Komentari

confetteria.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Dust Warrior

    uh, zar to mislis o meni?

    zar nisi pruzila sansu nekom liku u crvenom?

    avatar

    07.12.2006. (08:50)    -   -   -   -  

  • confetta

    e, Dusty.... nisi pazio - lijepo piše da ne (pr)osuđujem one koji pišu o svojim osjećajima.... već neke samoprozvane "face" i "stručnjake"....

    a lik u crvenom... pa, recimo da se moj dragi na tulumu i poslije tuluma jako trudio da ne primjetim nikog osim njega...

    avatar

    07.12.2006. (10:47)    -   -   -   -  

  • Dust Warrior

    ok.. just checking :)

    avatar

    07.12.2006. (11:44)    -   -   -   -  

  • goga bjondina

    um da...samo čudno mi je da se tako čudiš nečem tako očiglednom. odavno sam skuzila tko je tvoj dragi (malo prije nego sto si pobrisala postove jer ti je neka budala otvoreno u komentaru napomenula da je skuzila tko je on) i vrlo je jasno da je rijec o nesigurnoj i povrijeđenoj osobi koja veliča sebe bez ikakve osnove. No po onome sto si napisala čovjek ima neke druge kvalitete ( prema tebi je jako pažljiv i nježan, malome je dobar tata etc) Za moje pojmove on je jako povrijeđen raspadom svog braka i sada jednostavno nije spreman za iskren i dubok odnos. A i njegovi stavovi o zenama su prepatrijarhalni za moj okus. Pa nije Zagreb Stepford. ja se bojim da ces s njim tesko ostvariti vezu kakvu prizeljkujes, ali tko sam ja da ti pametujem. najbolje znas sama. U svakom slucaju ti drzim fige da konacno budes sretna. zasluzujes to.

    avatar

    07.12.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • confetta

    ma znam i sama sve to, samo nekako ... eto, i ja u nekim stvarima živim u nekoj iluziji... Kako god, nisam o tome pisala, ali budem ovih dana, uvela sam neke promjene u poredak stvari, a to je da više ne skačem svaki put kad on kaže hop, ne mijenjam svoje planove i želje prema njemu tj. njima. Živim svoj život a on ako se želi priključiti i napraviti to NAŠIM životom, dobrodošao je. Ali ja zaista više nemam namjeru pokušat ispraviti neke tuđe grijehe ili ispunjavat tuđe snove... Ne ne i ne... Pokušala sam i još ispala kriva da se guram di mi nije mjesto.
    I ja sam u svom životu imam jako ružnih uspomena, stvari koje su me povrijedile i radi kojih se osjećam zakinuto, pa ne očekujem od njega da to sve ispravi!

    avatar

    08.12.2006. (12:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...