Komentari

silentecho.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • tipster

    Uclanite se u prve Hrvatske besplatne e-mail novine...za dovodenje svakog novog clana dobijate 2.5 kn....a upisom u affiliate program 1.5 kn...detaljno procitajte ovdje.

    avatar

    19.11.2006. (15:40)    -   -   -   -  

  • Kelly Clarkson Fan

    Zanimljiv post... Iskreno, ni sam neznam što da mislim o ovoj temi. Sve je to jako zbunjujuće. Bog je jedna velika misterija i svako ga (ne)doživljava na svoj način. Ja mislim da postoji neka viša sila koja je iznad nas, ali to ne mora biti Bog ili Isus. Smatram da je čovjek sam odgovoran za svoje postupke u životu i za svoju budućnost. Glupo je npr. moliti Boga da dobiješ 2 iz nekog testa, kada to sve ovisi o tebi. Ako si test loše napisao, znaš da ćeš dobiti 1, a ako nisi, znaš da ćeš dobiti pozitivnu ocjenu. Tako da mislim da ti Bog tu ne može pomoći. Što se tiče crkve, ne idem tamo već dosta dugo. Prije sam išao, ali samo zbog svojih staraca. To što crkva traži novce od vjernika, to je u zapravo vrlo licemjerno od njih. Crkva i svećenici zagovaraju "skroman" život, tako da nema smisla da traže novac. A da ni ne spominjem to kako neki svećenici voze skupe aute, itd. Slažem se s tobom u vezi ispovijedi. Zašto bi ja išao tamo nekom tipu govoriti svoje grijehe? Pa to nema smisla. Grijesi su privatna stvar i to treba zadržati za sebe...

    avatar

    20.11.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • Kelly Clarkson Fan

    Pozdrav! =D

    avatar

    20.11.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • clarisss

    Puno puta sam i ja razmišljala o tome i nikako da doprem do odgovora, al znam da je vjera jedno, a crkva kao institucija sasvim nešto drugo, a na nama ostaje da vjerujemo u jednog Boga, zvao se on Buda, Alah ili nekako drugačije, bit je u tome da čovjek ima potrebu vjerovati u "nešto" da bi zatomio svoje razmišljanje o tome kako i zašto se neke stvari dešavaju u životu, pa onda teret prebacujemo na Isusov križ da bi nam bilo lakše i da bi mogli reći: tako mora biti. Tako nekako... Lijepa ti i laka noć :)

    avatar

    22.11.2006. (22:27)    -   -   -   -  

  • ¤... LuXuRious HaRaJuku DoLL ...¤

    ja nemam pojma jel da vjerujem u boga ili ne... nekak vise ne vjerujem nego sta vjerujem. glupo mi je sve to skupa...

    a sad ovo buda/alah/grčki bogovi itd. ... pa ja mislim da ako uopće postoji... onda postoji samo 1 bog samo ga mi doživljavamo na drugačiji način i svaki narod ga drugačije zove. ali onda opet ne kužim ovo sa grčkim bogovima... kak je njih 100 moglo živjet u isto vrijeme... jel žive još uvijek ili su to samo priče? ako žive, koji je pravi?

    ma možemo o tome cijeli dan pričat i na kraju opet nećemo znat odgovor...
    najbolje je ne se zamarat sa takvim stvarima :) šta ćemo drugo...

    avatar

    27.11.2006. (23:05)    -   -   -   -  

  • W. Axl Rose

    neam pojma sta da ti kazem.. pa to radimo iz filozofije cijelo vrijeme.. tam je dosta dobro objasnjeno.. sam koliko ti se da shvacat.. uzifaj. poz

    avatar

    01.12.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • Kelly Clarkson Fan

    Mogao bi nabaciti novi post... =P

    avatar

    04.12.2006. (18:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...