strane.

  avatar

  12.12.2006. (08:05)    -   -   -   -  

 • codegun

  Mene zanima ovo zadnje kaj si napisao. Misliš dobiti struju prije nego imaš instalacije? Ne znam kako radi Elektroistra no Elektra neće spojiti struju dok nemaš složene elektroinstalacije i udaren pečat od ovlaštene osobe da je ona to spojila.

  avatar

  12.12.2006. (09:29)    -   -   -   -  

 • Šijanac

  Ma zapravo sve što nam je trebalo je bila pozicija gdje će biti stalni ormarić za stuju. Za sada je samo zbog je prodefiliralo nekoliko osoba... nešto komplicirali tipa planiraju zbog ovih ispod nas graditi negdje trafostanicu, a mi ne mislimo u nedogled čekati informaciju.... baš mi je pričao elektroinstalater kako je negdje dovukao kabele na mjesto gdje je on mislio da će biti ormarić i onda je tip iz elektroistre rekao ovdje će biti ormarić (naravno neko drugo mjesto) i eto 10000 kn dodatnih troškova u kablovima... stari je bio u petak u elektroistri i nije baš uspješno pronašao ljude... kao treba se netko javiti unutar desetak dana... budemo vidjeli... e da možda ne znaš ali mi trenutno imamo privremeni priključak sa strujom (redovno dolaze uplatnice), tko zna koliko wati trebalo bi biti pola zakupljene snage, no mislim da je nekim minimum...

  avatar

  12.12.2006. (11:33)    -   -   -   -  

 • NY

  Koliko vidim ovdje na blogovima samo informaticari imaju svoje blogove.. pa uskoro se i ja pridruzujem nagodinu kad pocnem sa gradnjom.. trenutno sam sada u fazi dobivanja gradjevinske dozvole.. komunalni doprinos je rjesen ... sad cekam uplatnicu za vodni doprinos i navodno bi nakon toga trebao dobiti gradjevinsku.

  avatar

  13.12.2006. (10:25)    -   -   -   -  

 • codegun

  samo opleti meni će biti vrlo zabavno čitati sve ispočetka. Ej, šijanac, jedna dobronamjerna preporuka: trebao bi smanjiti broj postova po stranici ili smanjiti broj slika. Meni se tvoj blog beskrajno dugo učitava a u firmi sam na ADSL-u.

  avatar

  13.12.2006. (10:57)    -   -   -   -  

 • NY

  zaboravih upisati nadimak kod komentiranja ;)

  avatar

  13.12.2006. (11:39)    -   -   -   -  

 • vatra

  NOVOFERM....problemi s ponudom...živo se čudim...
  Ja sam tražio garažna vrata...nekako došao do njih...dbio brzinsku ponudu....korektnu...
  isporuka i montaža u roku....
  I BAŠ SAM ZADOVOLJAN....
  vrata su super....u lijepoj boji antrazit siva....
  motor ....tih ....

  avatar

  07.05.2008. (21:55)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...