Komentari

012station.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • vilenjak

    S jedne strane si potpuno u pravu. S druge, blog.hr se ruši upravo zato što je na njemu toliko ljudi. bloger.hr ti zna preskočiti već sad kad je na njemu nešto više od 10.000 korisnika... prava alternativa je samo samostalna domena a onda gubiš umrežavanje kroz blogosferu.

    avatar

    23.11.2006. (14:30)    -   -   -   -  

  • zarsipozvaomene

    ima jako puno vidjelica koje vide čitilište
    sveci su ga spominjali
    Limb se smatra gdje odlaze nekrštena djeca ali čistilište kao čistilište postoji
    Isus ga isto spominje i kao tamnicu iz koje neće nitko izaći dok ne isplati do zadnjeg novčića.
    God bless

    avatar

    23.11.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    a vi niste katolici? niste čuli da je papa reko da nema čistilišta? ccc...

    avatar

    23.11.2006. (15:29)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    ...a za spamanje se ide ravno u pakao gdje vam djavo nabija spamove u tjelesne otvore

    avatar

    23.11.2006. (15:29)    -   -   -   -  

  • thule

    kao prvo da zahvalim što me navodiš kao primjer i pritom me obavještavaš o tome!!
    a što se tiče mog otpora, mislim da sam ja premalena riba u prevelikom oceanu i da moj pojedinačni primjer neće baš puno toga promijeniti (ali barem može poslužiti kao primjer)!
    nakon što sam pročitao njihovu obavijest i pokušao vratiti komentare - nisam uspio! poslao sam im mail gdje im opisujem svoj problem, na što oni daju odgovor isti kao i na naslovnici - dakle, odgovor koji apsolutno ništa ne rješava!
    njihov odgovor na moj 'revolt' je micanje mog posta s naslovnice (nema ga ni u arhivi)! i ne, taj post nije nestao s naslovnice kao i postovi na blogovima jer je nakon uočenog (i popravljenog?) problema bio tamo, samo je naknadno maknut, vjerojatno kad su vidjeli moj najnoviji post....

    avatar

    23.11.2006. (15:36)    -   -   -   -  

  • SeveFanClub

    ma joj takve komentare neću uopće gledat... mislim ti si očito osoba koja druge sudi prema imenu a ne zaslugama... primjerice Hrvata ubojicu i silovatelja gledao bi blagonaklonije od kakvog Srbina ili Bosanca bez ikakvih predrasuda koji bi recimo prema tebi ili bilo kome mogao biti i poput Krista.
    znaš ono,
    A: e kak si ti meni dobra osoba, baš mi se sviđaš, super si!
    B:Joj fala!
    A:Btw kako se zoveš?
    B:Jovanović Selma.
    A:ajme smeće jedno gubi se od mene!


    meni to zvuči prejadno i tužno!

    avatar

    23.11.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  • thule

    @vilenjak - nije bitno koliko korisnika može koji blog servis podnijet, na blogeru ima manje korisnika/čitatelja i oni imaju manji kapacitet - ok! ali tamo unos posta traje jednu desetinku sekunde, prilikom prikazivanja/skrivanja komentara ne reloada se cijeli blog nego se samo prikaz komentara mijenja, sve skupa radi brže, elegentnije, jednostavnije - a to je ono što bi trebalo zanimati jednog prosječnog korisnika!
    a tog istog prosječnog korisnika nije briga za kvar na raid-u, dns adrese, upgrade-ove zbog kojih nije mogue pristupiti blogovima, preopterećenost servera, prelazak na ajax i slično....

    avatar

    23.11.2006. (15:40)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @vilenjače tržište kažnjava bahatost. Ne odmah, ali nastave li se ovako ponašati i biti demokratični kako jesu, ubrzo će ljudima dojadit takav teror na naslovnici i van nje... pa će otići tamo gdje istog nema.
    @zarsipozvaomene priznajem samo vidjelice koje odobri Vatikan. Oni koji nemaju "licencu" ne mogu stajati iza nečega što se kosi sa naukom sadašnje papinske administracije ;)
    @thule ne umanjuj snagu pojedinca. Sustavi se sastoje od jedinki. A kad pojedinci počnu izlaziti iz trulog sustava, taj isti "sustav" kojeg čine u biti loši vođe, počnu vući očajničke poteze. Kao što reče njihov odgovor na moj 'revolt' je micanje mog posta s naslovnice najbolje govori u prilog toj bahatosti. Klasično staljinističko razmišljanje... :(
    @SeveFunClub zvučiš mi izgubljeno koke... jer se udaljavaš od bitnog. Što siješ to ćeš i žeti. Šefica ti je išla tamo zarađivat pare na nekakvom bratstvu&jedinstvu i jugonostalgiji... i zato je izgubila domaću publiku. Nije to njen grijeh, ona siroče samo pjeva, već od onih koji joj vode kampanju i za to uzimaju dobru lovu.
    O meni ne sudi, jer me ne znaš. Najbolji su mi takvi čovjeko-ljubitelji, koji se do jučer nisu znali prekrižit, a sad mi prodaju nekakav mir i dobro pristup u stilu svi smo mi ljudi. Činjenica je da oni koji ne cijene svoje, ne znaju cijeniti ni tuđe... i tek je to prejadno i pretužno...

    avatar

    23.11.2006. (16:24)    -   -   -   -  

  • SeveFanClub

    G ono sam tek morao obrisati jer je zauzimalo pola bloga...

    e može ovako, oko jednog se slažemo, nećemo suditi o drugima, jer i ti si fulao nešto jako bitno, a to je sačinjeno u zadnoj rečenici tj. ono sa križanjem... ja samo hoću reći da iako sam Kršćan, Katolik (o tome stvarno ne bi) i možda veći od tebe i cijenim svoje, ne gledam istoga trena nekom u putovnicu, nadalje i ja se slažem da je Petrović neke stvari za** ali isto tako mislim da Seve nije zaslužila da je se tako pljuje...

    ovo sa bratsvom je isto malo glupo zaključeno, mislim da u glazbi ne mora uvijek biti politike...

    avatar

    23.11.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Gle SFC najradije bi ti vratio istom mjerom i obrisao tvoje komentare, ali na žalost tako nećeš ništa naučiti u životu. Dok sa "svog" bloga uklanjaš ono što ne veliča lik i djelo tvog idola i/ili posodavca, moj spamaš s nečim što uopće nije tema rasprave. Zato ću te zamoliti da to više ne radiš, odnosno ako imaš što reći, reci na temu posta. Ostali posjetitelji na temelju komentara koji si obrisao, procijenit će sami da li je netko pritom vrijeđan. Ne reci lažna svedočanstva, #8... kršćanine...

    OBRISANI KOMENTAR:
    Organizacija nije nešto apstraktno već se sastoji od ljudi s imenom i prezimenom. A meni ta imena govore dovoljno... Petrović, Jovanović, Milivojević, Vučković... znači svakoga ide prema njegovim zaslugama :p
    (012 STATION Team 23.11.2006. 15:21)

    avatar

    23.11.2006. (18:47)    -   -   -   -  

  • SeveFanClub

    slobodno obriši komentare, slažem se da nemaju veze sa temom ali morao sam komentirati ono... Mir s tobom!

    avatar

    23.11.2006. (19:57)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Komentar s kojim se ne slažeš, komentira se tamo gdje je postavljen. A ne brisati ga sa svog bloga pod nekakvim jefinim izlikama tipa predug je, i onda ga komentirati na tuđem blogu. To ti je doslovno anti-reklama. Znači da nisi dorastao obračunati se verbalno s ne istomišljenicima i eventualnim pljuvačima one koju promičeš i braniš. Brisanje nije oruđe demokracije već diskusija. Analogno, može se zaključiti kako s marketingom navedene pjevačice nemaš doslovno ništa, budući joj više odmažeš. Razmisli malo o tome prije sljedećeg posta i komentiranja.

    avatar

    23.11.2006. (20:17)    -   -   -   -  

  • SeveFanClub

    hvala ti na iskusnim savjetima, ipak ne bih se složio s time ako zoveš naš blog svojevrsnom "reklamom" da bi tamo trebale stajati vulgarne, uvredljive, ponižavajuće ili bilo kakve poruke koje govore "protiv proizvoda", možda ne gledam TV koliko i ti, ali nigdje nisam vidio da u reklamama pljuju ili dopuštaju pljuvanje svoga prozivoda...

    inače našao sam još nešto oko čega se slažemo, a to je tema ovog tvog posta... naime ispravka radi nama su nestali komentari poslani čak do 29.10. i ja sam po*** ali što da ti kažem, sada si vjerojatno sretan zbog toga... ;)

    avatar

    23.11.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • biti bolji-be better

    komentari su neki nestali..ali ja sam to ovako prihvatio..nije važno..postovi su ostali živi..pa opet mogu doći komentari..

    avatar

    23.11.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • -Watashiiii!!!111!1-

    Inace su blog.hr i forum.hr poznati po "pusti me da vrishtim" stabilnosti, ja sam tu samo zato sto sam zapeo otpocetka pa mi je glupo selit se. Al jednog dana kad pogubim sve postove (a imam blagi osjecaj da ce se to desit s obzirom na poslovicno savrsenu stabilnost blog.hr) vjerojatno idem drugdje :P

    avatar

    23.11.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    u pravu si, treba nas biti vise koji ce se buniti, iako sam ja cesto lijena i cini mi se da je to borba s vjetrenjacama, ali nije, znam. bit ce nam gore, sto je vise ovako lijenih kao ja. par puta sam im poslala email ili proslijedila post u kojem se zalim i naravno, nisam dobila odgovor. pozdrav!

    avatar

    23.11.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Potpuno razumijem tvoj stav. I samo jedna napomena, za one koji ne zanju..samo jedno logično pitanje..kako se blog financira, kada je tako besplatan?? Logični odgovor.baneri. Da nema toliko blogera, ne bi bilo niti banera, dakle, ipak zarađuju na nama, i trebali bi barem na neki način, uvažavati ono što nas muči.
    Ili možda griješim??

    avatar

    23.11.2006. (23:59)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    hehe, ima par izvrsnih misli izrecenih u postu, butnovnice s razlog... ;)) Medjutim, ja se nisam previse uzbudjivao oko izvorno izgubljenih komentara, ja sam zadovoljan i sa kopijom, ali to je prije svega moj stav.

    avatar

    24.11.2006. (08:43)    -   -   -   -  

  • suza

    za mene je to sve znanstvena fantastika, ja sam tupsic glupsic ali moram nesto primjetiti; zar nije blog besplatna usluga? ono nije to plati pa se zali? uopce ne znam (nit me nesto posebno interesira) kako to funkcionira, piramide, hijerarhije.....cool liste itd.

    avatar

    24.11.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @SFC netko reče - ne sudi o drugima, da ti se ne bi sudilo. Zato u smislu daljnjeg marketinškog obrazovanja, pročitaj post od 21. srpnja i shvatit ćeš da naslađivanje tuđoj nevolji nije dio mojih životnih uvjerenja.
    @Biti Bolji - Be Better volio bi da si u pravu, ali bojim se kako ti je nanešena ne popravljiva šteta u duhovnom smislu ;)
    @-Watashiiii!!!1- pokrenut ćemo mi i tebe na kraju... a u međuvremenu sejvaj ono što radiš... uvježbaj prstiće na povremeno stiskanje ctrl+s
    @Druga Strana Atlantika na to oni i igraju. Na lijenost i ne zainteresiranost pojedinaca. Takozvani zombizam....
    @ledena naravno da zarađuju. Pa nisu oni hrvatski vojni piloti, pa da rade za kikiriki. To su privatnici koji ubiru plodove svoga rada. Znači ako ne rade dobro ostat će bez posla. To je prirodna selekcija... darvinizam... opstanak najsposobnijih... a valjda će to i oni shvatit...
    @sick of it all hvala na komplimentu. Btw trudim se učestalo maltretirat svoje moždane vijuge. Biti spreman na cijeli dijapazon ugroza koje nas okružuju... kako bi opstao kao samostalan i ne ovisan pojedinac među zombijima...
    @podloga ne trebaš znati kako to funkcionira u konkretnom slučaju da bi znao model ponašanja koji je uobičajen za naše društvo. To je standardni model protkan nepotizmom, bahatošću i drugim odlikama koje treba kažnjavati... kako? prirodnom selekcijom tj. odabirom....

    avatar

    24.11.2006. (11:45)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    hoćeš dariusov mail? naišla slučajno kad se svađal s jednom blogericom pa pospremila... veli škvadra da su počeli odgovarati na mailove! ja sam bar za ovaj vikend spremna-sve sam skopirala i sejvala pa nek delaju kaj hoće! :)

    avatar

    24.11.2006. (14:52)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    odi sad na index... upravo im ne radi ni matični sajt a kamoli bloger... ima li neko iskustva sa mojblog.hr?

    avatar

    24.11.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @zgbaba ne pada mi na pamet obratiti se Njegovoj preuzvišenosti i gospodaru No.1. Zamisli da me glavni master-blaster ove blogosfere sprži svojim moćima i izbriše iz virtuelnog svijeta. Mislim da bi mi zbog toga sigurno proradio PTSP i da bi se vrlo brzo našli offline. A to ne bi bilo dobro. Zato bolje ne čačkat mečku... žišku ;)
    @vilenjak izgleda da pucaju po šavovima. Tako je to kad nastupaš megalomanski i ne pokrivaš se s onim što imaš. Vidjet ćemo...

    avatar

    24.11.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    ja sam digla ruke od vraćanja izgubljenih postova i kometara...ja sam ovdje tri godine i to se stalno dešava, pa sam digla ruke....uhvatila sam sebe da ti čitam blog sam bog zna koliko ( skoro pola sata, ako ne i više), pa rekoh da ti ostavim barem neki komentar, ma da ti ne može u ovoj situaciji pomoći.kissssssssssss

    avatar

    24.11.2006. (23:17)    -   -   -   -  

  • lolina

    tak je to kod nas , sve ofrlji na horuk , oš neš.
    ja sam bila otišla prije jednom dok nije radio dosta dugo i vratila se ,- na mojblog i bilo mi je trulo.
    i meni je žao zbog komentara , zato i pišem ,a ne da se sama sebi divim na svojim škrabotinama...a niš kad rikne bum peglala ;))) boook cmok uživaj!!!

    avatar

    25.11.2006. (01:10)    -   -   -   -  

učitavam...