Komentari

rahatlokum.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • SadisticoShy

    sve je ok dok te ne nazovu poslije 300 godina da bi malo popričali stobom i uvalili ti Amway proizvode :D

    avatar

    04.12.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  • Tajpvrajter

    Sad se sjećam... ili ipak ne... Jesam li ti ja jednom pijan greškom poslao SMS negdje oko dva-tri ujutro? Kajem se, kajem se, kajem se...

    avatar

    04.12.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    ima puno cura koje se radije druze s MP. lakse se s njima dogovorit, ne ocekuju da pazis kako se ne bi napili kad izadju vani, ne moras trcat s njima od kafica do kafica jer je netko kod im se svidja tamo: nakon 2 kafica ce odustat i reci "ko je j...'

    avatar

    04.12.2006. (16:21)    -   -   -   -  

  • Zrine Milutine

    Meni nikad nije bilo jasno zašto bi se netko htio SVOJEVOLJNO družiti s muškarcima KAO S PRIJATELJIMA. Mislim, drugo je to kad te neka sudbinska nevolja privuče k druženju s muškarcima (vlastiti hormoni, na primjer, ili to kaj ti najbolja frendica hoda s jednim primjerkom narečenih, ili kajaznam, radiš s njima u istom uredu ili ti oni brane selo od agresorske vojske ili već tako neka krizna & ekstremna situacija), ali zakaj bi se s njima prijateljevalo DOBROVOLJNO? Zakaj bi ikoga zanimalo "kaj oni misle"? Pa oni se pitaju kaj ŽENE misle, i to je pravilan redosljed dvojbe pa je shodno tome i muški prijatelj koristan jednako kao i pas koji govori norveški. Zanimljiv kuriozitet, ali koji će mi to kiki. Osim ak ga mogu dobro prodat na eBayu :-)

    avatar

    04.12.2006. (17:49)    -   -   -   -  

  • 2tref

    Rahatli, MP-ovi te vode na mjesta na koja su oni pomno odabrali. Nemo misliti da su ti pokazali cijeli svoj svijet. A RD-a u potpunosti shvacam i podrzavam.

    avatar

    04.12.2006. (18:48)    -   -   -   -  

  • normalnozeznuta.mojblog.h

    ovo mi je super post! imam otprilike jednaki broj muških i ženskih prijatelja i super su mi i jedni i drugi, svaki na svoj način... MPi me često iznenade svojom nježnošću i snagom prijateljstva - ma divni su.... pozdrav od vjerne čitateljice....

    avatar

    04.12.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • rahatli

    @šajo, imam i takvih prijatelja, ali oni brzo postaju bivši prijatelji.
    @tajp jesi srećo, i neka si.
    @atlantik je je, al u obilazak birceva u potrazi za frajerom de jour se ionako ide s babama jer nijedan normalan frajer neće prić ženi koja je u društvu s drugim frajerom.
    @zrine kajjaznam, meni su ti oni tak super, a i darlinga sam već istrenirala da mi 90 posto prijatelja spada među njegovu braću po spolu.
    @2tref, to bi bilo istina u slučaju da su me htjeli barit. a nisu. nadam se. valjda.
    @normalno zeznuta - moji MP-ovi su muceki:)

    avatar

    04.12.2006. (21:16)    -   -   -   -  

  • Antuntun

    Ovaj post me podsjeća na scenu iz 'Harry i Sally', gdje Harry tvrdi da muškarci nikad ne mogu imati ženske prijateljice, jer a) muškarci žele svaku ženu okrenuti, i b) ako ona nije vrijedna sexa, onda ona nije vrijedna ni da im bude prijateljica.

    avatar

    04.12.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • Boletus

    Tvoj blog vraća me u mladost iz 80 - tih godina. Sve je isto. Pozdrav.

    avatar

    04.12.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • Baka

    Hihi, nego imamo jednu sličnu složenicu u današnjim postovima ti i ja. To je sudbina.

    avatar

    04.12.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Mene to podsjeca samo na jedno: parlament i EmPijevce. Tony Blair je, recimo, EmPi. Yikes!

    avatar

    05.12.2006. (08:43)    -   -   -   -  

  • Trenk

    mi muški imamo neke mane, što god mogli napraviti, padnemo na pisanju jedne čestitke ili izbora poklona. Zato imamo žene i prijateljice. Zauzvrat ćemo popraviti vešmašinu, naštimati TV, prenjeti namještaj... Simbioza žena i muškaraca :).

    avatar

    05.12.2006. (10:14)    -   -   -   -  

  • Helga

    hvala, rahatli :)

    avatar

    05.12.2006. (11:48)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    Mrtav pijan u tri ujutro šalješ poruke bivšoj, a ne zajebavaš prijateljice. Pravilo!

    avatar

    05.12.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    e draga, a sigurno jos nisi imala dobrog prijatelja koji je tako zgodan da su sve zene bile zaljubljene u njega, a on u stvari bio biseksualan. pa bi zvao u 3 ujutro i objavio svoj "coming out" i objasnjavao da on u stvari voli i decke ali da se nikak s njima nemre seksat........i onda bi mi se jadao satima....nocima i kukao za nekim plesacem u kojega je zaljubljen......ja sam mu onda jednom prilikom rekla da ja to vec sve znam, da on voli decke, i da nemam s tim problema ali da ga molim da me ne naziva tako kasno jer u 7 ustajem. vise me nikad nije zvao :-(....tu i tamo je pisao ali to je bilo to....

    avatar

    05.12.2006. (13:29)    -   -   -   -  

  • zenzena.mojblog.hr

    Tekst je odličan. Da li da prestanem s time i obratim pažnju isključivo na sadržaj jer je stvar preočita. Jebo mene i profesionalne deformacije.
    A sad da odemo na temu.
    Ti si bolji čovjek od mene, u to sam se više puta uvjerila. Gle, i ja sam imala masu muških prijatelja. I sve što sam naučila, od njih sam naučila. Obožavala sam svoja muška društva i prijatelje. Tako lako i fino, i neopterećeno i s puno piva. Ali iz nekog razloga uvijek je stvar pucala upucavanjem. Većinom s njihove, al jednom i s moje strane. Nikad me nije jače boljela džigerica nego kad me taj dragi frend na kojeg sam pukla kao kokica odbio. Mislim da sam jednostavno preseksi za tu stvar. Ako ti do Dallas, ja sam više Insatiable. LOL.

    avatar

    07.12.2006. (11:58)    -   -   -   -  

  • zenzena.mojblog.hr

    Usput, mislim da mene zaludi testosteron, pa onda ja počnem nesvjesno zavodit, a kad me MP oni spopadnu, a ja se uvredim jer me ne doživljavaju kao ljudsko biće. Imaš kakav savjet kako ne počet treptat okama? Biraš ružne muškarce? Smrdljive? Oniže?

    avatar

    07.12.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • zenzena.mojblog.hr

    Oprostite na greškama u sintaksi i pravopisu. Tipkam jednom rukom. Žuri mi se, a tema me zanima.

    avatar

    07.12.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  • anspik.

    kod mene ptice počinju urlikati već oko 2. poremećene su. i da, koje je skriveno značenje pesme o jednom petlu???

    avatar

    09.12.2006. (16:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...