Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • gojo

    Čudno je to. Kad su Englezi došli kod nas izbio je drugi sukob, a odmah uskoro i treći koji se nije ni zaustavljao do kraja. Ovaj špijun kaže da je prikupljao podatke za SIGURAN PROLAZAK KONVOJA. Pa tek njihovim dolaskom situacija s prolascima postala je totalno loša. Do tada su konvoji kako-tako prolazili. I još nešto: sjećate li se kad su kod muslimana na Barakovcu ili Zekinoj grudi zarobljeni minobacači još uvijek novi neupotrebljavani sa žigom i oznakama UN-a? Ti kovoji su bili sigurni, jelde?

    avatar

    18.10.2006. (00:09)    -   -   -   -  

  • sjecate li se kako je pogoden jedan hrvatski tenk ispod podova i od kuda.Pogoden je iz unproforove baze,raketom britanske proizvodnje.Imamo i dokaz.Svi oni koji misle da je pogoden sa relejne stanice takozvanom maljutkom malo se varaju.Prvo morate znati osobine maljutke i njen domet.Prema onome sta smo mi izracunali da je gadan maljutkom ,ta ista maljutka nebi doletila ni do pola puta od tenka koji je to jutro zado balama u gradu puno nedaca hehe.To jutro kad su hrvati izveli osvetnicki napad za galecicu,balije su svi pobjegli iz mahale u unproforovu bazu i veliko i malo a vojska je bila na vranici.Cudno da se nigdi nepise o zastrasivanju hrvtskog stanovnista iz jednog sela o kojemu sam vec procito ovde na ovom sajtu.Onaj koji je to piso je samo naveo istinu u toj noci su bacene nekoliko explozivni srestva na tek samo 10-tak hrvatski kuca koje su se nalazile u tom djelu u kojem su muslimani cinili 80-postotnu vecinu.Sjeca se decko i prica kako je prevodilac bila neka muslimanka i kako im je prevela da se radi o muslimanskim kucama.Ovaj sta navodi za neko ubojstvo i spominje Vlatka kao jednog od povoda sukoba je gluplji od magareta.Cili grad zna da je vlatko bio narkoman i da se tu noc pridoziro kad je masakriro covika.Taj nikad nije bio ukljucen u redove vojske niti je bio pripadnik hvo-a.To je samo incident i nista drugo.Vlatko je odlezo u zatvoru za njega.Taj obavjestajac je bice neka britanska muslimancina jer ih u britaniji ima koliko oces kao i u americi pa sad pripisuje sve na hrvate kao glavne krivce za sukob.Hrvatska braco po procjenama britansko stanovnistvo koje broji nekoliko milijuna,20 milijuna je muslimana a u americi ih ima 100 milijuna pa se vi upitajte.Ajd Bog onima koji su svjesni.

    avatar

    18.10.2006. (19:36)    -   -   -   -  

  • Dzomba

    Gospodine Mario Juricevicu, treba reci sljedece. 11. 1. 1993. je pocelo granatiranje Carsije od strane HVO-a i ljudi su poceli da ginu. 13.1. Zeljko Siljeg je uputio ultimatum armiji bih da se preda. 20.6.1992. HVO je napao Gornji Vakuf. 14.10. ponovo je napao Gornji Vakuf. Stenogrami su zakon. Franjo hvala ti na njima!

    avatar

    18.10.2006. (20:40)    -   -   -   -  

  • HVALA HRVATSKIM KOMUNISTIMA ,UDBI I NASIM SLUGAMA KOJI VLADAJU HRVATSKOM.ENGLEZ.

    avatar

    18.10.2006. (21:00)    -   -   -   -  

  • džomba ti doista pojma nemaš, ni o siječnju 1993., a ni o autoru bloga. vidiš da je autor tvrtko krajina.

    avatar

    18.10.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • što se tiče istinitosti ovog svjedočenja najbolje govori podatak o vlatku rajiću. ovo je nevjerojatno da se događa!

    avatar

    18.10.2006. (21:48)    -   -   -   -  

  • Dzomba

    pa zar autor se nije potpiso u gornjem postu kao marijo juricevic. sto se tice rajica on je odmah pusten na slobodu. a tudjman je reko: "pitanje vakufa se mora rijesiti, jer se tamo rjesava pitanje hrvatskih granica" i to nije pominjao uskoplje nego gornji vakuf.

    avatar

    19.10.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • E moj Dzomba, samo je slika preuzeta sa internet stranice Maria Juricevica!

    avatar

    19.10.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • Dzomba je glup ko tokmak i nema pojma o cemu prica

    avatar

    20.10.2006. (01:50)    -   -   -   -  

  • Jure

    Sta su se heretici podigli, uslje, ali fala bogu imamo Busha pa ce ih sjebat do daske.

    avatar

    20.10.2006. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...