Komentari

evilwilly.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Ne daj Bože JANEY BUNTOVNIKA

    da.. imidž je sve, misliš si e idem ovo isprobat.. ko da ko zna al je istina.. i na kraju nemožeš da prestaneš... mora biti tako... zbog pritiska.. zbog svega jebenoga na svijetu... želiš se zaštiti od drugih, zaštiti zašto?? Svi su bezobrazni, iskorištavaju te i tvoje sve.. sve žele tvoje, i hladno govore što ti govoriš u svoju korist.. zato.. bolje šutiti.. Jako su svi bezobrazni, profesori, doktori... svi. Žele te "pojesti".... Svima nemožeš vjerovati jer su svi hladnokrvne krvopije.. (vjerujem da smo i mi u unutrašnjosti sebe) Svi smo... neki to mrze, neki to koriste (koristi većina) dakle.. hmm.. idem jest, učit gospodarstvo. Bok

    avatar

    20.10.2006. (09:32)    -   -   -   -  

  • Ne daj Bože JANEY BUNTOVNIKA

    ..da, ono, ta neka "zaštita", da se ne izdvajaš od drugih i da te drugi prihvate u tom nekom društvu, a.. a mislim, meni to tak blesavo, uopće me nije briga ko kaj misli (o meni) al mogu svakog saslušat i čut neka njegova stajališta, šta već, a da to prođe bez kritiziranja i vrijeđanja i govorenja "to šta ti misliš je sranje, moje bolje, tvoje ne valja..".
    ne.
    već dosta dugo opće ne razg. s ljudima koji mi jednostavno ne pašu, i nemam nit potrebu, dobro mi ovak, zbog čega da se uzalud živciram i ulazim u neke preprike..
    ne sad da ono svakog odbijam i neću nikog novog upoznat, ne to, nego za one koje znam dobro kakvi su i znam da nebi išlo.. nit ne pokušavam.
    eto :)
    a stvar je u tome kaj je većina tih nekih odnosa tak površna i .. izgubiš volju za tim. svime.
    a treba jako dugo vremena da s nekim budeš ono... ono nešto, neznam kak se to zove, :)
    da, krvopije smo svi, nekima je to jače a nekima slabije izraženo, u svakom od nas je ID i EGO, pitanje je ko u kakvim situacijama prevlada. i način na koji ID dolazi do izražaja, haha, ONTD, interna fora ;)
    a ti mi nemoj bit tužna, dobro? :)
    samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom, tu i tamo se malo upleti, iako mislim da sa svojim godinama nemožeš postat lošija i to nego možeš samo vidit stvari na sebi koje možeš malo popravit, a one neke koje su se dale popraviti, ili ih jesi ili nisi, nemoj ni ti razbijat glavu s tim i previše mislit na ono kaj je bilo, nebude ti previše pomoglo..
    i mislim da bi se onda trebao nać neko.. ko bude.. kak da kažem.. "posegnuo u tebe" :)
    sad ne znam kolko toga od ovog mojeg komentara kužiš, al ja sam probala ukratko objasnit ono kaj mislim ;)

    avatar

    20.10.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  • Ne daj Bože JANEY BUNTOVNIKA

    ....HH.... mi je pokazala onu lijepu sliku iz walesa, i na kaputiću imaš jedan velik smiješan cvijet, pa mi pala na pamet teroija da je to onaj lažni cvijet, dok ga "pipneš" da špricne voda i pošprica osobu koja ga je "dirala" :) hehehehe... ak je to to onda nam rec di si kupila:) ahh... hmmm.. lijep je taj wales....

    avatar

    20.10.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  • Ne daj Bože JANEY BUNTOVNIKA

    koje tebi stvari padaju na pamet, od koga ti to, lol. šalim se :)
    a ti, rekla si da sam ja posebna priča pa te molim da mi i to jedamput ispričaš :)

    avatar

    21.10.2006. (19:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...