Komentari

marita.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • brod u boci

    Hvala ti za toplinu koju nam daruješ na svom blogu... Želim ti i dalje puno pozitivnih misli...

    avatar

    11.12.2006. (08:43)    -   -   -   -  

  • jibica

    Kakav si u poslu, takav si u privatnom životu - to je stvarno istina, jer može se vidjeti po sitnicama kakav je tko, ali to što mi zapravo ne želimo vidjeti.... tko nam je kriv... :))

    avatar

    11.12.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  • pupak svijeta

    U toj rečenici ima puno istine. U idealnim uvjetima.
    Ipak, mislim da nije ipak tako primjenjiva. Zašto ?
    Zbog različite motivacije. To bi vrijedilo u slučaju da radimo posao za koji smo se odlučili, koji je naš izbor, naša ljubav, ono zbog čega smo upisali fakultet itd...
    U ljubavi nesebično davati, biti strpljiv i ustrajan, voljeti i biti sretan zbog sreće ljubljene osobe... S druge pak strane, mogu li se radovati što je moj poslodavac kupio novo auto a meni neće dati Božićnicu, ili je sebi priuštio deset dana skijanja u Italiji a moje dnevnice preko blagajne isplaćuje sebi. I tzako dalje, i tako dalje, i tako dalje... Bez obzira što mi je stalo do posla, ipak neću dati maksimum nego samo ono što je nužno potrebno za dalje, ako se ništa više od toga neće valorizirati, bez obzira na sav trud, predanost i rad... I na kraju sam sebi izgledaš budala...Teško je relativizirati stvari, kad je tisuću i jedan faktor uključen...
    Ipak, slažem se da su neke generalne osobine zajedničke: urednost/neurednost, ažurnost/održanje obećanja, odgovornost...

    avatar

    11.12.2006. (13:51)    -   -   -   -  

  • Leendeliv

    To je stvarno istina.
    Uostalom, tvoje privatno stanje mora se odraziti na tvom poslovnom stanju i obratno i zato što je čovjek sklon povući sve na dno kada jedna stvar propadne, ali nasreću i posvetiti se zdušno svemu ako postoji jedna stvar koja ga zbilja veseli.
    Želje za prosinac su ti jako lijepe ;) i nadam se da će ti se ostvariti.

    avatar

    11.12.2006. (21:05)    -   -   -   -  

  • moj_svijet

    tako je lijepo vidjeti kod tebe neka nova slova... a i dala si mi na razmisljanje sada... kakva sam u poslu? :)))) pusa velika

    avatar

    12.12.2006. (14:41)    -   -   -   -  

  • ::OceanStar::

    "Predivan i ljubavlju ispunjen prosinac vam želim s željom da zaista znate kakvi ste i da se to ne sramite pokazati. " E hvala.. hvala :)

    avatar

    15.12.2006. (14:44)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Ta rečenica može se i okrenuti,ja sa m ju češće primjenjivao na svom radnom mjestu,a bilo ih je dosta."Rad je ogledalo tvog privatnog života".Ipak smo svoju osobnost formirali prije prvog zaposlenja,Kroz obitelj,šklu,društvo u cjelini.I nadograđivali ju radom.
    Znaš li koliko je njih koji ne ispunjavaju ni minimum ovih karakteristika na radnim mjestima:rad,red,disciplina?Kao da su pali s Marsa ili rođeni ispod Savskog mosta.
    Tebi i tvom Anđelu ćuvaru neka predstojeći blagdani budu dani opuštanja,zadovoljstva.Iskreno ti to želim!I u to veliki osmjeh ostavljam!

    avatar

    16.12.2006. (09:43)    -   -   -   -  

  • Siscijanka iz drevne Siscije

    a kod mene doma u Zagorju se veli: "kak pri jelu tak pri delu" i to također mnogo govori o nama

    avatar

    16.12.2006. (19:09)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    ...samo da ti poželim sve najbolje povodom nadolazećih Bladgana, mila....

    avatar

    22.12.2006. (13:03)    -   -   -   -  

  • mali vrazicak

    super ti je blog.........

    avatar

    16.01.2007. (22:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...