Komentari

cityofmymind.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • **...::aNđEo S gReŠkOm::...**

    e...nisi nepristojan...
    al' mogao si mi i reci tko si !?

    avatar

    09.12.2006. (17:29)    -   -   -   -  

  • Lost Ainu *

    hm... da.. jucerasnji dan je bio dozlaboga dosadan.. a ovo pametovanje na kraju mi se fkt svidjelo... khm, da... danas je nedjelja... o jos je dosadnije... meni dođe da zaspim.. aj, pozdraw

    avatar

    10.12.2006. (11:38)    -   -   -   -  

  • Eleanor Rigby (I.W.)

    Svi ljudi do kojih mi je stalo umiru... i tako... a ne znam što reći... i pametno iskometirati... Subota je ok dan... ali Nedjalja je koma... Nemam šta za raditi osim crtati... i spavati.. i gledati tv...ili slušati glazbu... a sjebano... a dobro ima se šta za raditi... ali je DOSADNO!!
    Evo komentirala sam, mogao bi i ti nešto iskomentirati na mom blogu... ali tek kad napišem normalan post... "normalan"- ha ha... a to neće biti nikad!!
    Neda mi se više pisati...
    Odjavljujem se...
    By

    avatar

    10.12.2006. (17:12)    -   -   -   -  

  • AMI - bez linka

    mrzim nedjelju jer tada imam instrukcije... :( jebes matematiku.
    Ali subota....

    avatar

    11.12.2006. (20:06)    -   -   -   -  

  • punk petar pan

    uuuu kulj dizajn... nebi bilo dobro da nam je uvijek loše u životu, ali ni da nam je uvijek lijepo... bilo bi dosadno, nestala bi ona neizvijesnost, ona nestalnost... svatko u životu ima i uspona i padova... cijeli život učimo uostalom... i sada sam se sjetila jednog citata: "Život je nemir: hitnja u sudarima i nesvjest u zavitljajima. Sreća je mir: odmicanje od života, uravnotežavanje svih gibanja. Kad srce stane – onda počinje sreća."(M.Begović:Pustolov pred vratima... usput preporučam knjigu za pročitati :)) btw ti isto ideš u gimnaziju pretpostavljam? pozdrav (jebote koliki komentar ostavih... :))

    avatar

    15.12.2006. (18:48)    -   -   -   -  

  • Deathpaw

    ...khm, vidim da ti se ne da ni postove pisat... =/
    ...=)...

    avatar

    16.12.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • † anđeo s greškom †

    da evanescence..ha, jednom riječi volim ih i životni mi je cilj biti na njihovom koncertu...
    evo da ti se javim da sem bila tu..i ova slika u boksu gore je zakon!!!
    pozz

    avatar

    16.12.2006. (17:58)    -   -   -   -  

  • keksichoi

    pozdrav kolega,slushaj izgleda da chete morati svoju opremu nositi,jer se mi odma nakon snimanja moramo useliti u rupu,ono,chovjeku smo platili lovu i sve to i on samo cheka na nas kad da dodjemo.eto pa toliko da ti javim!
    josh jednom chu ti u shkoli rech za vsaki sluchej,ne?
    odzdrav!

    avatar

    17.12.2006. (22:16)    -   -   -   -  

  • Deathpaw

    nema na čemu... stavit ću te u linkove. =)
    super mi je tvoj dizajn...
    a Capan... zakon je on lik... kak ga ne bi obožavala kad mi je skoro buraz... =)

    avatar

    18.12.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  • † anđeo s greškom †

    ah opet da ti se javim švrljam po blogu pa da ti ostavim koji komentar više...e da što se tiče tvog posta...svi imamo takve dane, samo bleimo u prazno i da svima dođe onih zlobnih pet minuta, ja sam ih imala par godina, ali ok neču, ne želim flozofirat opet o tom...
    reci alex da je volim :)
    ajd pozz

    avatar

    18.12.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • angel with gun

    e pa moj karlito... fakat se vidi da si istinski grunger - ili ti istinski adolescent... tu ne mislim ništa loše ja sam to čak id jebeno dulje bila od ikoga... no brija ti je totalno... hmmm, e da za moj blog ili ti bolesno bolesno bolesno... nego nja nja nja nja nja nikad nečeš pogoditi tko sam!!! ma nije ni važno :P nego ovo s adolescencijom - nauživaj se koliko možeš i pazi da iziđeš prije onih strašnih ODRASLIH godina da nebi bilo igla u ruci - rupa u glavi (kao naš vječni adolescent kurt cobain). ajd bye.
    P.s. neču ni provjeravati što sam napisala da ne vidim sranja koje sam ovdje nadrobila!!!

    avatar

    18.12.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • keksichoi

    ma nije uopche problem samo ti reci,nije uopce bed.ovoga....zavrshavamo,ja se jako jako mnogo nadam ovaj tjedan,evo snimili smo bubnjeve i to tako,sad trebamo sve po redu ali to che se ja nadam brzo rijeshit,nechemo nishta odugovlachit jer znam da vi trebate i to,i imamo to u vidu bezbrige,tako da brijem da chete vech pochetkom praznika rasturat po studiju!
    jel vi svirate na bozhichnom sajmu?ne znam vishe ko gdje shta kako zashto ....

    avatar

    18.12.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • keksichoi

    bash sam prochitala post,interesantno,ali stari moj kazhem ti nemoj se uopce zamarat sa tih 5 minuta,hehe,nemoj ih trazhit,pa neche ni doch.shto vishe ochekujesh...ono...onda che ti iznenada izletit,ma nagledala sam se takvih pizdarija u zadnje 4 godine chovjecheuzhivaj u curi koliko i ona uzhiva u tebi,pusti neka ide sve svojim tokom,zabavljajte se,uzhivajte i pustite da vas ja zejebavam i tepam dok se drpate hehehehe.ja cui uvijek biti tu,hehehe.ajde pozdrav uzhivaj!

    avatar

    18.12.2006. (19:57)    -   -   -   -  

  • Deathpaw

    a da? a kaj je pričao? =)

    avatar

    19.12.2006. (16:28)    -   -   -   -  

  • SuperHero

    Ajme, ko bi reko da si ti takav! Mislim, ovak po postovima si totalno oke, a ovak ni ne pričamo, vidiš....
    E da, tko je sad u Eq-u?

    avatar

    19.12.2006. (17:28)    -   -   -   -  

  • SuperHero

    Imam ja snimku jedne vaše stvari sa halloweena

    avatar

    19.12.2006. (17:33)    -   -   -   -  

  • Khalleb

    Hello Katz! Evo mene malo do tebe... Čuj, nisam siguran da imaš 3 iz hrvatskog, č i ć ti idu sve gore i gore... I nisam siguran ni da li ću moći na probe... Čovječe, zadnji tjedan škole je! Imam dosta štreberaja za obaviti... Ako ne budem mogao, vi uvježbavajte G-mana... Za kraj, još nešto: DAJ VIŠE SREDI BLOG BENDA! Pozz....

    avatar

    19.12.2006. (20:46)    -   -   -   -  

  • keksichoi

    ej slushaj danas smo vidjeli stanje,i uglavnom nechemo zavrshit ovaj tjedan josh,znash,ovo chemo napravit kako se spada,evo nemojte se ljutit jebiga,ali nam treba josh barem dva tjedna!!!
    ma chovjeche,znash shta,kao shto sam ti rekla,nemoj nishta forsirat,zaokupi misli nechime pa nechesh toliko razmishljat o tim svim stvarima,ja sam poludila od tog i sad je gotovo.
    always look on the bright side of life!
    jebote imash 15,16 godina koliko vech,iskoristi ih da ti budu u sjechanju chovjeche,kad budesh unucima prichao shto si radio,hahaha,zejebaaancija.mislim ono po tebi kad pricham s tobom recimo,ni ne shvacham shto se krije ispod,a sad kad sam prochitala post,vidim da ti je pun kurac svega,hehe welcome to the club.nije sve tako crno,zapravo nije nishta tako crno,samo razmishljaj o tome kako chesh ljepo svirati sa bendom napokon raditi ono shto najvishe volish,i onda malo otich do cure,sa njom malo prichati ovo ono eto....samo lijepi trenuci,mrksha,samo lijepi.ono ruzhno svaki vikend izrigaj zajedno sa prekomjernom kolichinom koju si popiju.neka potone u oblizhnju kanalizaciju,ili ne znam u shta....
    ovaj vikend je tako veliki faf za popizdit!!!!!ajme chovjeche ispucat chu 99,9 posto onoga shto sam chuvala kroz ova 4 tjedna.shto sam se raspishtoljila sad....uglavnom ajde zhivjeli majstore!

    avatar

    19.12.2006. (21:20)    -   -   -   -  

  • angel with gun

    e pa karlito, morat ču te razočarati... iznenađenje: ne mrzim te!!! ustvari nemam te zašto mrziti... ono "hmmmm" se nadovezivalo da imaš slične brije ko ja samo ih držim na drugom blogu :) uglavnom sve mislim da češ se se složiti na zemlju kad ti kažem tko sam :) ... no nema veze! nego ne poznajem te nešto naročito više iz prolaza... ajd uživaj... i napravi puno, puno lijepih pjesmica... evo moram prestati pisati jer mi inspitacija ističe pa je moram staviti na punjenje... evo sad zbilja prestajem tipkati po tipkovnici... bye... kraj... tj skoro kraj, samo da ti još napomenem : čitam te... ostani lud! evo sad stvarni kraj!

    avatar

    20.12.2006. (20:02)    -   -   -   -  

  • angel with gun

    je nešto novo je uvijek poželjno... njega sam napisala usporedbe radi (stil pisanja u knjizi "dnevnici" ili tako se nekako zove)... ovo s iglom i puškom je sasvim razumljivo jer se na tebi vidi da imaš pameti... hvala bogu da netko o njemu misli što i ja, što dokazuje da iako suprotnom mišljenu večine (po toj temi, nisam usamljena jedinka). ajde napiši još koji postić skoro...

    avatar

    21.12.2006. (00:27)    -   -   -   -  

  • SuperHero

    jel ti znaš ko svira na b.sajmu?

    avatar

    21.12.2006. (14:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...