Ma, za sve suodgovorni sami ljudi koji traže takav "dizajn" voća po načelu ponuda-potražnja. Zbog toga je najbolje na zelenom placu tražiti npr.najkržljavije, sitne i pjegave jabuke.Te su najčešće pune okusa, bez obzira što su ružne i neugledne...
26.10.2006. (16:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
žalosno, ali je takvog voća sve više na policama... voća koje nije dozrelo na suncu pa nije uspjelo dobiti slatkoću i punoću okusa, nego je dozrilo u nekom skladištu poprskano preparatima koji će izazvati zrenje!
26.10.2006. (19:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hbmars
A kaj za par godina kad i ljudi budu umjetni - klonirani?
26.10.2006. (14:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hbmars
A kaj za par godina kad i ljudi budu klonovi koji se nabavljaju u voćarni (ili možda "lljudarni")?
26.10.2006. (14:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dva
izgled vara... i kod ljudi, i kod voća...
26.10.2006. (15:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
povremenik
Ma, za sve suodgovorni sami ljudi koji traže takav "dizajn" voća po načelu ponuda-potražnja.
Zbog toga je najbolje na zelenom placu tražiti npr.najkržljavije, sitne i pjegave jabuke.Te
su najčešće pune okusa, bez obzira što su ružne i neugledne...
26.10.2006. (16:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
onakojatrcisvukovima
Ahahaha...ovo je super napisano!
By the way, jednom sam u Trstu jela takve 'jagode'.
26.10.2006. (17:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
onakojatrcisvukovima
Otvorih blog povremenika, ali on je jos gori od mene. Prazno...
26.10.2006. (17:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dragec
Potukao si me do nogu! Priznajem poraz i klanjam se s dubokim strahopoštovanjem! :)))
26.10.2006. (17:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lupi glavom o zid
žalosno, ali je takvog voća sve više na policama... voća koje nije dozrelo na suncu pa nije uspjelo dobiti slatkoću i punoću okusa, nego je dozrilo u nekom skladištu poprskano preparatima koji će izazvati zrenje!
26.10.2006. (19:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dva
postmaster od hotmaila mi vrnio fotkice - napis'o da je bablov inbox ful pun ili imaš neka ograničenja. šaljem ti sad van baj van
27.10.2006. (07:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Laki
Paradajz ove godine bio je najgori ikada-potpuno nejestiv-spolja crven, inutra razne nijanse zelene, ukus kao štirak...vrli novi svet.
27.10.2006. (13:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...