Komentari

nexetopia.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • SmIjAt sE KaD Je nAjGoRe A sVe U dUsI NoSiTi...

    Bok!

    Ja san tek nedavno ''uplovila'' u blogerske mreže...
    Napisala san jedna post i sad tražim zanimljive blogove i blogere sa kojima bih mogla biti u kontaktu.
    Sviđa mi se tvoj blog i nadam se d aćeš ako dođeš i ti isto misliti za moj.

    Sve u svemu,
    ugodan vikend.

    Pozdrav!

    avatar

    25.11.2006. (16:08)    -   -   -   -  

  • Šopar

    WTF??? Koji kurac glumis neku agoniju????? Kakva agonija, kakva bol, kaj ti znas o boli, kaj bilo ko zna o boli??? Meni se raspalo sve za kaj sam se boril i molil 3 godine, i vjerojatno sam ja kriv za neke stvari, bil sam djubre, ali sad nemogu patiti zbog toga. Pal sam proslu godinu radi te patnje. Tebi velim ne radi sranja. Sad znam kolko jedan drugome znacite, ali Les, problem je u tebi, u tebi i onoj Idi, jebo majku, pa koji kurac josh uvijek mislis na nju??????? Nebres kroz zivot hodati natraške. Jer ako to radis, kaj imas od zivota??? Mores patiti, agonizirati, ali zivot nije grcka tragedija, nema katarze, ostaje samo da probas biti jak, i reci svi "JEBITE SE!!!!!!!!!!", i dovidenja, a ne da glumis mladog werthera. Ajde, chill covece, pusti sve u kurac.

    avatar

    26.11.2006. (12:14)    -   -   -   -  

  • neverone

    jebote led,o čemu ti pričaš? pa nije ovo nadmetanje koga više boli i ko se kako osjeća? ovo je moj blog, i valjda TU mogu napisati kako se osjećam??? i to što ti proživljavaš svoja sranja ne znači da mene moja ne bole, pa svako ima svoj križ, i to što ti imaš više sranja sad, sorry, ali to ni najmanje ne olakšava ovo moje... kad već pričamo koga kako boli.

    ne radim ja više sranja. jedina sranja koja ću raditi su ona sranja prena onima koji su zaslužili određena sranja. to je to.

    odakle ti pak ida? da mislim na nju? pod milim bogom, ona i ja smo prekinuli prije više od tri godine, ja nemam više veze s njom niti ona sa mnom. niti mislim na nju, koja ti je to finta???!!! normalno da je to bilo iskustvo koje me promijenilo, ali kake to veze ima tu? ne praviš smisla, šopare...

    moje probleme ja nastjoim riješiti, ako i ne uspjevam, to nije potrabno komentirati ili nabijati na nos, to je moja stvar ako ne uspijem... pa pokušat ću ponovo, čim skupim snage.

    odjebao sam ja sve davno, i sve je to bol koju ja mogu izdržati, jer sam navikao, i ne glumim mladog werthera.. pa jebote led... uopće ne pričam o takvim stvarima vama, društvu i ljudima, eo, možda tebi natuknem, ali jebemu mater, ne možeš mi nabijat na nos ako to OVDJE napišem!

    avatar

    26.11.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • Šopar

    Nista ja tebi ne nabijam na nos. Nema smisla, samo ti govorim kaj si trebal napraviti. Jebote, kak ocekujes biti s nekim u ozbiljnoj vezi, a na blogu pisati o nekoj totalno 3. osobi. I kak da ti onda ne velim da glumis. Odluci se za koga imas kakve osjecaje, i to je to. Nebres brijati da hoces biti s jednom, a o drugoj pisati na blogu (BTW, skuzil sam Floggin' Molly rip-off). Nebres sad govoriti da nije tak. Samo ti velim da odlucis, i da stojis iza svojih odluka.

    avatar

    26.11.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • neverone

    javio se pravi o brijanju na jednu osobu i zaljubljenosti u drugu. dvoličan si. sjeti se u koliko si ti cura bio "zaljubljen" prošle godine dok jelene nije bilo u OS, pa se onda desi sranje da s tim curama ne bude niš, pa onda odfeš doma u ČK i bude neš s jelenom, pa opet nju voliš i opet bude sve dobro, pa iskrsne neka pizdarija s jelenom, pa opet nazad.... šopar, koliko ih je bilo tu u osijeku na tvojoj meti? tri? četiri... otprilike, jer ne znam sad baš točno. i sva ostala ekipa i društvo u to vrijeme će se složit sa mnom, to sam siguran.

    a kod mene nije bilo u isto vrijeme oboje. ne, nije bilo. nisi dovoljno upućen, i osim toga, jako si me razočarao

    a flogging molly rip off nije rip off, već prevedena pjesma. jednostavno to. nisi to nikad nigdje vidiio da neko prevede riječi?

    a odluke i stajati iza njih? hehe, za to si fulao vrijeme.

    avatar

    28.11.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...